Sabon stash Jorinde

Sabon is één van mijn favoriete merken op beauty gebied. Vandaag laat ik jullie de producten van dit merk zien, die ik momenteel in mijn bezit heb.

White blossom: Deze heerlijke aroma heb ik in het toilet staan. Ik heb altijd geurstokjes ( zo noem ik ze maar even ) bij ons in het toilet staan, maar tot nu toe vind ik die van Sabon het lekkerst.

Soap flakes: Deze zeepsnippers ruiken heerlijk en kunnen zowel als decoratie of bijvoorbeeld in je kledingkast hangen. Deze zeepsnippers zaten met wat andere producten in een geschenkpakket.

Salt cubes: Deze roze salt cubes zaten ook in het geschenkpakket en worden volgens mij niet los verkocht.

Moisturising face lotion in dessert flower: Deze roze dagcrème voelt superzacht aan op de huid en werd mij aangeraden bij Sabon. Ik vind het een fijne crème, maar helpt er helaas niet bij om van mijn puistjes af te komen. Desalniettemin gebruik ik de crème erg graag.

Body scrub sweet summer: De body scrubs van sabon vind ik tot nu toe de fijnste die er bestaan. In de winkel mag je ze op je handen testen en geven ze uitleg erbij. Ze geven tips over de verschillende geuren naar aanleiding waarvan jij houdt zoals zoet, bloemig of juist verfrissend.

Foot cream: Deze voeten crème zat ook in het geschenkpakketje en heb ik nog niet gebruikt. Ik ben er erg benieuwd naar. Er zit tijm olie in en beloofd een verkoelend effect te hebben op vermoeide, warme voeten.

Hand cream: Deze had ik dubbel, maar er is er al één op gegaan. De handcrème is fijn, maar geen favoriet van mij. Voor mijn handen is hij niet verzorgend genoeg en het verpakkingsmateriaal, waar de tube van is gemaakt ging bij mij scheuren, waardoor de crème er aan alle kanten uitging als ik erin kneep.

Face mask Mud: Dit moddermasker voor je gezicht, vind ik een heerlijk masker. Het word een beetje hard en verfrist mijn gezicht heerlijk. Ik gebruik dit masker één keer per week, maar je kan het ook als kuurtje vier dagen achter elkaar gebruiken. Het masker is trouwens ook geschikt voor de eczeem, acne en psoriasis huid.

Face polisher: Deze gezichtsscrub gebruik ik één tot twee keer per week. Het maakt mijn huid lekker zacht, maar het is geen favoriet van mij. Ik vind de geur veel te sterk die veroorzaakt wordt door de menthol-bolletjes die erin verwerkt zijn.

Glyserine soap met zeepbakje: Deze zeep met zeepbakje heb ik met kerst gekregen. Deze zeep ruikt heerlijk naar kiwi/mango en er zitten rozenblaadjes in verwerkt. Het zeepbakje is een mooie decoratie in mijn badkamer en zo geeft de zeep tenminste niet af op de badrand.

Olive soap: Deze zeep heb ik met mijn verjaardag gekregen, maar helaas kan ik niet terugvinden welke zeep dit is. Ik denk dat het de PLV zeep is ( patchouli/lavendel/vanille ). Hij ruikt lekker, maar ik heb hem nog bij mijn voorraad staan.

Refreshing wipes: Deze verfrissende doekjes zaten ook in het geschenkpakket en bewaar ik lekker voor de zomermaanden. Er zitten 15 doekjes in met de geur Patchouli, lavender, vanilla.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Gebruik jij ook producten van Sabon?

Vorige

Rituals – Calming bed & body mist

Volgende

ditisons.wordpress.com wordt www.ditisons.nl

  1. Die bodyscrub heb ik ook, maar ik vind het eigenlijk zonde om hem te gebruiken haha :)

  2. Wat heb jij veel spulletjes van Sabon, ze zijn heerlijk he! Zelf gebruik ik de body scrub, de handcrème en de butter cream en ik ben er zeer tevreden mee :-)

  3. Superleuk! Ik ben groot van van Sabon, haha :)
    Liefs,
    xx

  4. Wat een mooie stash! De producten van Sabon lijken me heerlijk. Als ik de winkel alleen al in kom, komt de geur van de producten me al tegemoet :D

  5. Het zijn inderdaad erg fijne producten! Ik had de Sweet Summer scrub ook, maar helaas is hij op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén