Catrice – Miss Piggy Reloaded

Vandaag heb ik een swatch voor jullie een van mijn lievelingsnagellakken van Catrice namelijk de kleur 480 Miss Piggy Reloaded. Het is een roze lak met een subtiele gouden glitter er door heen.


Deze glitters kun je zien zitten boven de ‘o’ van cosmetics (niet goed te zien op de foto). Voor deze swatch heb ik 3 laagjes gebruikt, wat redelijk veel is voor een Catrice lak. Helaas dekt hij nog niet helemaal wat ik erg jammer vind, omdat het een prachtige roze kleur is.

Sorry trouwens voor de slechte kwaliteit van de swatch. Ondertussen (6 maanden aan artikelen schrijven) ben ik er al een stuk beter in, maar dit is een van mijn eerste foto’s die ik heb gemaakt voor onze site en wilde hem toch graag laten zien.

Deze lak bevat 10 ml, kost € 2,50 en is te koop bij de Kruidvat.

Vorige

Opgemaakt

Volgende

Tweede Konad creatie

  1. Deze nagellak wil ik nog heel graag, zo mooi!

  2. Mooie roze kleur, gorgeous!

  3. Dit is echt een geweldige kleur voor Catrice!

  4. schattig kleurtje ♡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén