Nieuwe lunchbox + inhoud lunch

blauwe nagellak 081
Het is jaren geleden dat ik een lunchbox meenam naar school. De laatst lunchbox die ik mij herinner was in mijn middelbare schooltijd. Inmiddels ben ik twee opleidingen verder en neem ik eigenlijk altijd mijn brood in zilvervliesfolie mee. Dit stoorde mij de laatste tijd, omdat dit scheurde in mijn tas. Toen ik de kans kreeg van Rosti Mepal shop om een nieuwe lunchbox uit te zoeken twijfelde ik geen moment. Vandaag laat ik je mijn nieuwe, super handige lunchbox + de inhoud in deze box zien (de lunch die ik meerdere keren mee naar mijn stage neem).

blauwe nagellak 053
blauwe nagellak 063
blauwe nagellak 058
De lunchbox komt van Rosti Mepal shop en heet Elipse. Deze webshop verkoopt verschillende bewaardozen, lunchboxen, servies etc. Ik vind het een stijlvolle en mooie lunchbox. De kleur roze maakt hem meisjesachtig en geschikt voor alle leeftijden. Om de inhoud extra te verstevigen kun je een extra band om je broodtrommel heen doen.

blauwe nagellak 068blauwe nagellak 073
De lunchbox bestaat uit twee lagen. Als je de eerste deksel eraf haalt heb je een hele dunne trommel waarin je bestek en dressing kunt bewaren, Ik bewaar er mijn tussendoortje (nootjes) en plakjes komkommer voor op mijn broodjes kaas op. Een dergelijke lunch neem ik regelmatig mee naar mijn stage. Ik heb nog niet eerder zo’n stevige lunchtrommel gezien. De lagen klik je heel stevig op elkaar en dit in combinatie met de band zorgt voor een extreem stevige lunchtrommel die met geen mogelijkheid onderweg open kan gaan. Dit vind ik een groot voordeel. Ook vind ik het materiaal goed stevig en zal het niet snel kapot gaan. De vaatwasser overleeft deze trommel ook met gemak en hij heeft bij mij de test doorstaan. Ik ben enthousiast en weet zeker dat deze trommel nog jaren meegaat. De box kost € 14,99.

Een trommel is misschien ietwat ouderwets en daarom ben ik heel benieuwd of jij een broodtrommel meeneemt naar school/werk of dat je net zoals ik vroeger deed, zilverfolie om je lunch doet. Ik hoor het graag van jou in de comments!

Vorige

Perfect Chic Nailpolish

Volgende

Oeps… opgemaakte producten van het afgelopen half jaar

  1. Bo

    Leuke lunchbox!

  2. Wat een leuk kleur, tja ouderwets? nou dat denk ik juist niet…het is een mooie manier om je eten mee te nemen…en nu ook nog leuk om te zien, met zo een kleurtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén