Orofluido shampoo en beauty elixir

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_073[1]
Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met twee heerlijke haarproducten van het merk Orofluido. Nieuwe haarproducten zijn voor mijn pluizige en klitterige haar altijd leuk om uit te proberen en ik heb van dit merk de shampoo en beauty elixir uitgeprobeerd. Kijk je mee naar mijn review?
 

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_069[1]
Dit zegt Orofluido zelf over hun producten:
‘’Het nieuwe schoonheidsritueel voor het haar. Ongelofelijke zachtheid, luchtigheid en glans. Een behandeling op basis van een uitmuntende combinatie van drie natuurlijke oliën. (Arganolie, cipresolie en lijnzaadolie)die de schoonheid van het haar verfraait, herstelt en versterkt. De heerlijke ambergeur met een vanillebasis werkt direct fascinerend en neemt u mee naar de wereld van het oosterse parfum’’.

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_071[2]
Beauty elixir: Orofluido schoonheidselixer , een schoonheidsbehandeling voor elk haartype: de aangename, zijdeachtige textuur wordt snel opgenomen en laat geen restjes achter in het haar.

Shampoo: Orofluido Shampoo is de schoonheidsbehandeling voor ieder haartype, die het haar op verfijnde wijze reinigt. Voor een luchtig en glanzend resultaat. Proberen is geloven..

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_103[1]
Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_089[1]
De verpakking vind ik echt geweldig. Het glazen flesje van de olie straalt echt luxe uit en de vormgeving van beide producten vind ik erg mooi. Ik zou het zo op een beautytafeltje kunnen neerzetten. Het enige minpuntje vind ik de draaidop van de olie. Ik had hier toch liever een pompsysteempje of iets dergelijks voor gehad.

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_113[1]

De shampoo voelt heerlijk aan op mijn haar en maakt het ook goed schoon. Bij dit product komt vooral de heerlijke ambergeur goed naar voren en dat is echt goddelijk. In tegenstelling tot bij mijn zusje wordt mijn haar hier niet vet van. Mijn haar kan heel wat hebben op dat gebied. Mijn zusje baalde er dan ook van dat haar haar vet werd, omdat de producten zo lekker ruiken. De shampoo bevat 200 ml.

|
Op deze fotootjes zie ik hoe mooi de krul in mijn haar valt. Als ik dit spul er niet zou hebben ingedaan, staat mijn haar heel breed naar buiten toe en is mijn haar meer met kleine golfjes, dan dat er een mooie krul invalt. Op de 2e foto kun je de glans goed zien. De 4e foto is niet zo mooi, omdat hij s ’avonds in kunstlicht is gemaakt. Toch kan ik hier weer goed zien, hoe mooi de krul van zichzelf valt met deze producten erin. Klik even op de collage als je de fotootjes iets groter wilt zien.

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_097[1]
De beauty elixir is een fijne olie die mijn haar heerlijk zacht, glanzend en goed doorkam baar maakt. Je kunt het product zowel op droog als op nat haar gebruiken. Bij dit product komt vooral de heerlijke vanillegeur naar voren en ook dat ruikt echt goddelijk. Het valt mij op dat sinds ik deze producten gebruik mijn haar ook veerkrachtiger valt en ben daar erg blij mee. De beauty elixir bevat 50 ml.

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_092[1]

Haarpakket,_MUFE,_chanel,_Essence_nail_111[2]
Voor vrouwen die snel last hebben van vet haar raad ik dit product helaas niet aan, maar als jou droge haar net als mij wat kan hebben zijn de producten van dit merk super om eens uit te proberen. Alleen voor de geur, die je lekker blijft ruiken gedurende de dag is het al fijn om te proberen. Ik ben zeer tevreden en zal de producten als ze op zijn zeker nog eens aanschaffen.

De producten zijn te koop bij verschillende kapsalons en in sommige webshops. De prijzen varieren maar voor een set als deze betaal je iets meer dan € 20,00 (online).

Kende jij deze producten al?

 

Vorige

Catrice – SpectaculART eyeshadows, highlighter, nagellak en eyeliner

Volgende

Video – Unboxing Truly Yours november 2012

  1. heerlijke geuren :)

  2. Oh wauw, je haar valt dan inderdaad mooi!

  3. De olie heb ik ook en die vind ik echt heel fijn ! Hij ruikt ook zo lekker :)

  4. Lin

    Oeh, dit klinkt heel erg goed! Mijn haar kan zoiets zeker wel gebruiken. Ik ga eens even kijken in die webshop :)

  5. Zo’n haarolie is niks voor mij, maar het heeft jouw haar duidelijk wel goed gedaan :-)

  6. klinkt wel heeerlijk! prachtige verpakkingen inderdaad.

  7. Wow je haar is echt mooi golvend zeg! Ik denk alleen dat ik hetzelfde probleem ga hebben als jouw zusje bij dit product. :(

  8. De olie heb ik ook nog staan. Was bang dat he te vet voor mijn haar zou zijn, toch maar eens uittesten binnenkort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén