MAC – Naked Lunch


Voor mijn verjaardag had ik cadeaubonnen van de Douglas gevraagd, omdat ik graag wat MAC spulletjes wilde halen.  MAC is natuurlijk vrij prijzig en zelf heb ik niet altijd het geld om dat te kopen. Daarom wilde ik investeren in een goede highlighter. Dit vind ik een basisproduct wat ik meerdere keren per week gebruik.


Bij de MAC heb ik om advies gevraagd en de MUA raadde mij Naked Lunch aan, omdat deze niet te wit is en daardoor alleen bij bepaalde looks te dragen is. Deze oogschaduw past eigenlijk bij alle kleuren oogschaduw wel goed. Dit maakt hem multifunctioneel wat natuurlijk een pluspunt is. Ik draag hem vaak in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot of over mijn gehele ooglid met een bruine kleur in mijn crease. Ik vind het een prachtige kleur en ik gebruik hem ook meerdere malen per week. Ik ben er dan ook erg blij mee, ondanks zijn prijs.


De oogschaduw kost € 16,00 bevat 1,5 gram en is te koop bij de MAC counters en de MAC filialen in de Douglas.

Vorige

Lush – Snowglobe

Volgende

Opgemaakt

  1. Mooie oogschaduw!
    x

  2. Mooie oogschaduw!
    Ik wilde een tijd geleden ook een goede highlighter van MAC, heb toen shroom gekocht. Die is wat transparanter dan deze. Maar deze wil ik er stiekem ook nog wel bij ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén