Tip! Catrice lipstick – Pinkadilly Circus

Catrice goude combo, roze lipstick 010
Vandaag heb ik een hele leuke tip voor jullie. Ik heb namelijk een lipstick gevonden met een geweldige pigmentatie voor een geweldige prijs. Het is er een van Catrice en hij heet Pinkadilly Circus. De swatches zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Ik wilde deze lipstick al een tijd kopen, maar deed het steeds niet, omdat ik al heel veel lipsticks heb. Maar ach toen dacht ik dat ik van die € 4 toch niet dood ging nam ik hem mee. En daar heb ik zeker geen spijt van!

Catrice goude combo, roze lipstick 001
De verpakking is simpel: glanzend zwart. Ik vind het wel wat chique ‘s hebben, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Catrice goude combo, roze lipstick 009
De kleur is erg roze, met meer de neiging richting rood dan richting roze roze. Helaas wilde het licht weer eens niet meewerken en komt de kleur dus ook niet helemaal over zoals hij is. Ik vind de lipstick op mijn lippen veel gepigmenteerder dan op mijn arm. Nu viel mij dit pas op toen ik de foto’s aan het bekijken was. Ik had dus geen swatch op mijn lippen gemaakt, maar ik weet zeker dat jullie deze lipstick nog een keer bij een zaterdag look voorbij zien komen!

Catrice goude combo, roze lipstick 025
Catrice goude combo, roze lipstick 027
Het fijne aan deze lipstick vind ik dat je hem goed kunt opbouwen. Je kunt hem heel licht aanbrengen waardoor het een subtiele gloss lijkt, maar je kunt hem ook heel zwaar aanbrengen waardoor je lippen er echt uitspringen. Ik draag deze kleur voornamelijk bij bruin tinten/snelle daily look. Je lippen zien er erg verzorgd uit, maar toch is het simpel om even snel aan te brengen.

De lipstick is niet zo romig als de meeste lipsticks van Catrice. Hij droogt mijn lippen niet volledig uit, maar voor sommige is het misschien fijn om af en toe een balsem over de lipstick aan te brengen. Ik heb het idee dat de lipstick ook niet volledig mat is, maar ook niet volledig glanzend. Hij zit er net even tussen in. De meeste matte lipsticks drogen vaak toch wel een beetje uit. Hierdoor blijft de lipstick wel lang zitten, bij mij toch wel een uur of 4. En dit is erg lang voor mij!

Ik vind dit echt een budget aanrader. Je kunt ontzettend veel kanten met deze lipstick op en de prijs valt mee (niet zo duur als een MAC lipstick bedoel ik). Hij bevat 3,8 gram en kost € 3,99. Hij komt trouwens van de Ultimate Colour lijn.

Vorige

Opgemaakt Jorinde

Volgende

Dit is ons Facebook + winactie (Lush + The Body Shop)

28 Comments

 1. Mooie roze lipstick :D!

 2. Wauw, die is mooi! <3

 3. Wauw, echt een mooie kleur!

 4. mij zou het niet staan denk ik :)

 5. Ik heb hem ook! Hij is echt mooi!

 6. Deb

  Mooi kleurtje! Ik koop ook niet snel meer een dure lipstick. Bij Catrice hebben ze zoveel keuze en de kwaliteit is best goed en zo lekker goedkoop!

 7. wat een prachtige kleur!

 8. Ik heb m ook en ben er erg blij mee!

 9. Catrice lipsticks zijn altijd zo fijn! Heb dit kleurtje nog nooit eerder gezien, het ziet er mooi uit :)

 10. mooi kleurtje! ♥

 11. Wat een super mooie kleur!

 12. Ik heb hem al vaker gezien op blogs, het lijkt mij zo’n mooie kleur! Ik wil hem ook al een tijdje kopen, maar ik doe dat steeds maar niet… misschien toch gaan kopen denk ik.

 13. mooi kleurtje!

 14. Ik heb deze ook! Ben er dol op!

 15. Bo

  Wat een mooie kleur!

 16. Prachtige lipstick, goede tip! :-)

 17. Lijkt me een fijne lipstick!

 18. Mooie kleur ! Catrice is echt een heel fijn budgetmerk.

 19. Hij is echt gorgeous om te zien, sowieso zijn de lipsticks van Catrice amazing! Ook deze is vrij romig, maar net voldoende, waardoor hij niet too shiny is, of te droog. De kleur is incredible, FOTD?! :D

  • Amanda

   Ik draag hem geloof ik wel in een look die nog moet komen, maar weet niet wanneer ik die ingepland heb. Maar hij komt!

 20. Bij de naam had je me al :-)

 21. Ik heb hem ook! vind hem heel mooi :)

 22. Mooi kleurtje!

 23. Mooie kleur! En 4 uur is ook best lang voor my;)

 24. Mooi kleurtje zegg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén