Essence – Barefoot through the moss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vandaag een lakje uit de LE NATventURista collectie van Essence. Toen ik dit lakje zag staan wist ik dat ik hem moest kopen. Het is een lichtgroene moskleur met subtiele shimmers erin. Dit maakt hem net even anders dan een normaal groen lakje. Ik vind de details op de dop erg mooi. Ik vind het altijd leuk als een LE collectie er anders uitziet dan een normale collectie. Kijken jullie mee naar de swatch die ik gemaakt heb?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Je ziet de shimmers niet heel erg goed, wat natuurlijk jammer is. De nagellak heeft een prachtige glans en ik zal deze lak nog met veel plezier zal dragen. De lak dekte in twee lagen, wat ik prima vind. De lak kostte € 1,79 bevat 8 ml en was te koop bij het Kruidvat. Hadden jullie nog iets uit deze collectie gekocht?

Vorige

Shoplog Transdesign & Lush

Volgende

Collistar – Trendy palette

17 Comments

 1. Ik heb deze ook! Ik vond hem eerst niet zo, maar voor 1 euro nam ik hem mee en nu vind ik hem super!

 2. Mooi kleurtje, perfect voor de herfst zou ik zeggen.

 3. Zelf hou ik niet echt van deze kleur ;$

 4. bedankt voor je reactie! maar wat bedoel je met spullen voor uitzet? (: ik ben dan ook pas net 17 en mag nog langn iet het huis uit ;$

 5. Mm ik ben niet zo weg van de kleur. Maar het is wel een mooie dekkende nagellak.

 6. Heeeel erg mooie groene kleur!!

 7. Ohh, wat een mooie lak!

 8. Mooi kleurtje! Ik heb uit die collectie een baked eyeshadow :)

 9. Ik heb deze ook, vind het een erg mooi kleurtje!

 10. mooie kleur!
  xxxx

 11. Wauw, gave kleur.

 12. Mooie kleur, je ziet de shimmers lichtjes, maar de finish vind ik echt vet!

 13. ik heb dit lakje ook , echt leuk lakje x

 14. Wauw! Echt een mooie kleur. <3

 15. Heel mooi kleurtje!

 16. Mooie kleurtje, ik heb deze collectie helemaal niet zien staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén