Neutral Face Care

IMG_5334
Sommige van jullie weten misschien wel dat ik niet de makkelijkste huid heb. Ik heb vaak last van onzuiverheden en mijn huid is vooral gevoelig. Toen ik de kans kreeg om de nieuwe gezichtsverzorgingslijn van Neutral te proberen werd ik daar erg blij van. De producten bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan verder.

IMG_5337
Dit zegt Neutral zelf over de face care lijn:
Face care van Neutral is ideaal voor elke vrouw die haar gezicht goed en veilig wilt verzorgen en bestaat uit een complete lijn van face wash, face cream, skin tonic en make-up remover wipes. Alle producten van Neutral face care zijn dermatologisch getest en hypoallergeen. Bovendien zijn de producten zo vormgegeven dat deze makkelijk in gebruik zijn, maar ook hygiënisch omdat je handen niet in aanraking komen met het product. Neutral face care maakt het mogelijk om je gezicht optimaal te verzorgen. Ook voor vrouwen met eczeem of de gevoelige huid.

Make-up remover wipes

IMG_5435
IMG_5438
“Neutral make-up remover wipes zijn reinigende gezichtsdoekjes met hydraterende bestanddelen die de huid reinigt van onzuiverheden en make-up. Je huid is schoon zacht en fris. Door de luchtdichte verpakking drogen de doekjes niet uit en zijn ze lang houdbaar. “

Hoewel ik altijd wel make-up reinigingsdoekjes in huis heb, gebruik ik ze bijna nooit om make-up van mijn gezicht te halen. Vaak te agressief en slecht in gebruik naar mijn idee. Deze doekjes bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen dus kan ik naar mijn idee al veel beter gebruiken dan menig ander doekje. Alsnog gebruik ik deze doekjes niet dagelijks, maar voor dagen dat ik lui ben kan ik deze toch voor mijn gezicht gebruiken doordat er geen agressieve ingrediënten inzitten voor mijn huid. Het plastic dekseltje op de verpakking klikt gemakkelijk open en goed dicht zodat de doekjes niet kunnen uitdrogen.

Face wash
IMG_5300

IMG_5308

IMG_5321
Neutral face wash is een zachte foam die de poriën op milde wijze reinigt van crème, make-up en onzuiverheden. Het bevat glycerine die helpt te beschermen tegen irritaties. Dankzij de speciale pomp is het product makkelijk en hygiënisch in gebruik”

Ik gebruik graag een face wash onder de douche, maar bij de meeste die ik tot nu toe heb gebruikt zaten er geen fijne ingrediënten in zoals parfum of waren ze niet geschikt voor mijn huidtype. Deze van Neutral bevat tevens weer geen parfum, kleurstoffen en parabenen en dus een kanshebber voor mijn type huid. De face wash is makkelijk in gebruik en komt bij het pompen in een schuimachtige substantie uit de flacon. Hij ziet er nogal waterig uit, maar zodra ik dit heerlijke schuim op mijn gezicht in masseer voelt hij behoorlijk romig aan, wat ik overigens niet had verwacht. Hij irriteert mijn huid totaal niet en krijg er een schoon en fris gevoel voor terug.

Skin tonic
IMG_5301
IMG_5303
Neutral skin tonic is een milde tonic zonder alcohol. Het bevat allantoïne en provitamine B5 en voedt de huid. Dankzij de handige doseerpomp is het makkelijk en hygiënisch in gebruik”

Nadat ik mijn huid heb schoongemaakt is het tijd voor tonic om de laatste make-up restjes te verwijderen en mijn huid voor te bereiden op de dagcrème. Deze tonic bevat net als de andere producten geen parfum, kleurstoffen en parabenen en als klap op de vuurpijl ook geen alcohol. Als dat toch niet huidvriendelijk is. De flacon heeft een fijn pomp systeem waardoor ik de juiste hoeveelheid op mijn watje kan pompen. De tonic voelt fijn en niet irriterend aan op mijn huid.

Facecream
IMG_5296
IMG_5441 IMG_5442
IMG_5323
IMG_5330
“Neutral face cream is een milde en hydraterende gezicht crème. De crème bevat vitamine E en voedt de huid. Dankzij de toegevoegde glycerine is het product ook geschikt voor de droge huid. De speciale pomp zorgt voor een ideale en hygiënische dosering”

Zodra mijn huid schoon en voorbereid is verzorg ik deze met een gezicht crème. Deze van Neutral bevat weer geen parfum, kleurstoffen en parabenen. Hij ruikt dan ook naar niets en is verder vrij basic. De crème heeft een dikke substantie en smeert fijn uit. Hij voelt verder niet vettig aan en trekt snel in. Ik krijg er geen irriterend of prikkelend gevoel van op mijn gezicht. Door het fijne pomp systeem kan ik de crème goed doseren en is natuurlijk fijn doordat er geen bacteriën bij kunnen komen.

Conclusie: Ik ben blij dat Neutral deze producten op de markt heeft gebracht. Ze zijn vrij van irriterende en agressieve ingrediënten en makkelijk te verkrijgen. De verpakkingen zijn misschien wat saai en basic, maar daardoor stralen de producten wel uit waar ze voor bedoeld zijn. Mijn huid is niet meteen vrij van alle onzuiverheden, maar het helpt zeker mee om mijn huid zo rustig mogelijk te houden.

Prijzen en inhoud:
Neutral make-up remover wipes:
25 stuks € 5,49
Neutral Face wash: 150 ml € 9,99
Neutral Skin tonic: 150 ml € 8,99
Neutral face cream: 50 ml € 11,99

De producten zijn te koop bij de drogist.
Heb jij last van een gevoelige huid?

Vorige

Relatie – Vallen op het ‘innerlijk’ in plaats van het uiterlijk

Volgende

Sugarpill – Sweet Heart palette

15 Comments

 1. die foamy face wash lijkt me zo fijn! ik heb vaak ook dat make-up removers en al die gezichts-schoonmaak producten mijn huid wat irriteren >.<

 2. Wat een goede producten!

 3. Mooie producten, ook wel iets voor mij :)

 4. lijken me hele fijne producten!

 5. ja mijn huid is best gevoelig :)

 6. klinkt goed. Leuke review om te lezen.

 7. Klinkt goed, ik denk dat ik zelf de face wash eens gaat uit proberen :-)

 8. Lijken me hele fijne producten voor mijn gevoelige huid, ga ik zeker proberen!

 9. Goh, dit klinkt echt als prettige producten. Ik zag ze eerder ook al op een blog voorbij komen en ook zij was positief. Voor mijn gevoelige en droge huidje zijn veel producten ook te agressief, dus wie weet is dit wel wat…

 10. Deb

  Klinkt erg interessant! Ik ben wel benieuwd of die make-up doekjes goed hun werk doen.. halen ze de make-up ook goed af? misschien wil je dat nog even laten weten..

  • mijn gezicht make-up (bb cream en poeder) haalt het eraf. Mijn ogen blijf ik schoonmaken met de L’oreal zachte oog en lipreinigings lotion en waterproof make-up gebruik ik niet dus dat weet ik niet :-)

 11. Kheb 1 x iets van hun geprobeerd en dat was de shampoo en conditioner, maar gohh die waren toch minder :/ haarproducten not so much!

 12. Ik heb deze lijn al op een aantal blogs gezien, lijkt me echt een mega fijne lijn! :D

 13. Ben er echt heel erg benieuwd naar en klinkt goed!

 14. ik had ze ook ergens in een folder gezien, ziet er allemaal heel interessant uit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén