Rituals – Calming bed & body mist


Rituals vind ik een echt luxe merk, net zoals dit product. Je hebt het niet echt nodig, maar wilt het wel graag een keer uitproberen. Klinkt dat bekend voor jullie? De rituals calming bed & bodymist in de geur Yin organic white lotus & Yi Yi Ren ruikt fris en zoet tegelijk. De geur vind ik moeilijk te omschrijven, maar het is een zachte geur die niet overheerst. De verpakking vind mooi en straalt ook luxe uit. De fles zelf is van glas, dus niet laten vallen!


Wat zegt Rituals zelf over het product?
Yin is een rustgevende bed & body mist voor op je (bed)textiel en je huid. Verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus, bevordert het rustig inslapen en meditatie.


Ik spray de mist voordat ik naar bed ga op mijn lakens. Van het bevorderen van rustig inslapen merk ik niets, wat ik jammer vind. Ik had stiekem gehoopt dat Rituals dit kon waarmaken, maar helaas. Ook vind ik het lastig dat je niet ziet hoeveel product er nog in het flesje zit. Dit zie je alleen als je de fles voor het ligt houdt. Je blijft de geur even ruiken, maar is al snel vervlogen wat ook jammer is, want de spray kost € 15,90. Er zit 50 ml product in. Ik kan dit product dan ook niet aanraden.

Vorige

Nox Twilight – Sugar Plum

Volgende

Sabon stash Jorinde

  1. Jammer, als het zou werken en langer bleef ruiken zou ik hem wel willen :) x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén