Catrice – LE Cruise Couture lipstick & blush

Vichy,catrice oranje 125
Vrijdag ging in met mijn zus en moeder shoppen. Mijn oog viel op de Limited Edition producten van Catrice uit de Cruise Couture collectie. Ik heb de nagellak over geslagen. Ik ben wel een beetje trots op mijzelf, omdat ik bijna altijd wel een nagellak koop van een Limited Edition. Deze keer heb ik ze gewoon overgeslagen! Echter kocht ik wel een mooie blush en lipstick. Vandaag kunnen jullie daarvan de swatches zien.

Vichy,catrice oranje 155
Vichy,catrice oranje 134
Lippenstift in 110 Shy Flamingo
Wat zegt Catrice over de lipstick?
‘De zachte, crèmige textuur smelt op de lippen. Ultimate Shine Lip Colour biedt intensieve hydratatie en verzorging met medium dekking en ultieme glans.’

Als eerste vind ik de verpakking van deze lipstick erg mooi. Simpel, glanzend zilver. Ik vind het erg chique staan. Als je me verteld had dat deze lipstick € 20 euro zou kosten zou ik het zo geloven, puur om de mooie verpakking. En in die verpakking zit natuurlijk een lipstick! Ik koos voor de oranje versie: Shy Flamingo. Hij is geen fel oranje, want hij heeft ook nog een roze toon in de kleur zitten. Op het eerste gezicht zie ik dit niet zo, maar als ik hem naast een fel oranje lipstick houdt zie ik dit wel. Hij bevat ook nog een shimmer die je duidelijk terug ziet op je lippen. Hier moet je van houden, maar zelf stoor ik me er nog zie aan.

Vichy,catrice oranje 147
De lipstick vind ik goed gepigmenteerd zoals ik gewend ben van Catrice. Ook is hij ontzettend romig en voedt hij mijn lippen goed. Dit doen al mijn Catrice lipsticks, daarom ben ik zo dol op ze. Ik gebruik niet altijd een lippenbalsem, maar in plaats daarvan een Catrice lipstick, omdat ze mijn lippen zo goed voeden. En dan voor maar een paar euro! Hij doet zeker niet onder voor mijn MAC lipstick.

Vichy,catrice oranje 181

Vichy,catrice oranje 156
Vichy,catrice oranje 160
Defining Duo Blush in 050 Apricot Smoothie

Wat zegt Catrice over de blush?
‘Defining Duo Blush bevat twee zomerse tinten om de gezichtscontouren te benadrukken: één met een semi-matte en één met een glanzende textuur. De zijdezachte textuur met fijne, intense kleur- en glanspigmenten combineert optimaal voor een perfect resultaat.’

Als ik de verpakking van de blush bekijk en gebruik heb ik gemengde gevoelens. Fijn dat hij doorzichtig is, maar o zo vervelend om open te krijgen als je lange nagels hebt en deze niet wilt beschadigen. Als ik mijn nagels heb gelakt moet ik niet proberen deze blush open te krijgen, want dan krijg ik zeker weten gaten in mijn nagellak. Ik gebruik daarom vaak een vijl of laat hem open ;)

Wat mij opviel tijdens het swatchen van deze blush is dat hij romig aanvoelt. Op de huid merk ik hier niets van, maar ik vond het vrij apart, omdat het een poeder blush is.

Vichy,catrice oranje 172
Ik wilde per se deze blush hebben, omdat hij oranje is. Zo’n blush had ik nog niet in mijn stash en is voor mij uitermate geschikt voor heftige looks. Want pas op als je deze blush aanbrengt; hij bevat enorm veel pigmentatie! Subtiel aanbrengen, want anders wordt het misschien iets te veel van het goede. Het linker gedeelte van de blush (licht oranje) is mat en het rechter gedeelte bevat oranje met shimmers. De donkerste kleur breng ik aan langs de buitenkant van mijn gezicht en de linkerkleur breng ik aan richting mijn neus. Natuurlijk op mijn wangen, maar zo krijgen jullie een idee van het aanbrengen van zo’n blush. Van licht naar donker (buitenste rand van je gezicht). Net zoals je een donkerdere kleur aanbrengt in je crease ;)

Ik ben erg blij met mijn producten en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik heb speciaal voor jullie vannacht tijd gemaakt om dit artikel te tikken! En ik moet eigenlijk leren voor mijn tentamens hihi ;) Maandag verschijnt er nog een look met deze twee producten.

De lipstick bevat 3,5 gram en kost € 3,99. De blush bevat 5 gram en kost € 3,49. De producten zijn Limited Edition dus als je ze wilt hebben zou ik ze snel gaan halen. Ze zijn te koop bij de Kruidvat filialen die Catrice verkopen.

Vorige

test

Volgende

Make Up Studio – Glimmer Effects Special

21 Comments

 1. Vooral de lipstick vind ik er erg leuk uitzien!

 2. tof dat je zo tevreden bent :)

 3. Wauw, de lipstick ziet er mooi uit!

 4. Ah, die lipstick wil ik hebben!

 5. Ik heb de blush ook en vind het een erg mooie blush. Gebruik hem erg vaak. Als je hem lichtjes aanbrengt is die ook niet zo heftig.

 6. Die lipstick is mooi zeg!

 7. Inderdaad prachtige blush. Die moet ik ook maar even aanschaffen. Ik kijk uit naar de look morgen.

 8. De blush lijkt me erg mooi, ga morgen ook maar even kijken.

 9. Ik vind de producten ook leuk! Gelukkig zitten ze ook in het vaste assortiment ^^

 10. Mooie producten :)

 11. mooie producten!

 12. Snel leren jij! Succes!

 13. Wauw, die blush is echt super mooi!

 14. Merve

  Wauw die blush is echt moooii.
  Hartstikke lief dat je toch tijd aan ons besteedt :)Succes met je tentamens!Ik heb net examens achter de rug, nu nog de uitslagen foei..

 15. Wauw, van beide producten is de pigmentatie incredible om te zien! Mooie producten ook, de lipstick vind ik echt gorgeous, gave kleur ook om te zien. :)

 16. Mooie lipstick en blush! Jullie zijn getagd :)

 17. De lipstick stond echt al op mijn wishlist:)
  De verpakking van de blush is dan inderdaad wat minder fijn als je die niet open krijgt. De catrice blushes die ik heb, hebben geen klik systeem, die klappen gewoon dicht en open. Maar daar heb je natuurlijk weer het gevaar dat de deksel lam wordt en uit zichzelf open gaat.

 18. De blush is prachtig, alleen denk ik iets te heftig voor mij aangezien ik snel teveel aanbreng!
  liefs,x

  • Amanda

   Heb ik ook wel eens last van. Ik klop/veeg de kleur er dan uit/af. Wil bij mij vaak wel helpen :)

 19. Tessa

  Dat laatste regeltje dat je het snel moet halen omdat het limited edition is kan je weghalen, deze zitten namelijk al maanden in het vaste assortiment. :) Beiden lipsticks, de blush en 1 lipgloss zitten in het vaste assortiment.

 20. Mooie blush is dat, gelukkig ook in het vaste assortiment :)
  Die lipstick had ik ook bijna gekocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén