Sugarpill – Sweet Heart palette

4
Tot mijn grote verbazing zag ik dat ik het Sweet Heart palette van Sugarpill nooit gereviewd heb. Dat krijg je met favorieten producten. Je vind het al zo gewoon dat ze favorieten zijn dat je ze helemaal niet reviewd. Daar moet verandering in komen en vandaag review ik dit mooie palette van Sugarpill.

Van Sugarpill heb ik al het Burning Heart palette. Ook echt een prachtig palette wat ik met heel veel liefde gebruik. Swatches van dit palette kun je hier vinden. Als je in de zoekbalk zoekt op de namen van de kleuren die ik noem in dat artikel kun je looks vinden waarbij ik dat palette heb gebruikt.

1
2
3
De paletten van Sugarpill zien er zo mooi uit, Ze bevatten veel kleur en zien er zo uit dat je ze wel wil gebruiken! Ze roepen je naam als je ze ziet liggen. Wat ik handig vind is dat je op de achterkant de kleuren kunt zien die in het palette zitten. Het Burning Heart heeft namelijk dezelfde verpakking. Als ik dan op de achterkant kijk zie ik precies welke kleuren er in het palette zitten. Ook hebben de oogschaduws leuke namen. Handig als je wilt weten over welke oogschaduw je het precies hebt gebruikt in een look.

4
Als je het palette opent zie je een spiegel waarover een karton is uitgesneden in een leuke vorm. Ik voel mij altijd gelijk een prinsesje als ik dit palette open.

5
Dan de kleuren. Van links naar rechts: Dollipop, Afterparty, Midori, Tako. Er zitten vooral koele kleuren in dit palette. Warme kleuren passen beter bij mij, maar desondanks heb ik het palette al vaak gebruikt.

sephora, coty, sugarpill, sweetly you 134
sephora, coty, sugarpill, sweetly you 136
Nu je de swatches hebt gezien begrijp je ook waarom. De pigmentatie vind ik geweldig. Er komt zoveel pigment van deze oogschaduws af, ongelooflijk ondanks dat zij mat zijn. Meestal zijn shimmer oogschaduws vaak wel goed gepigmenteerd, bij matte oogschaduws zie je dit minder snel. Bij Sugarpill zijn de oogschaduws altijd goed gepigmenteerd.

Zo’n palette is dan ook niet goedkoop. Je betaald € 33,99 voor dit palette. Wat ik al zei, niet goedkoop. Daarentegen heb je wel hele goede oogschaduws. Als ik met kleur ga spelen pak ik naast Sleek het liefste deze oogschaduws. Dat zegt wel genoeg denk ik. Ook is zo’n palette goedkoper dan 4 losse mono oogschaduws bij elkaar. De mono’s kosten € 11,99 per stuk. Als je dus een palette koopt ben je € 10,00 goedkoper uit. Dit scheelt toch weer. Elke oogschaduw bevat 4 gram. Dit palette heb ik gekocht bij Enchantra.

Als je het eng vind om kleur te gebruiken kun je ook één felle kleur combineren met wat bruintinten. Vaak is het dan minder fel en staat het juist heel mooi. Wees niet bang om kleur te gebruiken!

Heb jij al iets van Sugarpill in je stash? Zo ja, wat vind je er van? Gebruik je het vaak? Of staat er soms nog iets op je wishlist? Ik hoor het graag in de comments!

Vorige

Neutral Face Care

Volgende

Favourite Quotes

19 Comments

 1. Waaaaauw! Prachtige kleurtjes en wat een goed pigment! Ben heel benieuwd met een look met alleen dit palette haha.

 2. Wat een pigment, maar het zijn geen kleuren voor mij :)

 3. Pigmentatie is geweldig! Zo mooi. Ik heb helaas nog niets van Sugarpill, gaat zeker verandering in komen!

 4. Wauw, geweldige kleuren!

 5. waaauw wat een pigmentatie, niet normaal

 6. Wat een mooie, felle kleuren!

 7. Wauw de pigmenatie is echt super! Daar kan je niet omheen hihi! :-)

 8. Wauw wat een pigment!

 9. holy moly wat een pigment :D

 10. de pigmentatie kan niet beter :)

 11. Wow! Wat een prachtig palette!

 12. Wauw, wat een pigment. Dit had ik niet verwacht.

 13. Wauw wat een prachtige pigmentatie! Toch eens aanbiedingen in de gaten houden.

 14. Wauw, de pigmentatie is echt damn goed! Zelf heb ik nog niets van Sugarpill, maar nu ik dit weer zie.. Goddamn.. they’re so pretty! :) Ben wel benieuwd naar een look met alle vier de kleuren!

 15. Suuuper nice fotos! :D

 16. Die pigmentatie vind ik echt super leuk!!

 17. love this pallet wat een super pigmentatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén