No buy

Sorry dames, ook op onze blog een no buy. Orgineel? Nee. Nodig? Ja! Ik heb afgelopen week met mijn vriend afgesproken deze maand bijna niets meer te kopen. Op de dagelijkse producten (watjes, tonic etc) na en ik mag nog wat spullen uit de Nymphelia collectie van Catrice kopen. Niet de hele collectie, maar er zijn een paar items die ik wel nog wil kopen.

Ik heb de afgelopen weken zo ontzettend veel gekocht, dat ik me er een beetje voor schaam. Ik dacht bij mezelf, Amanda je moet weer met beide benen op de grond staan in plaats van in de lucht. Er was veel sale en mooie producten die ik niet kon laten liggen. Ik heb nog zo ontzettend veel mooie producten staan, dus waarom zou ik zoveel kopen? Omdat het mooie producten zijn, maar ik kocht er teveel. Ik kon geen één Limited Edition collectie van Essence en Catrice overslaan zonder iets te kopen. Maar ik kan jullie met trots al vertellen dat ik de laatste LE collecties over heb geslaan. Ik ben de Kruidvat ingelopen zonder iets te kopen, en ja dat is heel wat voor mij! Ik mag mijzelf best eens verwennen met mooie items, maar niet meer zoveel. Ook wilde ik stiekem een Lush bestelling plaatsen (LE Valentijn), maar mijn vriend wist mij ervan te overtuigen dat ik wel genoeg heb. En ik kan het ook niet ontkennen, hij heeft gelijk. En ik heb nog genoeg nagellak staan die ongebruikt is. Ik hoop deze maand dan ook om deze allemaal de swatchen en producten uit mijn stash te herontdekken. Ik wil het kopen minderen, mijn geld beter besteden en wat meer producten op maken. Ik heb afgelopen week ook een doos make up van iemand overgekocht waarbij hele mooie items zitten die ik wil gaan gebruiken. Ik zag toen hoe erg ik van geluk mag spreken dat ik zoveel make up en body producten heb en het me kan permitteren. Ik besef me dat dagelijks ook wel, maar nu nog meer dan eerst. Ik zal jullie over een maand een update geven hoe de no buy is verlopen.

Hebben jullie ook wel eens no buy gedaan? Hoe beviel dit?

Vorige

Inglot free system magnetic palette #1

Volgende

Sleek Stash

15 Comments

 1. Succes met je no-buy! Ik heb 3 maanden een no-buy gehad, was erg lastig maar wat had ik toch veel geld over :p

 2. No buys lopen bij mij altijd in de soep, maar je stukje is super herkenbaar!

 3. Slim zo’n NO Buy !
  Ik heb het ook hard nodig.
  X

 4. Altijd vervelend, soms gewoon hard nodig! Gooood luck.

 5. Veel succes! Ik heb nog nooit een no buy gedaan!

 6. Haha ik heb het wel eens geprobeerd maar het liep altijd fout, elke keer kocht ik toch wel weert iets, maar veel succes! :)

 7. Heel erg slim ik kom soms de mooiste producten tegen in je eigen kast :-)

 8. Ik heb het 1 keer geprobeerd en ging er alleen maar meer door kopen :)

 9. Ik ben op dit moment ook bezig met een ‘no-buy’ maar dan niet een no-buy waarin ik niets mag kopen, hierin koop ik alleen dingen die ik echt nodig heb. Ik wens je heel veel succes, hopelijk gaat het je lukken! Psst; wat een leuke blog heb je!

 10. Succes met je no buy!
  Erg lastig als je iets moois tegen komt ( gebeurd meestal als je niks mag kopen haha )
  Maar soms inderdaad hard nodig :-)

 11. Eigenlijk heb ik altijd periodes dat ik veel koop, maar dat is geen make-up maar kleren. Dus ik heb niet echt een no buy nodig.

 12. Deb

  Een echte harde no-buy heb ik niet afgesproken met mezelf. Maar ik ga wel minder kopen en eerst eens wat opmaken voordat ik wat nieuws koop ;-) En ik moet zeggen dat het lukt en ik er nog plezier in heb om mijn spullen op te maken. Ook ben ik bepaalde make-up items aan het herontdekken (zoals mijn NYX pigmenten) die ik al een tijd heb gekocht en maar ongebruikt in de kast stonden. Heel veel succes met je no-buy!

  • Dank je wel! Erg leuk om te horen, werkt ook weer motiverend. Ben nu ook opzoek naar spullen in mijn stash die ik een beetje vergeten was.

 13. Veel succ6!
  Een no-buy lukt me niet. Maar ik ga komende tijd ook wat minderen :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén