Rode kerstnagels


Een paar weken gelden ging ik wokken met mijn vriend en daarom wilde ik iets speciaals met mijn nagellak doen. Hij vindt rood/donkerrood mooie kleuren nagellak en daarom besloot ik daar voor te kiezen, maar wel met een speciale twist! Ik had bij het Essence schap een prachtige topper gezien die ik niet kon laten liggen, namelijk nummer 72 time for romance. Kijken jullie mee naar de swatches?


Ik vind het een prachtige combinatie en vooral bedoeld voor Kerst. Je hebt hele subtiele glitters en grotere stukken glitters en dat maakt de topper zo mooi vind ik. Tijdens mijn bijbaan heb ik een paar keer de opmerking gekregen wat een mooie nagellak ik op had en een van de klanten wilde zelf weten waar ik de nagellak gekocht had. Dat bewijst maar weer dat ik niet de enige ben die dit mooi vind.

Ik draag een nagellak van OPI waar de naam helaas niet op staat. Iedere donkerrode/bordeauxrode nagellak kan je hier onder dragen. Wel heeft OPI veel keuze in verschillende rode nagellakken, dus mocht je geen mooie kleur rood kunnen vinden raad ik je aan om daar te kijken. De Essence nagellak kost € 1,29 en bevat 5 ml. De OPI nagellak kost € 13,95 en bevat 15 ml.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

Vorige

The Body Shop – Kersen zeep

Volgende

ELF – Golden Goddess

16 Comments

 1. Hele mooie combinatie!

 2. Erg mooie combo, lekker feestelijk!

 3. Supermooi! Idd echte kerstnagels! :) x

 4. Ziet er leuk Kerst achtig uit!

  xx

 5. Ik vind het een prachtige combinatie!

 6. Wat een leuke combinatie, leuk voor kerst!

 7. Wauw, zo mooi! Leuk gedaan.

 8. jep, geweldige combinatie. Het lakje van O.P.I. lijkt wel heel erg op Vamsterdam! Is het die niet denk je?

 9. Leuke combinatie :D
  x

 10. Wauw, kerstachtig it is!

 11. Oh, supermooi!! Echt ideaal voor kerst :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén