ELF – Golden Goddess

Vandaag laat ik jullie een lakje zien die ik heb gewonnen op www.nailsbylaura.nl Toen ik de swatch van dit nagellakje op haar site zag was ik al op slag verliefd. Dus toen ik hem had gewonnen was ik natuurlijk erg blij! Dit lakje vind ik perfect voor de Kerst en ik denk ook dat ik deze dan zal dragen. Op de swatcht draag ik een roze nagellakje van Catrice uit de Big Life City in de kleur Berlin. Je kunt natuurlijk elk willekeurig lakje hieronder dragen en een kleur uitzoeken die bij je outfit past. De elf lak maakt de combo toch wel speciaal! Over naar de swatches:

Het is dus een doorzichtige lak met kleine en groffe glitters. De grotere glitters geven worden geel, groen, oranje, paars en blauw als je je nagels beweegt. Echt een prachtig effect wat ik gelukkig op de camera vast kon leggen.

Dit lakje kost maar € 1,00 ,bevat 10 ml en is te koop op www.eyeslipsface.nl

Wat vinden jullie van dit lakje?

Vorige

Rode kerstnagels

Volgende

Kerstnagels

  1. Mooie combinatie! Ik had het Catrice lakje veel rozer verwacht!

  2. Mooie combinatie, vooral die gouden glitters zijn mooi!

  3. Deb

    Wat een prachtige combinatie!

  4. Wauw, love it! De combinatie is amazing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén