Nieuwe make-up tas van Primark

Make up tasje, zuiderzee 006
Een paar weken geleden liep ik in de Primark en ik werd spontaan verliefd op deze make up tas. Ik zag hem vanuit mijn ooghoek, keek naar de prijs en twijfelde geen moment. Deze schattige tas moest ik wel meenemen. Vandaag ga ik je hem laten zien.

Make up tasje, zuiderzee 003
Het is een enorm grootte tas. Ontzettend fijn, want zo passen mijn dagelijkse make-upjes er makkelijk in en is er nog ruimte voor andere/nieuwe make-up.

Make up tasje, zuiderzee 009
Make up tasje, zuiderzee 010
Make up tasje, zuiderzee 016
Make up tasje, zuiderzee 020
Het is een mooie crèmekleurige tas die gedeeltelijk in een ruitjespatroon is gestikt. De roze strik maakt hem natuurlijk helemaal af. Bovenop zit een handvat waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Ik heb hem altijd op een uiteinde van mijn bed op een tafel staan en zet hem op mijn bed om te kunnen gebruiken. Een handvat is voor mij daarom erg handig. Ook voor op vakantie of als je bij iemand blijft slapen is het handig dat er een handvat aan zit.

Make up tasje, zuiderzee 021
Hier alvast een sneak peek van de inhoud van de tas… De inhoud zien jullie een andere keer in een apart artikel.

De tas is natuurlijk bij de Primark te koop en kost maar € 6,00. Wat mij betreft is dat geen geld voor zo’n leuke, handige en grootte tas.

Wat vind jij van deze tas? Zou je hem zelf ook hebben gekocht? Heb jij überhaupt een make-up tas?

Vorige

Pasen tip – Glazen kip voor paaseieren

Volgende

Inhoud everyday make-up bag

10 Comments

 1. Wat een leukerd is het zeg :D Ik heb zelf niet echt een tasje eigenlijk! Ik heb wel veel makeup tasjes maar gebruik ze eigenlijk nooit echt.. hihi

 2. Ah die is leuk zeg die tas, ziet er heel schattig uit :)

 3. Ah, die is zo schattig!
  Eefje

 4. logisch…. dat zou bij mij ook liefde op het eerste gezicht geweest zijn…wat een schatje!

 5. Deb

  Wat een leuke toilet tas! Als ik hem bij Primark had gezien (was laatst in Almere) had ik hem zeker ook meegenomen. Ik heb meerdere toilettassen. Maar de handigste is mijn NYX Carry all beauty bag die ik altijd meesleep wanneer ik op vakantie ga, daar kun je echt alles en ook handig en praktisch in kwijt. Ben ik 1x per jaar eens georganiseerd op make-up gebied hihi.

 6. hee wat tof om een artikel van je te zien lady! Tof tasje, super schattig!

 7. Thirsa

  Kan je hem nog kopen

 8. Leuk artikel voor mij als visagiste. Bedankt voor de nuttige informatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén