ANNY – Liquid Sand 690 After Dinner Show

nagellak swatches en muf 014
Dit is al het derde liquid sand nagellakje wat ik koop. Ik had er al een van OPI (de bekend Jinx) en al een van ANNY. Ik was gisteren op zoek naar deze mini ANNY nagellakken en vond ze gelukkig! Ik kwam dit exemplaar tegen en moest hem wel meenemen. Wat een gave kleur! Kijk je mee naar de swatches?

an1
De OPI liquid sand in Jinx heb ik al gereviewd. De review kun je hier vinden. Ook de andere liquid sand nagellak van ANNY heb ik al gerieviewd. Deze kun je hier vinden. Je leest hier ook meer over de kwaliteit van deze nagellakken.

Ze hadden nog veel keuze bij de Douglas waar ik deze nagellak kocht. Het was even zoeken, maar uiteindelijk stonden ze gewoon op de toonbank haha. De andere ANNY liquid sand vond ik in een bak op de grond. Een groot verschil haha.

Ik had dus alle keus, maar ik vond deze het mooiste. Ik koos voor de kleur 690 After Dinner Show. Ik hou meer van de grovere nagellakken met veel glitters. De andere die ik zag waren wat subtieler. Ook vind ik deze kleur erg mooi. Ik vind het lijken op turqoise, maar er zitten ook zilveren glitters door heen. Zo mooi! Mijn nichtje voelde al een paar keer aan mijn nagels vanochtend, omdat het zo’n grappig effect geeft. Ik mag sinds kort namelijk weer haar nagels lakken van haar en dus ben ik weer populair haha. Elke keer als ze me ziet komt ze even vragen welke nagellak ik op heb en mag ik die van haar ook meteen zien.

nagellak swatches en muf 017
Het potje is vrij klein, maar er zit echt genoeg in om er meerdere keren je nagellak mee te lakken. Sowieso heb ik genoeg nagellakken dus de kans dat een potje op gaat bij mij is klein. Omdat het potje klein is, is de prijs ook wat lager dan een fullsize nagellak. Dat is voor mij een pluspunt. Zo kan ik nog meer nagellak kopen!

nagellak swatches en muf 021
Ook is het kwastje kleiner dan bij een fullsize ANNY nagellak, maar het lakt niet onprettig. Ik moet misschien iets meer strijken met de nagellak, maar ik heb daar geen last van. Ook lak ik niet op mijn nagelriemen door de grootte van het kwastje.

1
Ik breng geen basecoat of topcoat aan, omdat ik het idee heb dat de nagellak dan nog beter blijft zitten en het resultaat nog mooier wordt.

2
3
Ik vind het weer een heel leuk kleurtje en ik denk dat ik hem deze zomer nog veel ga dragen. Het geeft zo’n mooi effect en het is zo weinig werk. Het lijkt echt iets speciaals, terwijl je alleen maar je nagels lakt.

Een potje bevat 6 ml en kost € 4,95 per stuk.

Heb jij al een ANNY liquid sand nagellak? Of een liquid sand nagellak van een ander merk?

Vorige

Q & A – de antwoorden

Volgende

Inspired Lemon Lime Make Up

33 Comments

 1. Wauw!!!! Wat een mooie kleur! Het effect wordt door de glitters nog mooier :)

 2. I like! Wat een mooie kleur zeg! Ik vind zelf het gevoel van de lak altijd zo lekker :)

 3. wow wow wow deze mmoet ik hebben, prachtig!!!

 4. Daaamn, die is echt heel gaaf! Must have <3

 5. woah super pretty :D

 6. Wauw, echt prachtig! Een juweeltje :)

 7. Oh die vind ik echt mooi!!

 8. Ik heb deze een poos geleden in m’n handen gehad, wat baal ik dat ik ‘m niet heb meegenomen! Hij is echt onwijs mooi….!

 9. Deb

  Super mooi kleurtje!

 10. omg! deze is echt heel mooi.

 11. 4,95? Dacht dat ze veel duurder waren! Prachtig, echt mooi lakje! Heb zelf ook sand lakjes van China Glaze en P2.

 12. Wat een prachtige nagels!

 13. Wauw wauw wauw, deze moet ik hebben!

 14. Wouw, mooie lak zeg!

 15. Die kleur, WAUW :D

 16. Het effect is echt heel mooi, heel uniek ja. Het ziet er niet uit als een nagellak, maar meer op een planeet.. Love it! Love ANNY!

 17. Jij hebt echt geweldige nagelriemen x

 18. Oehhh zo grainy, cool!

 19. Wauw, supermooi! Ik heb de roze ervan, maar als ik deze nog tegenkom, dan weet ik het wel…

 20. Heel erg mooi :)

 21. Waauw wat een mooie kleur!

 22. Willeke de Heus

  Deze had ik nog nooit gezien en wat mooi, en ook weer nee , want wij hebben hier in dit kleine stadje niet van die mooie winkels zoals Douglas, jammer :(

  Maar die blauwe is echt wauw:)

 23. Ben iets ouder dan 50 kan ik deze nagelak dan nog wel dragen ?????

  • Ik zie niet in waarom niet. Make up en daarmee ook nagellak kent voor ons geen regels en dus ook geen leeftijd. Als je het goed combineert zou dit geen probleem moeten zijn.

 24. Nelleke

  Wat een mooie kleur,gewoon heel mooi !!!
  Kan deze kleur ook als je 50 bent geweest ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén