Barry M – Feather nagellak

1
Feather nagellak is op dit momenteel razend populair. Toen ik een exemplaar tegen kwam bij de River Island twijfelde ik geen moment. Ik nam een geel/blauwe mee en ik heb hem voor je geswatcht en getest.

2
Ik had nog geen Barry M nagellak dus vond ik het extra leuk om deze nagellak te testen. De nagellak ziet er alleen al in het potje spectaculair uit. Allemaal kleine gele en blauwe streepjes.

3
Het kwastje vind ik fijn qua formaat. Wat ik wel jammer vind is dat het kwastje recht afgesneden is in plaats van rond. Hierdoor is het moeilijker om een mooie manicure te maken.

4
6
Zoals jullie kunnen zien dekt de nagellak niet volledig. Hier heb ik drie laagjes gebruikt. Vrij veel en nog steeds dekt hij niet. Dit stelt mij toch wel teleur. Ik had gehoopt op een heel mooi effect waarbij de nagellak goed zou dekken. Je ziet nog steeds mijn eigen nagels door de nagellak heen. Je zou dit op kunnen lossen door als basis een gele of blauwe nagellak te dragen. Hier moet je dan vaak wel twee laagjes van dragen voordat deze volledig dekkend is dus in totaal ben je sowieso vier laagjes nagellak kwijt. Dit wordt dan een vrij dikke laag nagellak die lang nodig zal hebben om te drogen (zelfs met een sneldrogende topcoat).

7
5
Tevens slijt de bovenkant van de nagellak snel. Bij mij was dit al binnen een paar uur. Je hebt natuurlijk streepjes die aan de bovenkant een beetje uitsteken. Hier kun je niets aandoen, maar hierdoor slijt de bovenkant van je nagellak ook sneller. Ik had dus al heel erg snel tipwear. De tweede dag begon mijn nagellak echt te chippen en moest ik hem verwijderen, omdat het er niet meer uitzag.

Erg jammer, want het effect vind ik er wel leuk uitzien. Ik zou deze nagellak alleen aanbrengen als ik een middag vrij heb in verband met het drogen,

De nagellak bevat 10 ml en kost € 5,00 bij de River Island. Bij het filiaal (Alkmaar) waar ik deze nagellak kocht hadden ze ook nog een wit/roze variant. Deze vond ik persoonlijk er minder spectaculair uitzien. Bij de geel/blauwe variant kun je de kleuren beter van elkaar onderscheiden.

Heb jij wel eens een feather nagellak uit geprobeerd? Zo ja, van welk merk en hoe beviel deze nagellak?

Vorige

Geurkaarsen Primark

Volgende

OPI – Liquid Sand Alcatraz Rocks (Limited Edition San Francisco)

31 Comments

 1. ik ken enkel die van sally hansen :) is niet meteen mijn ding

 2. Mooi resultaat!
  Eefje

 3. wat een super leuk lakje

 4. Jammer dat de dekking niet zo goed is. Vind het effect namelijk wel erg leuk!

 5. Ik vind het wel iets gaafs hebben!

 6. Ik weet niet, maar dit soort lakjes zijn niet echt mijn ding..

 7. ik vind die zo cute :D leuke kleurtjes ook!

 8. Het effect is heel erg leuk, maar hij zou inderdaad iets meer moeten dekken. Misschien wel tof over een wit lakje?

 9. Ik denk dat hij mooier is als je hem als topcoat gebruikt. Ookal vind ik hem nu ook al gaaf, maar zoals je al zei hij droogt nu langzaam en gaat snel chippen. Maar ik vind hem wel mooi lijken.

 10. Oh ik vind dit toch wel echt super mooi! Wat een mooie kleuren! Jammer van het chippen, maar ik zou hem met 1 laagje over een lichtblauw lakje aanbrengen. Of bijvoorbeeld een accentnagel.

 11. Jammer want het effect ziet er mooi uit. Ik vind dit soort lakjes heel leuk!

 12. Niet mijn smaak maar vind het wel leuk bij anderen

 13. Ik vind dit lakje zo leuk, als ik hem ergens zie ga ik hem zeker kopen! Wel jammer van het chippen maar dat neem ik dan maar voor lief.

 14. vind het kleurtje heel gaaf, effect ook wel! Barry M lakken zijn erg fijn volgens mij

 15. Ik vind hem echt heel erg mooi en bijzonder! Maar wel heel jammer van het snel chippen en de dekking.

 16. Woah ik dacht dat River Island alleen in Amsterdam zat! Superjammer van deze nagellak trouwens. Misschien dat een dikke laag topcoat wel werkt? Ik vind het wel heel cool eruit zien namelijk.

 17. Dit is echt leuke nagellak

 18. Verkopen ze Barry M bij River Island? Aaah ik moet er naartoe gaan vandaag tijdens koopavond in Rotterdam :)

 19. Moet deze nagellak dekken? Ik vind deze nagellak heel mooi en leuk staan over een gekleurde basisnagellak heen. Deze lijkt trouwens wel erg veel op die van Sally Hansen ;-)

 20. Wat een leuk kleurtje!

 21. Balen dat hij zo snel chipt! Ik vind het effect wel supergaaf moet ik zeggen :D

 22. Ik heb er één van Sally Hanssen, bevalt erg goed maar de dekking is vergelijkbaar met deze. Na drie laagjes nét niet. Vind deze overigens wel erg mooi hoor, ook al dekt hij niet perfect!

 23. Ik denk dat hij erg mooi is over een wit laagje. Ziet er prachtig uit!

 24. Deb

  Ik vind ém er wel mooi uitzien, maar denk dat ie nog mooier is over een bijpassend lakje.

 25. Jammer dat hij snel slijt, want ik vind het effect wel gaaf. Ondanks de hoeveelheid laagjes, drie vind ik nog niet veel, is hij wel verdomd mooi. Ah men, het is zo uniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén