Vandaag ga ik het met jullie hebben over een merk dat nog niet heel erg bekend is in beauty land namelijk Decubal. Ik ga voor jullie de intensief crème reviewen. Bij dit product zat ook een informatieboekje waar ik stukken uit het gehaald, omdat deze een goed beeld geven van het merk en het product. Op deze manier kan ik jullie veel informatie geven en het product nog beter reviewen. Wees voorbereid op veel informatie en een lang artikel. Mocht je het teveel informatie vinden kun je ook naar beneden scrollen voor mijn mening!

 

 

 

 

 

 

 
Informatie over Decubal
Decubal verzorgt en verzacht al meer dan 30 jaar de droge huid van vele mensen in Noord-Europa. Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Decubal bevat alleen ingrediënten die geen irriterende werking hebben. De Decubal producten zijn uitvoerig getest op huidirritatie door het universitair ziekenhuis van Odense in Denemarken.

Omdat parfum een van de grootste veroorzakers van allergische reactie is, zijn Decubal producten vrij van parfum en parabenen. De producten zijn zo mild dat iedereen ze kan gebruiken, zelf baby’s.

Een gezonde huid bevat voldoende vocht en produceert huideigen lipiden. Dat zijn huideigen oliën die in de bovenste huidlaag tegen elkaar liggen. Samen vormen ze het cement van de natuurlijke huid barrière. Een droge huid bevat hele kleine scheurtjes in de bovenste huidlaag. De huid kan daardoor niet meer voldoende vocht vasthouden en droogt uit. Decubal helpt de huid op een natuurlijke manier. De producten van Decubal bevatten namelijk huideigen lipiden en ze helpen de huid om die lipiden weer zelf aan te maken. Zo verzorgt en verzacht Decubal de huid zowel aan de oppervolakte als diep van binnen.

Wat zegt Decubal zelf over de intensief crème?
De SOS crème voor de zeer droge en beschadigde huid! Extra voedende, hydraterende en herstellende crème met 70% lipiden die zelfs de droogste probleemhuid verzorgt en verzacht. Door de lichte samenstelling is de crème gretig in het gebruik, ook op een overgevoelige en gebarsten huid. Aanbevolen voor de behandeling van kinderen met atopisch eczeem.

Bevat ceramiden en vitamine B3, die het tekort aan huideigen lipiden aanvult en de huideigen aanmaak activeert. Jojoba olie is verzorgend, hydraterend en verzachtend voor de huid.

Dermatoloog Nadeem Rezaq Janjua over dit product:
Decubal Intensief Crème wordt aanbevolen voor kinderen en volwassen die extra verzorging nodig hebben voor droge en geïrriteerde huid of voor meer uitgesproken huidaandoeningen zoals eczeem, atopisch eczeem of psoriasis. Het is ook een goed alternatief voor gewone huidverzorging in de wintermaanden, waarin de huid toch al gauw droog wordt.

Een heleboel informatie en beloftes door Decubal. Ik zal dan nu eindelijk mijn mening geven. Ik heb dit product zowel bij mij als bij mijn vriend getest. Wij hebben allebei een droge huid, maar hij heeft vaak last van schilfertjes.

Ten eerste vind ik de verpakking gewoontjes. Al hun producten hebben wel iets van rood erin verwerkt wat ik erg handig vind, waardoor ik in een oogopslag zie dat ik te mken heb met Decubal en niet met een ander merk. Ook bevat de verpakking een heel handig tuutje waardoor je het product gedoseerd kan aanbrengen en niets verspilt.

Ik vind dit echt een heel erg goed product en ben super enthousiast. Als ik dit product gebruik zie ik direct resultaat. De crème maakt de huid zacht en schilfertjes verdwijnen. Er blijft wel een vettig laagje achter en daarom gebruik ik hem vooral ‘s nachts of op enkele droge plekken in mijn gezicht overdag. Ik heb bijvoorbeeld vaak droge neusvleugels en breng hem dan alleen daar aan. De crème is ontzettend dik waardoor je maar een klein beetje hoeft aan te brengen per keer. Door de warmte van je hand smeert de crème makkelijker uit waardoor je ook maar een klein laagje hoeft aan te brengen. Eventueel kun je ook een dikkere laag aanbrengen de hele lacht. Dit heb ik zelf ook gedaan en had de volgende dag een ontzettend zachte en verzorgde huid. Ik denk dat je wel goed moet oppassen dat je dit product niet elke dag gebruikt, omdat hij ontzettend vet is.

Ik ben erg enthousiast over dit merk! Ik heb ook enkele samples geprobeerd die stuk voor stuk ook goede producten waren. Ik vind echt dat dit merk zijn beloftes nakomt en daar kunnen andere merken een goed voorbeeld aannemen. What you see is what you get, simpel maar goedwerkend. Deze producten zijn welk iets duurder dan drogisterij verzorging, maar ze zijn het dubbel en dwars waard.

Dit product is te koop bij De Tuinen, kost € 12,50 en bevat 100 ml.