Sample review

ICI PARIS XL Hydraterende dagcrème voor de droge huid en nachtcrème voor de normale huid.

Eerst zal ik beginnen met de hydraterende dagcrème voor de droge huid.

Dit zegt Ici Paris Xl over de crème: “ Een genereuze stevige crème die in contact met de huid na enkele seconden voelbaar uiteenspat in hydraterende microdruppels. De oil-free voedende crème hydrateert intensief en 8 uur lang non-stop’’.

De crème is verrijkt met witte lelie-extract, er zitten ingrediënten zoals water, vitamine E, Arganolie en shea butter wat de crème dik doet aanvoelen. De crème is voor mijn huid iets te hydraterend, omdat ik zelf geen last heb van een droge huid. Hierdoor trekt de crème niet helemaal goed bij mij in. De crème voelt zacht aan op de huid en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. De geur vind ik niet verkeerd, deze is licht en subtiel, maar had voor mij wel wat sterker aanwezig mogen zijn.Voor een pot van 50 ml betaal je € 14,95. Je kunt het product alleen kopen bij de ICI PARIS XL filialen.

Dan is het nu tijd voor de nachtcrème voor alle huidtypes

Dit zegt ICI PARIS XL over het product zelf “ Deze nachtcrème werkt terwijl u slaapt en zorgt ervoor dat u in alle schoonheid ontwaakt. De rijke crème ontspant de huid zichtbaar tijdens de nacht en zorgt voor de nodige regenererende elemententen tijdens deze periode van rust’’. De actieve bestanddelen zijn: witte lelie, polypeptiden, Macadamiaolie en hyaluronzuur.

De crème is voedend voor mijn huid en smeert goed uit. ‘s Morgens werd ik wakker met een paar puistjes. Daarom is dit ook geen geschikte crème voor mij, omdat ik een onzuivere/gemengde huid heb.Voor een pot van 50 ml betaal je €14,95. Je kunt dit product alleen kopen bij de ICI PARIS XL filialen.

Rituals Wai Wang body scrub

In principe houd ik niet van body scrubs. Ik vind het niet fijn aanvoelen, maar gebruik het alleen als ik even een zachter huidje wil krijgen en mijn dode huidcellen wil verwijderen.

Wat zegt Rituals over het product? De scrub is mede geschikt voor de hals en decolleté, laat geen vet gevoel achter en bevorderd de bloedcirculatie.

De geur van deze zachte scrubcrème doet mij denken aan een geur van wat ik versta onder ‘’regenwoud’’. Dit komt door de bamboo en kokos die erin verwerkt is. Mijn huid voelt na het scrubben zacht aan wat ook de bedoeling is van een scrub. De geur blijft helaas niet goed achter na het afdrogen van je huid.

Inhoud tube: 200 ml

Prijs: € 13,90

Belangrijke ingrediënten: witte lotus, Yi Yi Ren, chinese bamboo en cocos. Deze scrub is te koop bij de Rituals en in sommige V&D filialen. Ik raad deze scrub iedereen aan. De geur is heerlijk en ook voor de mensen met een gevoelige huid is dit een prettige body scrub.

Vorige

Favorieten van het jaar 2011

Volgende

White Musk Eau de toilette

  1. Hmmm, ja ik heb vette en onzuivere huid, dus die eerste twee producten gaan het niet worden voor mij! Die scrub van Rituals klinkt best goed :)
    (het is ici paris met een s, niet ici parix met een x)

  2. Oeps foutje..heb het aangepast :-)

  3. Uch, puistjes van een creme, altijd minder. De bodyscrub sample lijkt mij daarin tegen wel weer zalig! Ik heb een soort van bamboe scrub van de Hema met kokos, echt zo lekker. Misschien is dit ook wat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén