Reminder! Winactie Sleek palette, ANNY liquid sand nagellak, Circus Confetti

workshop 2 winactie 055
Ik ben vandaag jarig! Ik ben 21 geworden en vond het wel leuk om een winactie te houden om op deze manier mijn verjaardag te vieren. Een verjaardag betekent niet alleen maar krijgen, maar ook geven. Vandaag geef ik een heel leuk pakketje weg met een Sleek palette, een Liquid Sand nagellak (dupe OPI – Jinx) en Circus Confetti van Essence, omdat het zo’n leuke verjaardagnagellak is!

Ik heb voor deze producten gekozen, omdat het favoriete producten van mij zijn. Hoe cool is het als ik iets weg geef wat ik ook echt regelmatig gebruik. Mijn favoriete producten die wie weet binnenkort wel in jouw stash liggen!

workshop 2 winactie 072
workshop 2 winactie 074
4
Zoals jullie wel weten ben ik een groot fan van Sleek en ik vond het dan ook lastig om een palette uit te kiezen. I-Candy is mijn laatste aanwinst. Het is een palette met felle kleuren, maar de kleuren zijn wat meer pastel dan knal. Ik denk dat jullie door dit palette kunnen leren om gaan met felle kleuren. Veel meiden vinden het toch best wel spannend en durven het niet te dragen. Wie weet dat één van jullie dat met dit palette wel kan. Je kunt hier mijn review en swatches van dit palette vinden.

3
2
OPI Jinx is sinds korte tijd één van mijn favoriete lakken geworden. Ik heb hem al meerdere keren gedragen en dat wil heel wat zeggen. Ik draag nooit een lak een paar keer achter elkaar. Deze lak is dan ook wel heel bijzonder. Het is een liquid sand nagellak, maar hij is oranje en in het licht zie je gouden glitters zitten. Wauw! Ik wist dat ANNY hiervan een exacte dupe had. Als ik OPI Jinx niet al had gekocht had ik deze wel gekocht. Hij is echt precies hetzelfde. Het is de kleur 655 She’s Amazing. Je kunt hier mijn review van OPI Jinx vinden en hier mijn review van een ander ANNY liquid sand nagellak.

1
Circus Confetti van Essence is een lak die ik al heel veel heb gedragen. Het is zo’n vrolijke nagellak die werkelijk waar iedere crème nagellak om tovert tot iets vrolijks!

Omdat niet iedereen een social media heeft, sommige zich niet mogen abonneren of het niet willen, heb ik er voor gekozen om geen social media voorwaarden te gebruiken. Uiteraard moet er wel iets gedaan worden voor deze prijs!

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje?
Feliciteer mij op een leuke/gave/gekke/aparte/lieve/originele manier. Je kunt een leuk verhaaltje typen, misschien een nail art of een look maken, een filmpje maken, gedichtje schrijven, tekening maken, weet ik het allemaal. Doe iets wat jij bij mij vind passen en feliciteer mij op een leuke manier. De leukste inzending wint en die zal ik samen met Jorinde uitzoeken. Je kunt je reactie/inzending  versturen naar info@ditisons.nl met als onderwerp winactie. Alleen deze inzendingen tellen mee, omdat ik zo een duidelijk overzicht kan houden.

De winactie loopt tot en met  6 augustus 2013 en de winnaar wordt via een artikel op de website bekend gemaakt. Als je wilt weten of je gewonnen hebt moet je de website dus in de gaten houden.

Ik vier vanavond mijn verjaardag en weet al wat ik ga krijgen (heb producten uitgekozen/gevraagd haha). Ik denk dat ik mijn cadeaus nog ga laten zien in een artikel.

Fijne dag iedereen!

Vorige

Opgemaakt juli deel 1

Volgende

8 verschillende scrubs getest

 1. Ik hoop dat ik nog kan meedoen! Als eerst gefeliciteerd met je verjaardag! En nu een klein gedichtje <3
  vandaag is je het verjaardag,
  dus laat zien die mooie lach.
  vier deze dag zoals nooit tevoren
  want er is weer een jaartje verloren.

  geniet van het leven want elke dag gaat voorbij
  geniet van het leven en maak je hartje blij
  vandaag is jou dag , jij bent het middelpunt ,
  want vandaag is alle aandacht jou gegund.

  Nog een fijne dag!

 2. Happy birthday! Van harte gefeliteerd! Maak er een mooie dag van. Ik doe niet mee aan de winactie, maar wilde je toh even feliciteren.

 3. Oeh, ik ben zo nieuwschierig! :D

 4. ben heel nieuwsgierig, deel je een paar leuke inzendingen met ons op je blog?

  • Ik denk het niet, omdat ik niet zeker weet of iedereen dat wil. Ik wil ook niemand uitsluiten om mee te doen als diegene het niet online willen en ik wil niet dat diegene die meedoen ‘boos’ worden, omdat ze hun creatie mooier vinden dan de winnaar. Het leek me wel heel leuk, maar deze twee dingen houden mij en ook Jorinde tegen. Ik kies niet per se voor de mooiste, maar de origineelste en leukste inzending.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén