Gouden combo

Catrice goude combo, roze lipstick 131
Goldfinger van Catrice vind ik een onwijs mooie kleur, maar na deze een paar keer gedragen te hebben werd hij toch wat saai. Wanneer ik een lakje zat wordt ga ik opzoek naar een passende topcoat om erover heen te dragen. Zo wordt de nagellak toch even anders. Benieuwd naar de topper die ik erover heen plaatste?

Catrice goude combo, roze lipstick 138
Ik gebruikte hiervoor Golden Goddess van het merk ELF. Een gouden topper met minuscule gouden glitters, maar daarnaast ook groffe zilveren glitters bevat. Hierdoor had ik als basis goud met zilver erdoor heen. Als ik mijn nagels beweeg veranderd de zilveren kleur in alle kleuren van de regenboog! Toen deze combo op mijn nagels zat vond ik dat er apart uitzien en daarom ook leuk. Zoals jullie weten hou ik van dingen die apart of anders zijn.

Catrice goude combo, roze lipstick 127
Catrice goude combo, roze lipstick 131
Ik gebruikte twee laagjes Goldfinger van Catrice en één laagje Golden Goddess voor deze combo.

Catrice is te koop bij de Kruidvat en ELF op www.eyeslipsface.nl

Wat vinden jullie van deze combo? Houden jullie ook van aparte combinaties?

Vorige

Dove winter care Amber

Volgende

Lush – Northern Lights Zeep

19 Comments

 1. hele mooie combinatie :)

 2. oeh pretty met die glittertjes :D

 3. Dit is een gouden combinatie, haha! :D

 4. Mooie combinatie, fijne lakjes!

 5. hele mooie combinatie!

 6. Helemaal kerstproof! I like it. :D

 7. Goldfinger is echt een super mooi lakje ook zover de extra glitters vind ik

 8. Hele mooie combo inderdaad , ziet er goed uit!

 9. Heel erg mooi! Ik hou er wel van!

 10. oee wauwhh!! mooie combi zegg!!

 11. Prachtige combinatie, purfect voor kerst.

 12. Hele mooie combinatie! Perfect!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén