Favourite Quotes

Quote. http://wequoteit.net/
Vandaag ga ik mijn favoriete quotes met jullie delen en sommige zal ik toelichten, omdat ik denk dat jullie dat inzicht kan geven, om verder te komen in het leven. Als ik één iemand al aan het denken kan zetten ben ik al blij, want ook deze quotes hebben mij aan het denken gezet.

Quote. http://wequoteit.net/
are you doing the same?
Het boeit mij niet wat anderen van mij verwachten. Het is mijn leven en is beslis wat ik er mee doe. Als jij wilt dat ik me anders gedraag is dat jammer voor jou. Dit is wie ik ben en ik ben er blij mee. Er zijn al genoeg anderen die zich anders voordoen alleen om de ander tevreden te stellen. Jij bent wie jij bent, accepteer het, want jij bent uniek en zal nooit die ander worden. En dat geeft niet. Je bent goed zoals je bent. Doe wat jij zelf wilt!

You can't live a positive life with a negative mind. #quote #quotes #motivation #inspiration
This goes right along with my favorite Marcus Aurelius quote. Do you know what it is?
Ik probeer de laatste tijd positiever te denken, omdat ik merkte dat negatieve gedachtes mij beperkte om voorruit te komen. Let it go en ga verder met de dag. Er zijn nog genoeg leuke dingen die er kunnen komen.

Creativity is intelligence having fun.
Ik merk dat mensen het eng vinden om zich te laten gaan wat betreft creativiteit. Er is een drempel waar zij niet over heen durven komen. Zo zonde, want ik weet hoeveel plezier je er aan kan beleven.

everything happens for a reason
not sure how I feel about this these days
Ik geloof dat ons leven al uitgestippeld is voordat wij geboren worden, dat alles bepaald is. Je komt mensen tegen, omdat je van ze kan leren. Al is het maar iets kleins, het vormt je. Stel nou dat jij nu een quote leest die jouw leven veranderd, ik denk dan dat het voorbestemd is dat jij vandaag op dit moment deze quote leest. Het bepaald wie jij wordt in de toekomst

Quote
Mijn gedachtes brengen mij overal, naar een wereld die niet bestaat, maar die ik o zo fijn vind. Waar vreemde dingen gebeuren, waar heel veel kleur is. Het brengt mij geluk en ik ben gezegend dat ik dit soort dingen alleen met mijn hoofd kan creëren. Heel veel mensen leven naar mijn idee te veel in de realiteit en durven daardoor niet meer te dromen.

Quote
Quote
Ik ben van mening dat je de pijn moet doorstaan om verder te komen in je leven. Als je je verdriet wegduwt en niet wil voelen zal er altijd een blokkade zijn die je tegen houdt. Het heeft mij jaren gekost om mijn verleden te accepteren, maar het gaat er om wie ik nu ben. Ik ben die persoon niet meer en dat zal ik ook nooit meer worden, omdat ik mijn verdriet een plekje heb kunnen geven.

Er komen nog meer delen aan, maar voor dit artikel vind ik het genoeg quotes. Anders wordt het ook zo’n lang artikel!

Wat vind jij de mooiste quote?

Vorige

Sugarpill – Sweet Heart palette

Volgende

Shoplog – Didi, Douglas, Kruidvat, Van Haren, H & M

13 Comments

 1. zitten hele mooie tussen :D

 2. Kim

  Wauw, er zitten hele mooie quotes tussen! Sommige lieten me echt even denken, je beschrijft het mooi!

 3. Lin

  Ik vind er wel een paar mooie tussen zitten, heb niet 1 favoriet.

 4. Wat een mooie en inspirerende quotes!

 5. Er staan echt hele mooie tussen! Sommige kende ik al, maar een aantal ook nog niet

 6. Hele mooie quotes :)

 7. Inderdaad prachtige quotes. De tweede is absoluut mijn favoriet!

 8. Hele mooie qoutes en veel zeggend. Ik heb steeds vaker het idee dat dingen geen toeval zijn en inderdaad uitgestippeld.

 9. Hele mooie quotes!

 10. Zo lief om de blogosphere even positief te maken! :) Thanks for the post!

 11. Geweldige quotes!

 12. super leuk om zo je uitleg erbij te lezen, veel leuker dan zonder uitleg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén