Oeps… opgemaakte producten van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 008
Wat zal ik hier over zeggen? Ik heb het afgelopen half jaar onwijs veel producten opgemaakt. Ik had geen tijd om er verslagen van te schrijven en heb het daarom allemaal bewaard tot een tijd dat ik er wel tijd voor had.

opgemaakt deco tafel 010
Het zijn zo ongelooflijk veel producten! Maar ik ben hier wel heel erg blij om, omdat ik mijn stash echt wil uitdunnen. Ik woon nu een stuk kleiner en heb heel veel moeite moeten doen om alles in het huis te krijgen. Hierdoor ligt overal wat, omdat ik niet één kast heb waar ik alles in kan bewaren. Daarnaast heb ik zoveel dat het nog jaren duurt voordat ik dat op heb. Hoe meer er op gaat, hoe meer overzicht ik heb. Ik gebruik nu douchegel als handzeep, omdat ik zoveel douchegel heb. Als ik er maar één per maand op maak dan duurt het echt nog een paar jaar voordat ik weer eens een nieuwe kan kopen. Het afgelopen half jaar heb ik dan ook nauwelijks nieuwe producten gekocht. Vorige maand een MUA palette en nieuwe nagellakverharder, maar dat is het wel zo’n beetje. Ik heb wel een zonnebrand gekocht voor mijn gezicht, maar dat is omdat die oude op was. Ik denk nu veel beter na over wat ik koop, omdat ik nu weet hoe lang het duurt voordat iets op is. Het is zonde als ik uiteindelijk producten weg moet gooien.

Het heeft voor mij geen zin om een opgemaakt artikel te schrijven als ik niet laat weten of ik het product fijn vond of niet. Omdat ik van alle producten wel wil laten weten wat ik er van vond, heb ik ze onderverdeeld in de volgende categorieën:
♥ Haarverzorging
♥ Kaarsen
♥ Doucheproducten
♥ Gezichtsverzorging
♥ Body butters & handverzorging
♥ Overig

Ik zal elke week een nieuwe categorie aan jullie laten zien. Ik ben nu heel erg benieuwd hoeveel producten jij elke maand opmaakt en van welke soort jij het meeste op maakt? Laat het me weten in de comments!

Vorige

Nieuwe lunchbox + inhoud lunch

Volgende

Homemade decoratiestuk

  1. me

    Ik gebruik zelfs de artikelen die ik voor het oorspronkelijk doel niet fijn vind als wat anders dus inderdaad shampoo/douchegel als handzeep en gezichtscrème eindigt als handen- en voetencrème…..weggooien is zonde want je hebt er geld voor betaald en het is toch gemaakt om te gebruiken dus verspilling van grondstoffen als je het moet weggooien.
    Je bent lekker opgeschoten in ieder geval.

    • Wat leuk dat jij dat ook doet! Soms geef ik het nog wel eens weg als ik denk dat iemand anders er meer plezier van kan hebben dan ik. Vaak ben ik kritischer, omdat ik al zoveel heb gebruikt terwijl vriendinnen heel blij met dat product kunnen zijn!

  2. Ik vind het heerlijk om al die lege producten bij elkaar te zien, wat een hoop! Ik woon sinds kort ook een stuk kleiner en daarom probeer ik sneller producten op te maken. Vroeger zou ik verschillende producten tegelijk gebruiken en dat probeer ik nu te minderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén