The Body Shop – Cranberry Joy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik vind dat The Body Shop prachtige producten heeft die voornamelijk voor mij luxe producten zijn. Vaak wel wat prijzig, maar wel heerlijke producten. Elk jaar brengt TBS een kerstcollectie uit. Dit vind ik vaak de mooiste collecties van het jaar. Vorig jaar was een van die collecties de Cranberry Joy lijn. Deze kwam dit jaar weer uit en daarom wilde ik alsnog deze producten voor jullie reviewen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat zegt TBS over de Cranberry Joy body butter?
Een intensief verzorgende, romige, heerlijk geurende bodycrème. Trekt snel in en laat de huid zacht en soepel aanvoelen, subtiel geparfumeerd, Werkt tot 24 uur lang vochtregulerend. Verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter, sojaolie, cacaoboter, sesamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De body butters van TBS vind ik altijd erg romig, dik en heerlijk voedend, zo ook deze body butter. Dit product staat wel bovenaan mijn lijstje als beste product van TBS. Hij voedt mijn huid echt erg goed en zorgt ervoor dat droge armen of benen binnen no-time verdwenen zijn. De droge plekken blijven zeker 24 uur gehydrateerd. Ik vind dit product niet te vergelijken met een bodylotion/crème. Dit product is veel dikker van structuur en nog voedender.  Hij ruikt naar erg zoete cranberry’s en deze geur vind ik erg lekker. Ik vind het inderdaad een echte wintergeur en gebruikt hem dan ook regelmatig in deze tijd van het jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat zegt TBS over de Cranberry Joy body scrub?
Body Scrub waarmee je zachtjes dode huidcellen verwijderd en dankzij de cranberryolie en Community Fair Trade-honing wordt je huid superglad en soepel. Scrubdeeltjes bestaan uit cranberryzaden, gemalen rijst en teunisbloemzaden waardoor het niet schadelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik ben niet zo enthousiast over dit product. Hij ruikt wel net zo lekker als de body butter naar een zoete cranberry geur, maar de werking van dit product vind ik niet fijn. De scrub is niet grof genoeg voor mij om een scrubbend effect te geven. Ik zou deze scrub kunnen omschrijven als een dikke douchegel met wat korreltjes erin. Mijn huid wordt ook niet super glad en soepel. Na gebruik voelt mijn huid alsnog droog aan en heeft hij echt een voeding nodig. Vooral in de winter waarbij ik dit product gebruik. Erg jammer, want ik had meer verwacht van dit product.

Conclusie is dan ook dat ik de body butter zeker aan kan raden. Een erg leuk product om te geven voor Kerst vind ik. De scrub kan ik niet aanraden en deze kun je beter laten staan.

De body butter bevat 200 ml en kost € 15,00. De scrub bevat ook 200 ml en kost ook € 15,00. Deze producten zijn te koop in The Body Shop filialen of op www.thebodyshop.nl

Hebben jullie wel eens producten uit deze lijn geprobeerd? En wat vond je ervan? Of ben je van plan een van deze producten aan te schaffen?

Vorige

Kerstnagels

Volgende

Catrice – 030 OMG I Want That!

 1. De geur van deze lijn lijkt me echt heerlijk! Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de scrub!

 2. Ik heb producten van de andere geurlijnen, deze zien er toch ook wel heel lekker uit!

 3. Deb

  Vooral de body butter lijkt me fijn. Zelf heb ik wel eens een cocos body butter van TBS gehad en die ruikt echt goddelijk.

 4. Ik vind de bodybutters van TBS altijd heerlijk.

  FIjne kerstdagen!

 5. Leuke blog heb je ! ik volg je vanaf nu via Bloglovin, volg je me terug? xx

 6. ik ben erg tevreden over TBS, maar ik vind wel dat hun geuren deze keer tegenvallen. mango of grapefruit zijn niet echt mijn favogeuren…xxxxx

 7. Ik ruik ‘m hier al. Bodyshop is heel fijn!

 8. Wow, hij is wel bijna op, goed teken! Jammer dat de scrub niet zijn werking doet, vaak is het dan geen reden om het product nog een keer te kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén