Sabon Foamy Face Wash

IMG_4644
Na een tijdje geen face wash te hebben gebruikt, omdat niets helpt tegen mijn onzuivere huid, kon ik het toch niet laten om weer een face wash te gaan gebruiken. Toen ik zag dat Sabon een nieuw product in hun assortiment kreeg; namelijk de Foamy face wash heb ik hem gekocht om uit te proberen. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder.

IMG_4638

IMG_4647
Wat zegt Sabon zelf over de foamy face wash:
Schuimende gezichtszeep verrijkt met extracten van haver, mais en rabarber bekend om hun huidverzachtende kwaliteiten. Bevat natuurlijke hydraterende ingrediënten die uitdroging van de huid verhinderen. Zonder SLS, parabenen en minerale oliën.

IMG_4659
De verpakking van de face wash vind ik er mooi en aantrekkelijk uitzien. De plastic flacon heeft onderin de letters Sabon ingegraveerd en de zachte kleuren die dit merk bij hun producten gebruiken spreken mij altijd erg aan. De dop is ook fijn in gebruik en pomp ik twee keer in voor mijn gezicht. Zoals ik al zei was ik even een tijdje gestopt met face wash, omdat ik even niet meer wist wat ik met mijn huid aan moest. Na een tijdje begon het toch te kriebelen en wilde ik mijn gezicht gewoon weer wassen met een face wash. Omdat dit product SLS en parabenen vrij is leek mij dit een goed product om uit te proberen.

PicMonkey Collage

IMG_4674
Zodra ik begon te pompen rook ik het al. Een heerlijk verfrissende gras/komkommer achtige geur. Maar dit betekende natuurlijk: Parfum! Niet echt best voor mijn huid. het etiket had ik niet van te voren bekeken en parfum staat vrij hoog in de ingrediëntenlijst. Desalniettemin voelt het schuim zacht aan op mijn huid en prikt niet. De face wash is ook geschikt voor alle huidtypen, maar helpen tegen puistjes of iets dergelijks doet het product niet. Het product is niet goedkoop en zal ik hierna dan ook niet meer aanschaffen.

IMG_4648
De Foamy Face Wash van Sabon bevat 200 ml, is 12 maanden houdbaar en kost € 18,95.

Wat voor face wash gebruik jij?

Vorige

Beach Nails – Nail art

Volgende

Burt’s Bees gezichtsverzorging review

23 Comments

 1. Ik hou heel erg van foaming facewashes! Maar deze zal ik niet aanschaffen door de parfum die erin zit en de prijs!

 2. Hmm dat de parfum zo hoog staat is toch wel minder zeker bij een facewash. Zonde hij ziet er wel heel mooi uit.

 3. Ziet er heerlijk uit! Ik hou van facewash.

 4. Dit ziet er goed uit! Deze ga ik denk ik wel een keer gebruiken. Bedankt voor de tip!

 5. als ik Nederland ben moet ik toch eens de Sabon binnengaan :)

 6. ik vind van die foamy producten vaak wel erg fijn :)

 7. Dat het schuimt lijkt me wel echt fijn!

 8. Janet

  Bij de apotheek (en de Kruidvat) kun je voor een paar euro (zonder recept) een tube benzoylperoxide kopen, waarmee je puistjes kunt aanstippen. Of google eens op salicylzuur.

 9. De verpakking is altijd zo leuk, jammer dat hij niet al te veel doet en dat er parfum in zit. Ik gebruik nu één van clearasil maar die is bijna op, en ik ben benieuwd naar die nieuwe van garnier, is naar het schijnt verwerkt met fruit mmm! :-)

 10. ziet er goed uit

 11. Het ziet er echt uit als een heerlijk product! Wel balen dat er zo veel parfum in zit en dat de prijs aan de hoge kant is. De geur daar in tegen lijkt me weer een groot pluspunt.

 12. Wat een prachtige verpakking! Lijkt me erg fijn :)

 13. Hij ziet er heerlijk uit, maar jammer van de parfum (en de prijs..)

 14. Ik houd van dit soort gezichtsproducten, foamy producten zijn lovely. :D Jammer dat hij dan niet helpt tegen puistjes enzo, dat zou natuurlijk mooi zijn meegenomen. Frisse komkommer en gras? Me like!

 15. Sabon! Ziet er leuk uit!

 16. Jammer dat het niet werkt. Ik gebruik zelf de flawless complexion cleanser van the beauty bakery speciaal voor onzuivere huid. Het is een heel fijn product wat gemaakt is van havermout en citroenzuur.

 17. Ik had ‘m niet gekocht, maar schuim is zo lekker!

  XO

 18. Jammer van de parfum, ik kan daar echt niet tegen en krijg gelijk een deja vu naar hun moddermasker, waar ik vreselijke jeuk van kreeg. Hun scrub vind ik dan wel weer geweldig

 19. De verpakkingen van sabon ziet er altijd zo lux uit, Prachtig

 20. Jammer dat hij niet perfect werkt én er parfum inzit! Ondanks dat lijkt de geur me wel erg lekker :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén