De 5 leukste citytrip bestemmingen in Europa

Stedentrip Kopenhagen

gastartikel
Wil jij op zoek gaan naar de leukste steden in Europa, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, ik heb een top 5 samengesteld van citytrip bestemmingen in Europa die je zeker niet mag missen!

1. Het wonderschone Stockholm ontdekken
Stockholm is een stad die je niet snel zult vergeten. De oude stad Gamla Stan is zeker een bezoekje waard, evenals een trip naar het Koninklijk Paleis. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om een terrasje te pakken en cultuur op te snuiven.

2. Rondstruinen in Barcelona
De Spaanse stad Barcelona is een stad die je gewoon eens bezocht moet hebben. Vliegtickets naar Barcelona kun je het beste boeken via een vergelijkingswebsite. Je vliegt dan voordelig en snel naar deze wereldstad waar je talloze bezienswaardigheden kun bewonderen.

3. Fietsen in Kopenhagen
Kopenhagen is een echte fietsstad. Het is een stad die dichtbij huis ligt, gekenmerkt wordt door kleurrijke en schattige huisjes en waar je bovendien uitstekend souvenirs kunt kopen in de leukste winkeltjes.

4. De veelzijdigheid van Berlijn
Als je een uitstapje wilt maken naar een veelzijdige stad, dan is een trip naar Berlijn zeker aan te raden. Dit jaar wordt de val van de Berlijnse Muur voor de 25e keer herdacht en er zijn ongelofelijk veel attracties te vinden die Berlijn zeer de moeite waard maken.

5. Edinburgh, de tweede stad van Engeland
Edinburgh is de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk en wordt jaarlijks bezocht door zo’n 1 miljoen toeristen. In deze stad staan maar liefst 4.500 gebouwen op de monumentenlijst. Het is dan ook de stad waar je heel goed cultuur kunt opsnuiven.

Veel mensen nemen met een citytrip alleen handbagage mee om kosten te besparen. Check vooraf wel even het gewicht van je handbagage voordat je gaat inchecken bij het vliegveld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Kijk voor belangrijk handbagageregels van veel vliegtuigmaatschappijen eens in dit artikel.

Wat lijkt jou de leukste citytrip bestemming?

samenwerking1

Bron foto: ANWB

Vorige

Orofluido Christmas Hair & Beauty Set

Volgende

My Life in Pictures #1

  1. Bo

    Wat leuk om te zien!

  2. Ik zou nog graag naar Stockholm willen, het lijkt me prachtig daar. Maar eigenlijk zijn er heel veel steden die ik nog wil bezoeken!

  3. Lijken me leuke bestemmingen! Ik zou graag eens naar Barcelona, Londen en Boedapest gaan.

  4. Leuke tips! In Barcelona ben ik al 3 keer geweest maar op de andere bestemmingen nog nooit! Berlijn lijkt me heel mooi :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén