Kerstnagels

Afgelopen dinsdag was ik vrij en had ik tijd voor jullie om nog een ‘kerstnagel creatie’ te maken. Ik heb op internet wat tutorials opgezocht en uiteindelijk is het dit geworden:

De onderste creatie hebben jullie vanochtend al kunnen zien en op die creatie heb ik zwarte cadeautjes gemaakt met een zilveren steentje in het midden. Dit steentje heb ik aangebracht met de roze tool. Eerst doe je wat blanke nagellak in het midden van het stripje, je maakt de tool nat met nagellak en hiermee pak je het steentje en plaats je hem op je nagel.

Ik vond het best lastig om te maken, omdat je de strepen niet overal even dik kunt krijgen en omdat je de boogjes van de strikjes moet maken. Dit moet in een keer goed, omdat je ze niet dikker kunt maken, anders zitten de strikjes dicht;) Ik vind het nog best aardig gelukt, ondanks dat ze niet overal even gelijk zijn.

De Essence striper en tool kun je alleen in het extra Essence schap kopen. Ik draag als onderste roze kleur de kleur Berlin uit de LE Big Life City collectie van Catrice en daaroverheen draag ik Golden Goddess van Elf.

Hoe vinden jullie het geworden?

Vorige

ELF – Golden Goddess

Volgende

The Body Shop – Cranberry Joy

10 Comments

 1. Heel erg mooi! Het steentje geeft echt een mooi effect!

 2. Wauw, prachtig gedaan zeg! Die steentjes zijn ook ideaal voor kerstnagels. :) x

 3. Heeel mooi! Echt knap gedaan :)
  Liefs,
  Laura

 4. Wauw! Die steentjes maken het echt af.
  Ik volg jullie blog nu, ik ben echt onder de indruk van jouw mooie nagels trouwens haha.
  xxxxxxx

 5. super mooi gedaan ! x

 6. ziet er echt leuk uit!

 7. Ah, how cute! Een pakje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén