Opgemaakt

Zelf vinden wij het leuk om opgemaakt artikelen te lezen op andere beautyblogs. Vandaar dat wij deze rubriek ook hier willen gaan toepassen.

De afgelopen weken heb ik wat producten opgespaard en deze wil ik jullie vandaag laten zien. Ik zal bij elk product vertellen of ik deze nogmaals zou kopen of niet, de reden daarvoor en informatie over het product. Lees verder om te zien wat ik heb opgemaakt.

Gezicht:
– Diadermine soft mousse: deze zou ik absoluut opnieuw kopen, omdat hij mijn make up volledig verwijderd. Hij verwijderd geen smokey eyes, maar wel een lichte dag make up. Ik weet dat je van te voren alsnog je gezicht hoort te reinigen, maar als ik een lichte dag make up draag vind ik dat niet nodig.
Inhoud: 250 ml
Prijs: –

– Kruidvat gezichtslotion: deze lotion zou ik niet nog een keer kopen, omdat hij mijn gezicht niet goed reinigt en mijn huid droog maakt.
Inhoud: 250 ml
Prijs: –

– Demakup reinigingsdoekjes: ik zou deze niet opnieuw kopen, omdat ik de prijs redelijk duur vind voor reinigdoekjes. Ze werken verder wel prima. Ik had deze doekjes gewonnen anders zou ik ze zelf nooit kopen, omdat ik het zonde van het geld vind.
Inhoud: 25 doekjes
Prijs: € 3,99

– Lush angels on bare skin: ik zou dit product niet opnieuw kopen, omdat het niets voor mijn gezicht doet. Mijn huid voelt na gebruik van dit product ‘viezer’ dan daarvoor. Erg jammer, omdat ik goede verhalen had gehoord over deze reiniger.
Inhoud: 100 gram
Prijs: € 9,50

Lichaam:

– Lush
ginger lotion: ik zou deze bodylotion niet opnieuw kopen, omdat ik de geur niet lekker vind en de bodylotion niet bijzonder vind voor het geld dat je er voor betaald.
Inhoud: 250 gram
Prijs: € 22,95

– I love.. strawberry & milshake exfoliating shower smoothie: ik zou deze smoothie niet opniew kopen, omdat ik de geur niet bijzonder vind en ik de scrub nauwelijks voel.
Inhoud: 200 ml
Prijs: € 5,95

– Therme eucalyptus badolie: ik zou deze olie niet opnieuw kopen, omdat ik de geur te fris vind voor in bad.
Inhoud: 20 ml
Prijs: zat in een set van 3 die ik gekocht heb op de huishoudbeurs. De prijs weet ik helaas niet meer.

– Dove go fresh douchegel in nectarine & white ginger fragrance: deze douchegel zou ik wel opnieuw kopen, omdat ik de lekker vind en omdat hij mijn huid zacht maakt. Na gebruik hoef ik geen lotion meer te gebruiken om mijn huid te voeden.
Inhoud: 55 ml
Prijs: –

– Lush (LE) glögg douchegel: deze douchegel zou ik nooit meer kopen, omdat ik de geur verschrikkelijk vind. Ik had deze douchegel via internet gekocht en kon de geur dus niet van te voren ruiken. Hij ruikt in eerste instantie naar coca cola, maar langzaam verdwijnt deze geur in een vieze kruidige geur.
Inhoud: 100 ml
Prijs: € 7,95

– Beyonce heat douchegel: ik zou deze douchegel niet opnieuw kopen, omdat ik nooit douchegels van geuren koop. Ik gebruik ze wel, omdat ze vaak in een setje met een geur zitten. Verder vond ik deze douchegel wel lekker ruiken! Hij ruikt vind ik persoonlijk wel anders dan de eau de toilette zelf.
Inhoud: 75 ml (zat in een set met het luchtje)
Prijs: € 10,95 voor 200 ml

Overig:

– Herbal essences shampoo: ik zou deze shampoo opnieuw kopen, omdat hij naar bramen en mango ruikt en ik dit lekkere geuren vind. En omdat hij goedkoop en fijn in gebruik is.
Inhoud: 250 ml
Prijs: ik geloof rond de € 2,00

– Versace bright crystal eau de toilette: ik zou dit luchtje niet nog eens kopen, omdat hij niet lang blijft hangen en ik hem daarom ook te duur vind. Wel een hele lekkere geur, maar als een luchtje niet lang blijft hangen vind ik dat je daar weinig aan hebt.
Inhoud: 30 ml
Prijs: € 35,95

– Chanel inimitable mascara 10 noir black: dit is de fijnste mascara die ik tot nu toe heb geprobeerd. Mijn wimpers zien normaal gesproken door mascara nogal nep uit, omdat ze al vol en lang zijn. Bij deze mascara worden mijn wimpers nog langer maar wel dun en mooi gescheiden. Deze mascara was een tester die ik ergens bij kreeg, dus ik heb hier geen geld voor betaald. Ik zou deze niet kopen, omdat ik hem te duur vind voor een mascara.
Inhoud: geen informatie over
Prijs: € 26,00

– Herome extra strong nail hardener: deze nagelverharder zou ik absoluut weer kopen. Mijn nagels worden heel hard van deze nagelverharder en breken hierdoor niet. Wat ik wel een nadeel vind is dat hij nu te stroperig is om nog te gebruiken. Gelukkig is dit nog een klein laagje. Ook is het een nadeel dat hij snel op gaat, omdat je hem meerdere keren per week moet gebruiken voor een goed resultaat.
Inhoud: 10 ml
Prijs: € 12,50

Voordat jullie denken dat ik allemaal spullen gebruiken met geuren die ik niet lekker
vind: sommige spullen had ik gekocht in een pakket via het lush forum, en ze dus niet van te voren kon ruiken.

Hebben jullie ook spullen opgemaakt? Zo ja, welke en zou je deze dan opnieuw kopen? Als jullie de prijzen van de producten weten die ik er niet bij staan zou ik dit graag horen.

Vorige

MAC – Naked Lunch

Volgende

Catrice – Miss Piggy Reloaded

  1. Leuke producten.
    Ik vind het ook altijd leuk om dit soort artikels te lezen! :P

    Liefs.

  2. Veel producten heb je opgemaakt!

  3. Wow best wel veel opgemaakt!

  4. Wauw, a lot! Die mascara van Chanel is echt superfijn, naarmate hij wat op raakt, werkt hij ineens vet goed. :’)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén