Inspiration – Flower

Demakeup, opgemaakt 317
De laatste tijd heb ik zo’n behoefte om de mooie dingen van het leven met jullie te delen, alleen weet ik niet hoe. Neem bijvoorbeeld deze mooie orchidee die ik van mijn moeder heb gekregen. Een prachtige bloem, vol met kleur en positiviteit. Hij staat nu alleen in huis voor mij en mijn vriend (en natuurlijk bezoek), maar daar blijft het bij terwijl hij zo mooi is en ik hem graag met jullie wil delen. Vandaar vertel ik je meer over mijn bloemen en dit soort toekomstige artikelen.

Ik geloof dat bloemen een helende werking hebben. Kleur kan sowieso positief werken, maar dit in combinatie met geur en vorm heeft het helemaal een helende werking. Ik ben dol op bloemen. Ik vind dat ze van een huis een thuis maken. Bloemen hebben iets huiselijks en positiefs. Men geeft elkaar immers vaak bloemen en planten en dat is met een reden Winking smile Ze dragen positieve energie met zich mee waar mensen blij van worden.

Ik heb altijd een orchidee willen hebben en nu ik mijn eigen huis heb, heb ik hem dan eindelijk gekregen. Ik ben er zo blij mee! Ik hoop dat jullie dit ‘andere’ soort artikel ook leuk vinden. Niet helemaal beauty gerelateerd, maar wel waar ik me op dit moment mee bezig hou. Dit is ons betekent ook Dit ben ik. Dit is wie ik ben en waar ik momenteel van hou. Ik groei en verander ook en Dit is ons daarmee ook, maar dat betekent niet dat verandering slecht is. Ik hoop dat ik mijn liefde voor de wereld en als zijn prachtige elementen met jullie kan blijven delen. Dit zal met make-up, fashion en lifestyle blijven, maar ook met dit soort prachtige natuurverschijnselen.

Heb jij een orchidee in huis? Zo ja, welke kleuren heeft jouw orchidee? En als je hem niet hebt, welke kleur zou jij dan graag willen hebben?

Vorige

Inhoud everyday make-up bag

Volgende

Leuke nieuwe items bij Esprit

  1. Vind orchideeën altijd prachtige planten wat voor kleur dan ook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén