OPI – Liquid Sand Alcatraz Rocks (Limited Edition San Francisco)

6
Ik was afgelopen week met mijn moeder en zus gaan shoppen en wij liepen ook even de Douglas in. Daar zag ik een prachtige nagellak van OPI staan, genaamd Alcatraz Rocks. Ik liet hem aan hun zien en zij zeiden dat hij inderdaad erg mooi is. Ik nam hem mee en vandaag laat ik je swatches zien van dit prachtige lakje.

6
Ik twijfelde wel even, want er hing een aardig prijskaartje aan dit lakje. Hij kost maar liefst € 14,25. Ik herinnerde mij dat ik nog een cadeaukaart had van de Douglas en vroeg een medewerker hoeveel er nog op de kaart stond. Er stond nog genoeg op en toen twijfelde ik niet meer. Ik nam dit prachtige nagellakje mee! Nou ja, nagellakje.. Het is best een groot flesje met een inhoud van 15 ml.

7
De liquid sand nagellakken van OPI zijn te herkennen aan de aparte sticker op de dop. De normale OPI nagellakken hebben een zwarte dop. Ook zit er bij deze nagellakken een extra kaartje.

bb cream rituals ruilen opi 228
Het nadeel aan de OPI nagellakken vind ik de vorm van het kwastje. Ze zijn namelijk altijd recht afgesneden in plaats van rond. Dit de reden waarom ik nooit OPI nagellakken koop, maar als ik een hele bijzondere kleur vind wil ik hier wel een uitzondering voor maken. OPI heeft tenslotte best vaak aparte, mooie nagellakken.

1
2
3
4
5
Dit zijn de swatches. Zoals je uit de titel al kon opmaken is dit een liquid sand nagellak. Dit kun je ook goed terug zien op de foto’s. Ik ben een groot fan van liquid sand nagellak, omdat je nagellak super goed en lang blijft zitten zonder dat je een topcoat aanbrengt. Ook drogen dit soort nagellakken onwijs snel. Daarbij komt dat ik ze vaak ook nog eens heel mooi vind. Eigenlijk heeft de liquid sand nagellak alles wat ik zoek in een nagellak.

Ik draag hier trouwens twee laagjes. Het is een donkerblauwe kleur met gouden en paars/blauwe glitters er in. Ik vind het zelf een prachtige lak en ben erg blij dat ik hem heb gekocht. Ik denk dat ik hem komende winter veel zal gaan dragen. Ik denk dat hij ook leuk is voor Kerst.

Wat vind jij van deze nagellak?

Vorige

Barry M – Feather nagellak

Volgende

Weleda – Wild Rose Body Oil

38 Comments

 1. mooie paars/blauwe kleur :)

 2. Wauw, wat een mooie!

 3. Prachtige kleur!! Wauw! Deze MOET ik echt hebben!!

 4. Deb

  Heel erg mooi! Jinx vond ik geweldig voor de zomer en Alcatraz rocks is hét voor de winter!

 5. Oooh, wat een prachtig lakje! Ik heb zelf Stay the Night en die is ook echt prachtig, ben er helemaal verliefd op ;) deze vind ik ook supermooi!

 6. Oh ik vind het lakje erg mooi zeg! Ik had hem donkerder verwacht eigenlijk, maar door het sand effect ziet het er heel mooi uit.
  Handig zo’n cadeau bon ;-)

 7. Echt een heel mooi lakje! Ik vind de liquid sand lakjes zooo leuk! :-)

 8. Heb hem al vaker voorbij zien komen, hij is zo mooi! :)

 9. wauw wat een prachtige lak! Ik ben er door jou verliefd op geworden!

 10. Wat een mooie kleur!

 11. Wow, wat zien je nagels er prachtig uit!

 12. Wauw, dit is echt een prachtig lakje! Hebben!

 13. holy moly die is gorgeous :D

 14. Deze is echt prachtig! Mooi gelakt en mooi op de foto gezet!

 15. Ik vind het een leuk lakje!

 16. wat een prachtig kleurtje zeg!

 17. die is echt mooi! mooi gelakt ook:)

 18. Oh wat een geluk dat ze hem hadden!!! Overal waar ik kom is hij uitverkocht :(
  Mag ik even zeggen dat je echt prachtige nagels hebt en super mooi lakt! Echt fantastisch :)

 19. Wat een prachtig lakje zeg!

 20. Pretty ! Ik vind de liquid sand lakjes echt prachtig.

 21. Prachtig! en wat heb jij toch mooie nagels zeg, hallelujah.

 22. Ik ben echt verliefd op deze kleur!

 23. ik vind dit een heerlijk lakje!

 24. Oeh, lovely kleurtje! Jammer genoeg ben ik geen fan van het zand-effect…

 25. ohhh wow dit is heel erg mooi. deze moet ik ook hebben

 26. Ik vind het een mooie aparte lak.

 27. AAAA nee seriously, can’t take it anymore. :P Perfect nails. En het lakje is natuurlijk ook mooi.. lol!

 28. Dat lakje is zo pretty! Wauw!

 29. Wauw wat een prachtig lakje en wat heb je mooie nagels. <3

 30. Wow, dit is echt een prachtig lakje zeg! En wat heb je mooie nagels :D

 31. Je hebt ook echt de perfecte swatchnagels, ze zijn zo damn lang en de nagellak komt zo verdomd goed tot zijn recht door de longass nails. Me like! Gorgeous nagellak, beetje kerstachtig! ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén