Producten die ik momenteel test

2
Een betere titel kon ik niet verzinnen. Vandaag ga ik laten zien welke producten ik momenteel aan het testen ben en waarvan jullie binnenkort een review van kunnen verwachten. Ik zie dit zelf niet heel vaak bij bloggers terwijl ik het juist zo leuk vind om te zien. Je kijkt op deze manier toch een beetje mee ‘achter de schermen’.

demake up barry m cream blush 084
Wij kregen een hele grote doos met producten van Demake up binnen. Wattenschijfjes en reinigingsdoekjes. Ik heb de spullen op de foto gezet en nu is het testen geblazen. Waarschijnlijk zullen Jorinde en beiden de producten gaan testen. Jullie lezen dit niet altijd terug in een review, omdat één persoon vaak de review schrijft. Wel degelijk komt de mening van ons beide naar voren. Dit kan in de vorm van een voordeel of een nadeel. Bij een opgemaakt filmpje hoor je vaak pas dat wij iets beide getest hebben.

demake up barry m cream blush 132
BIj de River Island kwam ik deze leuke feather nagellak van Barry M tegen. Ik had al veel over dit soort nagellakken gelezen en toen ik deze tegen kwam moest ik hem wel meenemen. Helaas waren er maar twee kleuren beschikbaar. Desondanks vind ik het wel een hele leuke nagellak om te zien. Of ik het echt wat vind weet ik nog niet. Ik moet hem nog wat langer testen, want goed dekken doet hij nog niet. Ik ga spelen met de hoeveelheid die ik aanbreng op mijn nagels.

2
Bourjois heeft sinds kort cream blushes en ik wilde er graag één testen. Ik wil niet teveel verklappen, maar ik ben een onwijze fan van deze blush geworden. Hij zit momenteel zelfs al in mijn dagelijkse producten laadje. Waarom ik zo fan ben lees je natuurlijk in de review.

dark look elf look vaseline bourjois 449
Jullie hebben er misschien al over gelezen in beautyblogland, maar Vaseline is uitgekomen met Spray & Co bodylotions. Wij twijfelde of wij er nog wel over moesten schrijven en of wij de producten moesten aanvragen, maar jullie lezen bij ons, omdat jullie onze mening belangrijk vinden. Wij hebben zelf ook bloggers waarbij wij juist graag hun mening lezen, omdat wij die meer waarderen dan een andere blogger. Wij vinden het dan toch leuk om bij hun een review te lezen over een product wat een andere blogger al behandeld heeft. Wij vroeger ze aan en gelukkig waren er nog exemplaren voor ons beschikbaar. Zowel Jorinde als ik gaan ze testen. Wij houden onze mening nog even voor ons!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook eens zo’n soort artikel te lezen. Mocht je ze vaker willen lezen laat dit dan zeker even weten in de comments.

Vorige

Verjaardagcadeaus Amanda

Volgende

Bourjois Cream Blush

25 Comments

 1. Ja, dit vind ik leuk om te lezen! Deze Barry M. lakjes dekken inderdaad niet, zijn leuk over een kleurtje heen;-)

 2. Inderdaad leuk om te lezen ! Ik ben erg benieuwd naar de Vaseline sprays.

 3. Zeker leuk om te zien! Ben zelf ook tevreden van de Bourjois blush trouwens!

 4. Ik ben benieuwd naar de blushes van Bourjois!

 5. Ben wel benieuwd naar die cream blush!

 6. De groene variant van de spray&go vind ik fijn, trekt zo snel in! En de blush is een favoriet van mij :)

 7. Ik vind dit een heel leuk artikel, goed bedacht! Inderdaad een soort van ‘kijkje achter de schermen’ hihi :-). Ik ben naar allemaal heel erg benieuwd! :-)

 8. Leuk! Dat zijn inderdaad een boel Demake up producten.

 9. Ben benieuwd naar alle producten!

 10. de cream blush is zalig hé :)

 11. Deb

  Ben benieuwd naar de aankomende reviews!! Dat feather lakje van Barry M ziet er mooi uit.. zal helemaal gaaf staan op een turquoise of mint lakje ;-) you know me…. ik zie het al helemaal zitten hihi.

 12. Ben vooral erg benieuwd naar het lakje van Barry M :-)

 13. Dat zijn een hoop producten!
  Ik ben vooral erg benieuwd naar die nagellak :)

 14. ben benieuwd naar de Bourjois Cream Blush :)

 15. Leuk om te zien wat jullie aan het testen zijn.. ik vind de blush van Bourjois er alvast heel leuk uitzien!

 16. dat lakje ziet er zo tof uit, ik ben benieuwd naar de swatches!

 17. Leuke producten test je! Ik ben heel benieuwd naar de Cream Blush van Bourjois!

 18. Woww wat een grote doos met Demake up spullen zeg haha!

 19. Inderdaad leuk om te zien waar jullie mee ”bezig” zijn :)

 20. Dit is echt leuk om te lezen! Vaker doen!

 21. De blushes van Bourjois lijken me zo ontzettend fijn!

 22. Die nagellak vind ik zo cool!

 23. Ik vind dit zeker leuk om te lezen (en zien)! Wil ik vaker zien, ja!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén