W7 – 86 Metallic Mercury


Kennen jullie het merk W7 al? Ik had er een paar keer wat over gelezen, maar ik kende het nog niet goed totdat ik een tijdje geleden dit merk spotte bij de op = op voordeelshop. Ik liep langs de schappen toen mijn oog viel op een paar nagellakken. Vandaag ga ik jullie een van deze nagellakken laten zien.

Doet het uiterlijk van deze nagellak jullie niet aan een ander merk denken? Het lijkt precies op OPI. Ik heb deze nagellakken naast elkaar gehouden. Ze zijn even groot, hebben dezelfde vorm en dezelfde matte dop. Wat mij betreft een goede zet van dit merk, omdat OPI erg geliefd is en je op deze manier in verband wordt gebracht met een ander merk.

Dan over op de kleur van dit nagellakje, want die is werkelijk waar geweldig. Hij heeft een paars/rode glitters met een donkere gele/gouden gloed erin. Erg apart vind ik zelf. Goedkopere merken hebben vaak gewone kleurtjes, maar dit merk had een paar van zulke mooie lakken. Een groot pluspunt! Helaas had hij wel 3 laagjes nodig om volledig te dekken, omdat het een waterig lakje is wat hele dunne laagjes afgeeft.


Jullie begrijpen natuurlijk dat ik dit lakje niet kon laten liggen en al helemaal niet voor de prijs die ervoor betaalde! Ik betaalde namelijk voor 3 nagellakken € 5,00. Nu weet ik niet of de caissière een kassafout heeft gemaakt of dat ik het verkeerd heb gelezen, want ik zag dat het 3 nagellakken voor € 10,00 was. Alsnog vind ik dit erg goedkoop voor zulke prachtige lakken. Er staat niet op hoeveel ml deze nagellak bezit, maar ik ga uit van dezelfde inhoud als van OPI, omdat ze even groot zijn. Dit is 15 ml.

Wat vinden jullie van dit lakje?
P.S. Als je ook benieuwd bent naar dit merk, wij houden over ongeveer twee weken een winactie waarbij je een paar lakken van dit merk kunt winnen.

Vorige

The Body Shop – eye & cheek palette regard & joues

Volgende

Uitslag Lush winactie

15 Comments

 1. Wat een super mooi lakje! Ik ben benieuwd naar de winactie!

 2. Wat een mooie kleur zeg, nog nooit van het merk gehoord, maar dit vnd ik iig heel geslaagd!

 3. wauw echt ongelooflijk mooi!

 4. Wat een supermooie kleur!

 5. wow echt heel mooi!

 6. Wauw, gorgeous! Wat een gave lak zeg!

 7. Mooi lakje! Bij de op=op bij mij in de buurt hebben ze deze niet (misschien nu wel), maar ik heb wel een blush van W7! :)

 8. Erg mooi lakje!

 9. Super mooi kleurtje, ik heb nog nooit van het merk W7 gehoord ;o xx

 10. wat een geweldige kleur!
  liefs.

 11. Prachtige kleur

  xx

 12. Wauwhhh mooi kleurtje zegg!!

 13. Wauw, apart kleurtje! Ö

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén