Homemade decoratiestuk

opgemaakt deco tafel 141
Laatst liep ik in de Action en kreeg ik naar aanleiding van het zien van een houten plankje het idee om zelf een stuk te laten maken voor op mijn eettafel. Ik wilde dat, omdat dat goedkoper is dan iedere week verse bloemen te halen en het toch gezellig staat en groen is. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat ik iets van groen in huis heb. Samen met mijn moeder ben ik op pad gegaan en vandaag laat ik je het resultaat zien. Want zo’n stuk hoeft helemaal niet duur te zijn!

opgemaakt deco tafel 119
opgemaakt deco tafel 131
Dit is het stuk in zijn geheel. Het plankje komt van de Action en de witte roosjes ook.

opgemaakt deco tafel 122
opgemaakt deco tafel 130
De waxinelichthoudertjes met een roosje en hartje komen van de Xenos.

opgemaakt deco tafel 134
Het mos en de takjes had mijn moeder nog, maar heeft ze waarschijnlijk gekocht bij een tuincentrum. Het grijze potje en plantje heeft ze ook bij een tuincentrum gekocht.

Zij heeft alles uiteindelijk leuk in elkaar gezet. Ik ben er zo blij mee! Als ‘s avonds de kaarsjes branden ziet het er zo knus uit. Bij elkaar heeft het denk ik tussen de € 5,00 – € 7,50 heeft gekost. Als je het in de winkel koopt ben je vaak wel het dubbele kwijt. Ook leuk om weg te geven aan een vriendin die uit huis gaat.

Heb jij wel eens een een zelfgemaakt decoratiestuk gemaakt? Zo ja, hoe zag dat er uit?

Vorige

Oeps… opgemaakte producten van het afgelopen half jaar

Volgende

Makeup Acadamy (MUA) – Undressed palette

  1. ziet er echt prachtig uit! zoiets zou ik hier ook wel willen hebben staan

  2. Het ziet er heel erg leuk uit….Ik maak heel veel dingen zelf, want ik heb er gewoon erg veel plezier van om dat te doen en de spulletjes bij elkaar te zoeken…

    Groetjes Petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén