The Body Shop – eye & cheek palette regard & joues


Laatst heb ik al over een palette geschreven van The Body Shop. In dat artikel vertelde ik jullie dat ik nog een palette had gekocht. Deze wil ik vandaag aan jullie laten zien.

Over het uiterlijk en de kwaliteit heb ik in het vorige artikel al informatie gegeven, dus ik vind het overbodig om dit nogmaals te vertellen over dit palette omdat mijn mening bij dit palette hetzelfde is. De pigmentatie vind ik bij dit palette ook goed, maar helaas ook bij dit palette kruimelen de oogschaduws ook.

Ik heb dit palette meegenomen naar mijn van vakantie in Turkije en heb hem daar ook veel gebruikt. Ik vind het een ideaal palette om een nude look te maken, maar ook om een heftige smokey eye mee te maken. De blush vind ik erg roze, maar als je hem subtiel aanbrengt kan hij je goed staan. Deze kun je natuurlijk ook als oogschaduw gebruiken. Wat ik in Turkije ook gedaan heb, omdat ik alleen dit palette bij me had.

Dit palette heb ik in de sale voor € 15,00 bij The Body Shop gekocht. De originele prijs was geloof ik € 30,00. De blush bevat 3,5 gram en elke oogschaduw 2 gram.

Vorige

OPI Nicki Minaj – Pink Friday

Volgende

W7 – 86 Metallic Mercury

14 Comments

 1. Ik vind hem erg mooi! En voor 15 euro had ik hem ook zeker meegenomen

 2. Prachtige palette, mooie kleuren zitten erin. :) Inderdaad, je kan er nude look mee maken of een geweldige smokey eyes. :D

 3. Prachtig palette! En voor de helft van de prijs kan je hem inderdaad niet laten liggen. :)

 4. De kleurtjes zijn echt heel mooi!

 5. Wat mooi zeg! Snap dat je hem hebt meegenomen.

 6. Leuke kleurtjes zitten erin!

 7. Mooi palette, ook leuke kleurtjes!

 8. Wow, wat een mooi palet. Hier kan je veel kanten mee opgaan.

 9. mooie kleuren!
  liefs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén