Orofluido Christmas Hair & Beauty Set

tuin, herfst, hoesje 097
Kennen jullie Orofluido nog? Mijn zus schreef precies twee jaar geleden een review over de beauty elixer voor het haar. Orofluido brengt speciaal voor de Kerst een limited edition Hair & Beauty Set uit. Vandaag laat ik de set aan je zien, want wie weet beland hij na het zien van dit artikel wel op jouw verlanglijstje!

Orofluido is een merk wat voornamelijk bij kapsalons te verkrijgen is. Het is dan ook geen goedkoop merk, maar bevat wel heerlijke luxe producten. Ik vind het leuk dat Orofluido nu met een limited edition Kerst set uit komt, omdat de producten op zich al als een cadeautje aanvoelen door de luxe die ze uitstralen. Nu stralen ze nog meer luxe uit doordat het een set is wat echt typisch voor de Kerst is, omdat merken dan met sets uitkomen.

1
De set bevat onder andere het Orofluido beauty hair elixer. Een heerlijk voedende olie voor het haar. Hij bevat 100 ml. Omdat ik heb een beetje onzin vind om dit product weer opnieuw te reviewen kun je hier de review van mijn zus terug lezen. Mijn mening is nog steeds hetzelfde hoewel ik het product nu wat meer concentreer op de puntjes van mijn haren zodat hij niet te vet is voor mijn haar en ik hem wel kan gebruiken, want dit is een heerlijk product voor mijn haar en ik zou het zonde vinden als ik hem niet kan gebruiken. De geur is echt hemels, hij ruikt naar vanille. Toen mijn zus zag dat ik deze producten weer ontvangen had was ze wel een beetje jaloers, omdat de geur en de werking zo lekker is. Echt even de moeite waard om haar review terug te lezen.

tuin, herfst, hoesje 114
Het andere product wat in deze set zit is een perfumed Body Cream van Orofluido. Deze bevat 175 ml. De crème is verwerkt met argan-, cyperus- en lijnzaadolie welke zorgend voor een voedende, hydraterende en verzachtende werking. Wat ik bijzonder vond om te horen is dat er goudpigmenten in deze crème verwerkt zitten. De geur van deze body cream is net zo lekker als van de beauty elixer, hij ruikt naar amber hmm.. een heerlijke geur voor de winter- en kerstperiode. Ik begrijp wel waarom ze deze geur hebben gekomen voor in deze set. Vanille is ook zo’n heerlijke winter- en kerstgeur. De combinatie van deze twee geuren zorgt naar mijn idee voor een perfecte kerstset. Ook eigenlijk wel leuk dat het twee verschillende geuren zijn, maar ze toch goed bij elkaar passen.

tuin, herfst, hoesje 125
De pot bevat nog een extra deksel om de crème te beschermen.

tuin, herfst, hoesje 137
tuin, herfst, hoesje 151
De crème bevat meer de structuur van een bodylotion dan van een bodybutter. Desondanks vind ik de crème wel voedend genoeg voor deze koudere maanden. Van de goudpigmenten merk ik niets en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Ik zie alleen héél licht wat glinsterende deeltjes, maar dat is omdat ik er naar op zoek ben en weet dat er iets moet glinsteren en niet omdat het opvalt. Ik vind ook de crème een heerlijk luxe product en ideaal om even mee te ontspannen na een warme douche. Pyjama aan, kaarsjes aan, kopje thee erbij en genieten, heerlijk! Ik kan jullie de set echt aanraden als je op zoek bent naar een luxe set voor het haar en lichaam.

tuin, herfst, hoesje 158
Tot slot nog de ingrediënten.

Ik kan jullie de set echt aanraden als je op zoek bent naar een luxe set voor het haar en lichaam. De set kost € 26,50 en is sinds september te koop in kapsalons.

Komt deze set op jouw verlanglijstje te staan?

image

Vorige

De herfst in mijn tuin

Volgende

De 5 leukste citytrip bestemmingen in Europa

  1. Deze zet heb ik ook. Wat een waanzinnig lekkere producten zijn het. En die geur <3

  2. Deb

    Klinkt erg goed! De geuren lijken me ook heerlijk. Het is dat ik al een elixer heb van Matrix, die nog zo goed als vol zit anders had ik het elixer in ieder geval zeker willen kopen. Ik zal het idd in gedachten houden ;-) want ik ben wel benieuwd naar dit merk geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén