Lush – Snowglobe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gisteren zagen jullie al Angels Delight van Lush en vandaag zal ik Snowglobe reviewen, zodat jullie nog de tijd hebben om eventueel deze zeep te kopen voor jezelf of natuurlijk voor een ander met de Kerst in het vooruitzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat zegt Lush over Snowglobe?
Heerlijk frisse zeep met de geur van citroengras en citrusvruchten, opwekkend wanneer het buiten koud, guur en donker is. Geïnspireerd op de sneeuwbollen die je kunt schudden zodat je de vlokjes ziet dwarrelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik vind citroen beauty producten altijd heerlijk ruiken en zo ook deze zeep. Je ruikt een frisse maar zoete citroen geur. De zeep in zuinig in gebruik en smelt niet erg snel weg, wat een pluspunt is! Ik doe erg zuinig met deze zeep, omdat ik bang ben dat hij in de zomer op is. Dit is een Limited Edition product en ik kan hem volgende Kerst pas weer kopen. Mocht hij toch opgaan, wil ik hem gaan overkopen van iemand op het Lush forum. Veel Limited Editon producten kun je daar nog overkopen of ruilen. Ik denk dat dat genoeg zegt over hoe fijn ik deze zeep vind.

Hou jij van citroen? Dan kan ik je deze zeep zeker aanraden! Hij kost € 4,50 en bevat 100 gram en is te koop bij de Lush filialen of op www.lush.nl

Vorige

Lush – Angels Delight

Volgende

MAC – Naked Lunch

  1. Lijkt me een heerlijke zeep!

  2. Lijkt me een heel fijn zeepje! Alles van Lush lijkt me fijn.. x

  3. Ik ruik hem gewoon al, oh my, beste zeep ever qua geur. Echt heerlijk! Oh my, ik mis hem echt. :’) Misschien ga ik hem wel gewoon bestellen, moehaha.

    • Haha ja hij is echt een van de lekkerste geuren van Lush! Ik ga hem ook zeker weer overkopen van iemand als hij voor volgende Kerst op is.. waar ik wel bang voor ben haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén