Collistar – Trendy palette


Vandaag een review voor jullie van een Collistar palette in 1 Trendy. Het enige product wat ik van Collistar had was een nagellakje. Ik vind het een duur merk en daarom loop ik er eigenlijk altijd voorbij. Toen ik de beauty ruildoos ontving, kreeg ik de kans op een Collistar product uit te proberen en daar heb ik zeker geen spijt van.


Het palette bevat drie kleuren oogschaduw, een ligloss en een blush. Ook bevat het een klein blush kwastje wat van goede kwaliteit is. Ik vind het kwastje alleen te klein om goed te kunnen gebruiken. Ook bevat het een lipkwastje en een sponsapplicator, alleen gebruik ik deze niet.


Ik vind het uiterlijk van het palette erg mooi en luxe uitstralen. Het palette is goud en denk dat ik het daarom zo’n luxe uitstraling vind hebben. Ik had namelijk nog geen oogschaduw palette die goud is.


De oogschaduws vind ik niet goed gepigmenteerd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch een betere kwaliteit had verwacht van zo’n duur merk. De lipgloss heeft ook maar een klein beetje pigment. Deze gebruik ik niet, omdat ik lipgloss in een palette onhandig vind. Ik koos uiteindelijk voor dit palette, omdat het een super mooie blush bevat. Ik had nog niet eerder zo’n kleur en ben er ontzettend blij mee. Ik gebruik de oogschaduws gelukkig wel eens, maar vind het wel jammer dat ze niet zulke goede pigment bevatten.

Het palette komt uit de herfstcollectie van 2011 en kostte € 43,00. Helaas kan ik niet vinden hoeveel gram het palette bevat.

Vorige

Essence – Barefoot through the moss

Volgende

Cadeautjes kerst en verjaardag

19 Comments

 1. Heel erg mooi! Jammer dat hij zo duur is ;)

 2. zo zie je maar weer dan duur niet altijd voor kwaliteit staat xD. Maar de blush heeft inderdaad een mooie kleur :D

 3. Wauw, wat een mooie blush kleur zeg!

 4. Ziet er prachtig uit. Maar voor de pigmentatie zou ik het geld niet over hebben! xxxx

 5. Wauw, super mooi palet! De kleuren spreken me wel heel erg aan

 6. Supermooi zeg! Wil ik ook wel hebben! x

 7. Supermooi palette! Mooi vormgegeven ook ;)
  Leuke blog heb je, ik volg je met bloglovin’!
  x

 8. Ik vind lipgloss in een palette ook erg onhandig. Ik heb liever aparte spulletjes

 9. Ziet er mooi uit! Jammer dat hij zo duur is voor mwah pigmentatie

 10. Zo belachelijk eigenlijk dat je zoveel geld betaald voor een oogschaduwpallet en er zo weinig voor terug krijgt. Dat vind ik ook bij de nagellak van Chanel, zonde van mijn geld! Wel leuk geschreven artikel :)!!

  • Dank je wel! Ik ben het helemaal met je eens. Als ik swatches van Chanel zie en de kwaliteit vergelijk met Catrice, vind ik die vaak nog beter.

 11. Wauw! Wat een prachtige palletjes! :D

 12. Wauw, het oog wilt hier heeel wat! Wat een prachtige palette om te zien zeg, de highlighter in de palette is ook goooorgeous!

 13. Heb jij ook Bloglovin? :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén