Catrice – SpectaculART eyeshadows, highlighter, nagellak en eyeliner

twilight collectie en catrice 202
Laatst liep ik in de Kruidvat en zag ik dat de laatste Limited Edition van Catrice, spectaculART, in de winkels lag. Ik ging toch nog maar even een kijkje nemen, want als echte beauty nerd ben ik toch altijd wel benieuwd naar nieuwe producten. Het gevoel als je producten swatcht is zo’n fijn gevoel. Alleen een echte beauty liefhebber zal dat begrijpen Winking smile De swatches zagen er goed uit dus nam ik wat producten mee.
 

twilight collectie en catrice 212
Ik ga beginnen met naar mijn idee de leukste producten uit de collectie, de eyeshadows. In totaal waren er vier kleuren, maar de andere twee kleuren waren vergelijkbaar met kleuren die ik thuis al had dus nam ik ze niet mee. Ze zagen er wel heel goed uit dus als je die kleuren nog niet hebt is het wel de moeite om te gaan kijken bij de Kruidvat.

twilight collectie en catrice 216
twilight collectie en catrice 222
De oogschaduw zien er prachtig uit door hun leuke patroontje. Er staat een C op de oogschaduw. Je kunt het ook zien als een neergewapperd doek. Verder bestaat de oogschaduw uit een gevlochten patroon. Erg leuk en bijzonder. Dit is echt eens anders dan andere collectie. Dit heb ik ieder geval nog niet eerder bij een budget merk gezien. In het doosje vallen de oogschaduws ook al op, omdat ze super glanzen en er romig uit zien. Op de achterkant staat pure chrome. Ook staat er eyeshadow for intense colour & giant metallic effect. Met de intense kleuren hebben ze zeker gelijk. Wow, kijk die swatches eens. De kleur straalt er vanaf en in het licht glanzen de oogschaduws heel erg mooi. Ze zijn metallic, maar niet op een vervelende manier. Ze zijn gewoon heel erg mooi, zacht en makkelijk te blenden.

twilight collectie en catrice 228
De peach kleur Artfully Lustrous nam ik mee, omdat ik zo’n kleur nog niet had. Grappig he? Wel in mijn 88 shimmer palette, maar niet zo mooi als deze en die is heel erg korrelig. Deze kleur wil ik gebruiken voor dagelijkse looks. Als ik een kleurtje nodig heb die makkelijk aan te brengen is en mij er makkelijk en snel goed uit laat zien. Dat is hoe ik deze kleur het beste kan omschrijven. Ik denk dat hij eigenlijk iedereen wel goed zal staan.. het is zo’n makkelijke kleur en tegelijkertijd ook zo’n kleur die je laat stralen en er gezond uit laat zien.

twilight collectie en catrice 236
twilight collectie en catrice 237
De andere kleur die ik heb heet So Precious. Ik dacht dat dit een gouden oogschaduw zou zijn, maar hij een groen/goud. Een echte herfst kleur maar o zo mooi. De glans die ook hier vanaf komt is om je vingers bij af te likken. Ik heb er al een look mee gemaakt en kan niet anders zeggen dat ook deze oogschaduw mooi is. Ze zijn allebei echt de moeite waard om even te bekijken.

twilight collectie en catrice 262
twilight collectie en catrice 291
twilight collectie en catrice 298
1
Ik nam ook een superfine eye liner pen mee in Black Bindi, omdat deze eyeliner een heel dun staafje heeft? Een dun lijntje. Niet zo’n dikke al normaal. Ik kan gewoon geen eyeliner zetten en ik hoop dat dat hiermee wel gaat lukken. Ik had wel meteen een proef eyeliner gezet en deze is aardig gelukt! Ik hoop dus dat het steeds blijft lukken, want dan kan ik eindelijk een eyeliner in mijn look verwerken. Dat wil ik al zo lang! Het ziet er bij anderen altijd zo mooi uit.

twilight collectie en catrice 242
twilight collectie en catrice 244
twilight collectie en catrice 247
twilight collectie en catrice 250
twilight collectie en catrice 252
twilight collectie en catrice 258
Het is zó lastig om budget highlighter te vinden dat als ik de kans krijg er een mee te nemen ik dat altijd doe. Zo nam ik deze keer ook de highlighting powder mee in de kleur Artfully Lustrous. Het is een glans highlighter met hier en daar nog een glittertje er door heen. Subtiel, maar mooi en het laat mij in ieder geval stralen en er goed uit zien. Even ter vergelijking met die van Essence uit de Twilight collectie. Deze is meer wit en zilver en die van Twilight meer goud. Ik heb ze gelukkig allebei, maar je kunt er ook één kopen als je een budget highlighter zoekt, maar ik hou van keuze haha.

twilight collectie en catrice 289
twilight collectie en catrice 278
twilight collectie en catrice 271
twilight collectie en catrice 272
Als laatste nam ik ik nog een nagellak mee die mij wel heel erg bekend voor kwam… ik wilde kijken of hij hetzelfde was en ja hoor ik heb een dupe te maken uit een oude limited edition. De kleur die ik heb gekocht heet Gold Leaf Top Coat en dit is de dupe van de nagellak Million Dollar Baby uit de Million Styles Effect limited edition. Ik heb ze naast elkaar geswatcht en ze zijn echt hetzelfde. Mocht je die niet hebben kunnen scoren dan is dit je kans. Ik heb nu dus wel een dubbele nagellak, maar dat is niet erg. Nu ben ik gerust gesteld en weet ik dat het een dupe is! Daar hebben jullie wel wat aan haha. Dit effect is trouwen met één laagje en de swatches zijn in de volgorde van de foto’s van de potjes naast elkaar.

Inhouden en prijzen:
– Eyeshadows 2 gram en kost € 3,99
– Super fine eyeliner 1 gram en kost € 2,99
– Highlighting Powder bevat 11 gram en kost € 4,59
– Nagellak bevat 10 ml en kost € 2,99.

Wat vinden jullie van deze collectie en gaan jullie nog iets kopen?

 

Vorige

Scaredy Cat pigments

Volgende

Orofluido shampoo en beauty elixir

50 Comments

 1. Mooie collectie he, ik heb ook twee eyeshadows gekocht & ik waagde het er maar niet op om die nagellak te kopen ^^ Een ander/roze lakje uit de LE vond ik lijken op een lakje uit de vaste collectie en ja hoor; precies het zelfde!
  Mooie look met de eyeliner er bij ! :)

 2. Ik heb er niks uit gekocht.. Op een of andere manier vind ik de oogschaduws wel heel erg mooi, maar omdat ik niet kan kiezen uit de kleuren vind ik ze toch wel prijzig en spaar ik liever door voor andere producten..

 3. De oogschaduws zien er mooier uit dan ik verwachtte !

 4. Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt wauw!!

 5. Ik wilde voor de groene kleur gaan maar helaas was hij op bij mij in de kruidvat. Vanmiddag nog maar een poging wagen.

 6. Ik vind dit zon mooie collectie! lekker basic, mooie glitters, shimmers en glans en mooi voor kerst! Love it!

 7. mooie highlighter :)

 8. ik ben echt een highlight junky dus ik denk dat ik die nog wel ga proberen te scoren :D

 9. Hele mooie collectie is het!

 10. Lin

  Ik vind het echt een prachtige collectie! Ben ook heel blij met mijn twee oogschaduws!

 11. Vind de oogschaduws best wel mooi! en de look die je draagt is echt wauwwh! De eyeliner ziet er ook goed uit! handig dat die zo dun is!

 12. So Precious is mooi, helemaal mijn kleur!

 13. Wat toevallig, ik heb precies dezelfde oogschaduws meegenomen! De highlighter is ook erg mooi zeg. Persoonlijk vind ik gel liner fijner dan eyeliner. Bij die van max (action, 0,99 ct) zit een erg handig kwastje en de gelliner is ook nog eens fijn om mee te oefenen :)

 14. Die topcoat wil ik graag nog scoren!

 15. Hele mooie collectie! Heb nu al zin om naar de winkel te gaan!

 16. Ik vind dit echt een hele mooie collectie! <3

 17. De highlighter en eyeliner pen vind ik heel mooi!

 18. Is echt een leuke limited edition. Ik heb zelf de grijze kleur van die oogschaduws, maar nog niet geprobeerd.

 19. Denk dat ik die eyeliner pen maar eens ga aanschaffen. Die ziet er goed uit (:

 20. Deb

  Die oogschaduw vind ik erg mooi en wat een geweldig patroontje hebben ze.

 21. de oogschaduws van deze le vind ik echt heel mooi!
  heb ze zelf laten liggen, omdat ik ze voor catrice erg duur vind, maar stiekem zou ik ze best willen hebben :P

 22. ik vind het een ontzettend hoge wauw factor hebben!

 23. Cjs

  De oogschaduws wil ik hoe dan ook hebben, alleen al omdat ze er zo mooi uit zien! Catrice is echt goed bezig wat betreft verpakkingen enzo!!

 24. Karin

  Ik had 3 van de 4 oogschaduws gekocht omdat ik niet zeker wist of ik de donkergrijze niet te donker zou vinden. Vervolgens zag ik ‘s avonds op een blog een look voorbij komen met de groenige en de donkergrijze kleur; volgende dag meteen na het werk weer naar de Kruidvat gespurt. Heb uit deze collectie ook de highlighter gekocht en vind die erg mooi op het wenkbrauwbot.

 25. De eyeliner had ik nog niet gezien maar daar ben ik in ieder geval enthousiast over!
  De oogschaduws hebben echt een super pigment en de kleur van de highlighter is echt perfect!
  Deze collectie is echt veel leuker/mooier dan ik in eerste instantie verwacht had! Helemaal nadat ik vanmiddag even ben gaan swatchen ik de winkel!:)

 26. Niet te geloven dat die hetzelfde is joh, echt incredible. De nagellak. Weet je dat Artfully Lustrous heel erg op Silk Teddy lijkt van Too Faced? Lady, zou je hem willen vergelijken, want Jo heeft toch de Natural Eye Palette? Dacht ik in een filmpje te horen, eh let me knaw hoor! Anders moet ik hem haluh. Fo Sua. Je wing.. damn, ik kan geen eyeliner zetten.. ja hoor. Maak dat de kat maar wijs! Het is je goed gelukt!

 27. Supermooie producten zijn het. Ben ook zo blij met mijn twee oogschaduws :)

 28. Leuk! Ik heb die nagellak ook maar vind het zelf eerder zilver dan goud :P

 29. Oh die topcoat is echt mooi en die highlighter ook! Ik ben deze collectie eigenlijk gewoon voorbij gelopen omdat ik dacht dat hij niet zo bijzonder zou zijn. Ben nu toch een beetje aan het twijfelen :P

 30. Oh die eyeliner ziet er erg fijn uit joh !

 31. Mooie collectie is het hè! Ik heb zelf de highlighter gekocht :)

  Liefs

 32. Ik heb ook 2 kleuren oogschaduws, ben daar echt happy mee!! Die nagellak is heel feestelijk:)

 33. IK vond de highlighter niet zo goed blendbaar en heb hem maar terug gelegd.

 34. Die oogschaduws en nagellak zijn echt heel mooi. Ik denk dat ik het lakje ga kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén