Inhoud everyday make-up bag

Make up tasje, zuiderzee 024
In mijn vorige artikel liet ik jullie mijn nieuwe, schattige make up tas zien van de Primark. Ik beloofde jullie toen ook dat ik de inhoud van de tas in een ander artikel zou laten zien. Bij deze! Kijk je mee naar de producten waar ik de afgelopen 3 maanden mijzelf heb opgemaakt gedurende de verhuizing?

Alle producten die ik hieronder laat zien zijn ook mijn favoriete producten van de afgelopen paar maanden. Andere producten had ik gewoonweg niet tot mijn beschikking! Vandaar dat jullie ook geen favorieten producten artikel/filmpje meer zagen elke maand. De producten die ik hieronder laat zien zijn echt hele fijne producten die ik jullie echt kan aanraden, anders had ik ze niet uitgekozen om een paar maanden achter elkaar te gebruiken. Ik was al erg dol op ze! Van de artikel waar ik al een review van heb geschreven, heb ik de link aan de naam van het product toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk mijn mening over het product terug lezen. In de zoek balk van mijn website kun je uiteraard ook de producten terugvinden als je ze intikt.

Make up tasje, zuiderzee 028
Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream, Sephora Smoothing Primer, Make Up Studio translucent powder in nummer 1.

Make up tasje, zuiderzee 039
MAC MSF in Light Year, The Body Shop blush in nummer 2, Catrice Prime and Fine Highlighter Powder, Kryolan Illussion highlighter.

Make up tasje, zuiderzee 043
Catrice oogschaduw in Oh, It’s Toffeeful!, Too Faces Shadow Insurance oogschaduwprimer. Zien jullie de pan die ik inmiddels heb geraakt bij de oogschaduw van Catrice? Dit komt misschien 1 a 2 keer per jaar voor bij een oogschaduw. Echt mijn favoriete alledaagse oogschaduw die overal goed bij staat en mijn ogen en gezicht net dat beetje extra geeft om er verzorgder uit te zien, enkel door deze oogschaduw toe te voegen (wel in combinatie met mascara natuurlijk).

Make up tasje, zuiderzee 049
Tweezerman pincet, Essence Eyebrow kit.

Make up tasje, zuiderzee 051
Wimperkruller, Pupa Vamp! mascara.

Make up tasje, zuiderzee 056
Pupa Glossylips lipgloss, Burt’s Bees lippenbalsem in pomegranate. Uiteraard kon mijn Catrice Victoria niet ontbreken, maar deze zit standaard in mijn tas en ik laat nu alleen de producten zien die in mijn make up tas zitten.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een make up artikel te zien. Langzamerhand beginnen die artikelen weer wat meer te komen, maar ik moet eerst weer een hoop foto’s maken voordat ik producten kan gaan reviewen. Ook mis ik nog een statief waardoor ik de camera niet meer hoef vast te houden. Doordat ik een statief mis kan ik geen goede swatch foto’s maken, omdat mijn camera te groot is om met één hand vast te houden en tegelijkertijd de ‘klik’ klop aan te klikken. Ik hoop dat ik binnenkort wat centjes heb kunnen sparen om een statief aan te schaffen! Ik heb namelijk nog een paar mooie oogschaduws van MIYO liggen die ik jullie graag wil laten zien. Ik kan niet wachten om weer eens lekker met kleur te kunnen gaan spelen.

Welke producten van welke merken zitten er in jouw make-up tas? Heb je nog aanraders of favorieten?

Vorige

Nieuwe make-up tas van Primark

Volgende

Inspiration – Flower

  1. Mooie producten! Zitten ook een paar van mijn favoriete producten tussen

  2. Leuk om te zien! Ik heb ook everyday spullen staan, maar dan in bakjes. Die poeder van Make Up Studio wil ik nog heel graag proberen! :-)

  3. Leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén