Een paar maanden geleden nam ik ik mijzelf voor om iedere week een fotodagboek bij te houden op mijn blog. De realiteit is dat ik dit helemaal niet heb gedaan. Ik ben Instragram wel steeds meer gaan gebruiken. Ik denk dat heel veel volgers dit niet weten! Het leek mij wel leuk om aan jullie te laten zien waar ik mij de afgelopen maanden zoal mee bezig heb gehouden.


Een paar weken terug maakte ik met mijn zus voor het eerst appeltaart. Dit was zo goed gelukt dat ik er vertrouwen in had dat ik het nu ook wel alleen kon (ik wordt steeds beter in koken). Deze keer maakte ik een appeltaart voor mijn vriend zijn verjaardag. Hij was echt ontzettend lekker! Het recept is van Rudolph’s Bakery.


Mijn zus wordt nog steeds voor haar acne behandeld bij Hannah. Ik ga regelmatig mee, omdat ik het erg interessant vind en het er altijd erg gezellig is. We kregen weer een erg lekkere cappuccino!


Er bleef familie bij ons eten en we gingen wokken in kleine wokpannetjes die er speciaal voor hadden gekocht. Het was erg gezellig en als dank voor het eten kregen we dit prachtige herfstboeket. De grote oranje bloemen staan nu nog steeds (al 2,5 week!).


Ik bakte dit jaar voor het eerst pepernoten met mijn zus. Dit recept komt van de AH. Ik vond het een groot succes en bakte meteen een dubbele portie zodat ik die mee kon nemen naar mijn schoonfamilie toen we daar Sinterklaas gingen vieren. Ik vond ze wat meer koekjesachtig en ze proefde ook echt alsof ze met de hand gemaakt waren. Ik deed er wel iets meer suiker bij hmmm….


Bij diezelfde Sinterklaasviering van mijn schoonfamilie moesten we ieder wat hartigs maken. Ik wilde wat anders maken dan een hartige taart en herinnerde mij een recept van Kaya-Quintana. Ik zocht het op en heb het nagemaakt. Het zijn de party pasteitjes. Ik ben uren bezig geweest, omdat ik 6 verschillende verse groenten heb gebruikt en maar een klein oventje heb waar maar 6 flapjes per keer in pasten. En ik maakte er 20 dus je begrijpt hoe lang ik bezig was haha. Maar ze waren een groot succes en erg lekker. Ik ga ze zeker nog eens maken! Bedankt Kaya voor het heerlijke recept.


Bij mijn zus is de Kerstsfeer in huis aangebroken en ik kwam langs terwijl zij en mijn moeder het huis aan het decoreren waren. Wat een prachtige boom heeft ze toch! Het decoreren en versieren zit echt in ons bloed en ik ben misschien nog wel het ergste van het stel, want ieder seizoen versier ik mijn huisje weer anders.


Een iets onscherpte foto, maar bij mijn ouders is de Kerstsfeer ook aangebroken. Gezellig! Ik ben zelf ook klaar, maar heb nog geen foto’s gemaakt omdat ik vandaag de laatste details heb aangebracht in huis. Binnenkort kunnen jullie mijn huisje in Kerstsfeer op Instragram zien.


Mijn moeder versierd waxinelichthoudertjes. Zoooo schattig! Door het kant schijnt het heel mooi door en geeft het echt sfeer in je huiskamer.


Het mag dan wel koud zijn buiten, in mijn tuin lijkt het wel zomer. De bloemen bloeien vrolijk verder!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een My Life in Pictures te zien. Het lijkt me leuk als je me nog niet volgt op Instragram, dat je me gaat volgen. Ik ben te vinden onder de naam ditisonsnl.