Catrice – Limited Edition ‘Coolibri’

Catrice komt weer met een nieuwe Limited Edition collectie genaamd ‘Coolibri’. In deze collectie vind je vooral veel kleur! Geel, roze, blauw, bijna alles komt wel aan bod. Benieuwd wat je allemaal in deze collectie kunt vinden? Kijk vooral even verder.

Eye Shadow Pen
Catr_Colibri_EyeShadowPen#01Catr_Colibri_EyeShadowPenOffen#01

Catr_Colibri_EyeShadowPen#02Catr_Colibri_EyeShadowPenOffen#02

Catr_Colibri_EyeShadowPen#03Catr_Colibri_EyeShadowPenOffen#03

Catr_Colibri_EyeShadowPen#04Catr_Colibri_EyeShadowPenOffen#04
De vier hoog gepigmenteerde kleuren van de crèmige en super langhoudende Eye Shadow Pen toveren je naar de prachtige wereld van de Amazone. De subtiele metallic glans doet denken aan de manier waarop de kleurrijke veren van de kolibrie weerspiegelen in het zonlicht. Dankzij de penvorm, de intrekbare tip en de zachte textuur met intense kleur is de oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Precious Nectar, C02 Birds Flying High, C03 Virgin Forest en C04 Exotica.

Kost € 3,49

Golden Glow Eye Liner
Catr_Colibri_GoldenGlow_EL
Fonkelende zonnestralen die het regenwoud oplichten bieden inspiratie voor de Golden Glow Eye Liner. Dankzij de hoog gepigmenteerde stralend gouden tint, geeft de eyeliner je look een bijzonder elegante en intens zomerse frisheid. De vloeibare textuur bevat fijne glanspigmenten en kan dankzij de handige applicator nauwkeurig worden aangebracht. Eén lijntje langs het ooglid is genoeg voor ongelooflijke expressie! Verkrijgbaar in C01 Precious Nectar.

Kost € 2,99

Nectar Gloss
Catr_Coolibri_NectraGloss#01Catr_Coolibri_NectraGloss#02Catr_Coolibri_NectraGloss#03Catr_Coolibri_NectraGloss#04
Zoete bloesems zijn de ultieme verleiding voor kolibries – bij voorkeur in prachtige, frisse en zomerse kleuren. Nectar Gloss geeft een trendy ‘wet-gloss’ finish en maakt je lippen onweerstaanbaar zacht met een lichte, semitransparante textuur en subtiele tint. Verkrijgbaar in C01 Birds Flying High, C02 Feathery Pink,
C03 Gorgeous Blossom en C04 Exotica.

Kost € 3,79


 

 

 

 

Colour Refreshing Lip Balm
Catr_Colibri_RefreshingLipBalmCatr_Colibri_RefreshingLipBalm1
Opfrissen! Zijdezachte lippen zijn een absolute must voor perfecte zomerse lipgloss- en lipstickstijlen. Verwen daarom je lippen met de crèmige, langhoudende Colour Refreshing lipbalm! Het hoogtepunt: deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen en brengt de natuurlijke, subtiele rode kleur naar boven. De lichte tint geeft lippen een zachte, frisse look.

Kost € 4,99

Jelly Cheek Tint
Catr_Colibri_CheekTintCatr_Colibri_CheekTint_2
Jelly Cheek Tint is absoluut de 2-in-1 zomerfavoriet van dit jaar! Dankzij de lichte vloeibare geltextuur, kun je zelf de kleurintensiteit bepalen en schitterende accenten op je gezicht aanbrengen. Niet alleen je wangen zijn verzekerd van een prachtige rode tint, ook je lippen kun je langdurig rood kleuren. Dankzij het praktische potje, is het eenvoudig om de textuur met de vingers aan te brengen. Verkrijgbaar in in C01 Abloom.

Kost € 3,99

Ultimate Nail Lacquer
Catr_Coolibri_UNL#01Catr_Coolibri_UNL#02Catr_Coolibri_UNL#03
Catr_Coolibri_UNL#04Catr_Coolibri_UNL#05
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri varianten! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen. Verkrijgbaar in C01 Birds Flying High, C02 Twist of Lemon, C03 Abloom, C04 Exotica en C05 Virgin Forest.

Kost € 2,49

De Limited Edition ‘Coolibri’ is van juli t/m half augustus 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vinden jullie van deze collectie? Ik vind hem zelf echt geweldig. Zoals jullie weten ben ik gek op heftige kleuren en ben zeker van plan om iets van deze collectie te gaan kopen. Catrice heeft ook weer leuke namen voor de producten bedacht, zoals altijd.

Gaan jullie nog iets van deze collectie aanschaffen?

Vorige

Catrice –Arentha’s R-E-S-P-I-N-K

Volgende

Twilight – immortal Twilight

12 Comments

  1. Jaajaajaaa!! Ik wil de blauwe eyeshadow pen, de lipbalm en alle nagellak! hihi. Hopelijk is niet alles uitverkocht als ik het wil kopen. LOVE IT!

  2. die jelly en de oranje lipgloss wil ik :D

  3. Die eyeshadow pennen! I want them! En die nagellakjes, me gusta!
    xoxo

  4. Erg mooie collectie! Ik kan niet wachten!

  5. Wauw wat een mooie collectie! :-)

  6. Ik ga zeker dingen uit deze Le kopen! Ik vind hem geweldig!

  7. Ik vind het een leuke en vooral kleurrijke collectie!

  8. Ik weet zeker dat ik hier wel wat dingen van ga kopen! Ziet er super uit allemaal!

  9. lijkt me echt zo’n gave collectie !

  10. Deb

    Ik vind hem ook geweldig. Vooral de blauwe en zeegroene eyeshadow pens vind ik erg interessant.. al zien de de lipglosses en de lakjes er ook veelbelovend uit!

  11. Die derde eye shadow pen. ohh, prachtig! x

  12. Ik kijk er naar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén