Rode combo

shoplog, rode combo 101
Een tijdje terug had ik een nail art special effect topper gekocht van Essence in een rode kleur: 09 copper’ize me! Deze lag al een tijdje in mijn ‘nog te swatchen’ bakje, want ik wist niet wat ik er mee aan moest. Het is nu lente en daarom draag ik nu niet zo snel de kleur rood. Rood draag ik eerder met de herfst en winter. Toch wilde ik deze topper gebruiken en lakte hem over een rode kleur van OPI.

Het lakje van OPI heb ik ooit een keer uit een ruildoos gehaald en helaas staat de naam niet meer op de onderkant van het lakje. Jammer, want ik ben erg benieuwd naar de naam! Ik vind het de ultieme rode kleur. Hij glanst erg mooi en dekt al in twee laagjes. Zelf ben ik niet zo’n fan van OPI lakken, omdat ik het kwastje niet prettig vind lakken. Geef mij maar een rond afgesneden kwastje.

shoplog, rode combo 095
shoplog, rode combo 096
De topper zelf vind ik niet zo geweldig als bijvoorbeeld Hello Holo uit diezelfde lijn. Het is wel een leuke topper, maar geen musthave voor mij. Wie weet voor jou wel ;) iedereen heeft een andere smaak. Ik draag trouwens één laagje van deze topper. Er zitten trouwens enorm veel glitters in deze nagellak met veel verschillende kleuren glitters. Onder andere de volgende kleuren: zilver, rood, turquoise, goud .

Deze combinatie blijft echt heel erg lang zitten, want deze foto maakte ik toen deze combinatie er al twee dagen op zat. Moet je nagaan hoe mooi het er toen nog op zat, geen tipwear te zien. Ik denk dat hij minimaal toch wel vijf dagen moet halen, als het al geen week is.

OPI is te koop bij MOOI parfumerie. De nagellak bevat 15 ml en kost € 13,95. De Essence topper is alleen te koop bij de extra Kruidvat filialen. De nagellak bevat 8 ml en kost € 1,79.

Vorige

Sample review Vichy, Fendi en Guhl

Volgende

88 shimmer palette

22 Comments

 1. Super mooie combinatie!

 2. Ik vind de topper wel leuk, maar zoals je zelf zegt niet heel erg bijzonder mooi ofzo :)
  Vind de combi wel leuk :)

 3. Deb

  Mooie combi, staat gorgeous op je prachtige lange nagels!

 4. mooi :) iets die ik zou dragen

 5. Wauw, echt heel erg mooi!

 6. Het is een prachtige combo, maar de topper is inderdaad niet super. Misschien op een andere lak?

 7. Beautinista

  Leuke combo!

 8. Mooie combinatie!

 9. Wauw super mooi gedaan! Heel orgineel :)

 10. Wat heb je toch zo mooie nagels! De combi is voor mij persoonlijk iets minder geslaagd.

 11. Vind ik héel mooi!

 12. Leuke combinatie! Je hebt mooie lange nagels!

 13. Wat een leuke combinatie, ziet er heel feestelijk uit!

 14. Echt een topper, super mooie combo!

 15. Ik vind de combinatie leuk bij elkaar!

 16. Mooie lakjes, en leuke combinatie! Zoiets had ik toevallig met Kerst ook op :-)

 17. Jij hebt mooie nagels seg! En wat een mooie combinatie :) x

 18. Mooie combo! Al zijn deze glitters ook niet helemaal mijn ding :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén