Catrice –Arentha’s R-E-S-P-I-N-K

Nagellak, Nyx look 155
Dit felle roze lakje viel me laatst op toen ik door de Kruidvat liep. Ik vond het vreemd dat deze kleur me nog niet eerder was opgevallen, want hij is echt fel roze. Zo’n kleur van Catrice had ik nog niet in mijn stash en dus wilde ik hem daaraan graag toevoegen. Ik vind Catrice nou eenmaal een fijn merk met goede nagellakken. Er was trouwens een 1 + 1 actie dus dat was helemaal mooi meegenomen. Kijk vooral even mee naar de swatch.

De kleur is barbie en nog eens barbie, maar als je dit goed combineert met je kleding hoef je er niet per se als een barbie uit te zien ;) Ik vind het een echte zomer kleur en helemaal leuk op teennagels staan. Ik word echt vrolijk van dit soort felle kleuren en verlang dan vooral naar de zomer met een warme zon!

Nagellak, Nyx look 141
De lak dekt in twee lagen zoals gewoonlijk. In één laagje dekt hij ook al erg goed, maar met een tweede schijnt hij helemaal niet meer door. Dit vind ik er vaak toch iets netter uitzien. Dit lakje heeft weer zo’n dik kwastje. Zo ontzettend jammer dat ze de oude kwastjes niet hebben gehouden.

Catrice nagellak is te koop bij het Kruidvat, kost € 2,49 en bevat 10 ml.

Vorige

Shoplog – Boozyshop, De Tuinen, Hema, V&D

Volgende

Catrice – Limited Edition ‘Coolibri’

18 Comments

 1. Deze heb ik volgens mij ook! Ik vind hem erg mooi!

 2. Mooi standaard roze vind ik!

 3. Beautinista

  Mooi kleurtje, maar niet echt vernieuwend, je ziet dit soort kleuren vaker

 4. Geweldige kleur, ik hou echt van dit soort roze kleuren!

 5. Het is echt zo een felle Jersey Shore lak! Oh my, it’s gorgeous! Inderdaad ideaal voor op je teennagels. ^^

 6. Amy

  Geweldig kleurtje! En wat heb je prachtige nagels trouwens!

 7. Pretty in pink :)

 8. Volgens mij heb ik deze ook. Erg mooie kleur!!

 9. Wauwie, heel erg mooi. Wat een killer nails, prachtig!

 10. Deb

  Super mooi kleurtje!

 11. Deze kleur is GEWELDIG! Ik ben helemaal van de snoepjeskleuren en deze past er ook weer perfect bij!

 12. Dit is echt gewoon zo’n roze kleurtje waar ik helemaal dol op ben! Je hebt trouwens echt prachtige nagels!

 13. Dit lakje is heaven! Echt de perfecte kleur voor mij, haha !

 14. Prachtig lakje! I love PINK haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén