Beach Nails – Nail art

4
Gisteren zagen jullie mijn Beach Look al op Dit is ons. Een mooie zomerse nail art maakt een look voor mij helemaal af. Ook dit keer inspireerde ik mijn nagels op het strand. Dit keer met wat creativiteit van mijn moeder. Geen blauw dit keer, maar geel! Kijk je mee naar mijn beach nail art?

Geel staat natuurlijk voor de zon, de heerlijke zomerse zon die je warm van binnen maakt. Maar geel staat ook voor vrolijkheid, want iedereen is eigenlijk wel vrolijk als hij naar het strand kan gaan. Zoveel dagen in het jaar dat het lekker weer is aan het strand om in je bikini rond te paraderen is er niet. Daarnaast draag ik op mijn nagels zeesterren die natuurlijk diep in de zee terug te vinden zijn.

1
3
strand nail art 083
6
Ik begon deze nail art met een laagje basecoat van Sally Hansen om verkleuringen tegen te gaan. Daarna lakte ik mijn nagels met een gele lak van Catrice (Earnie & Birdy). Hiervan draag ik drie laagjes om hem volledig dekkend te krijgen. Deze nagellak bevat ook nog eens mooie glitters wat een pluspunt is met het zonnetje die ze de nagellak mooi laat stralen. Daarover heen heb ik een oranje nagellak van Golden Rose gedept (care & strong 112), maar deze valt helaas helemaal weg in het ligt. Deze oranje lak droeg ik in een driehoek en in het midden van die driehoek draag ik een fimo zeester die ik op Ebay heb gekocht.

4
2
Deze zeester bracht ik aan met een dottingtool. Ik plaatste wat van de Sally Hansen lak op de dottingtool zodat de fimo aan de dottingtool zou blijven plakken. Daarna bracht ik wat lak aan op de fimo zodat hij aan mijn nagel bleef plakken.

Aan het uiteinde van die driehoek zie je gel3e rhinestones. Deze bracht ik op dezelfde manier aan als de fimo. Je zou nog een topcoat kunnen aanbrengen zodat de fimo en de rhinestones beter blijven zitten.

Dit waren mijn beach nagels. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een nail art te zien. Ik ga proberen deze zomer meer nail arts te maken. Het is zo leuk om te doen!

Wat zijn jouw ideale beach nails?

Vorige

Reminder! Winactie – Too Faced Pixie Pin-Ups Palette!

Volgende

Sabon Foamy Face Wash

34 Comments

 1. Super leuk gedaan!

 2. Wauw, wat mooi!! :-)

 3. Deze vind ik echt super leuk!! :D Zo wordt geel ineens onwijs leuk haha

 4. die zeesterren zijn zo schattig :)

 5. Heel erg leuk! Het doet me echt denken aan het strand met de zeester en de steentjes als schelpjes ofzo? Haha. Heerlijk zomers en zeker strand-waardig!

 6. wat mooi met dat sterretje, echt heel leuk gedaan!

 7. Wat een leuke nailart! Issie ook zandkastelenbouwenproof? hihi.

 8. Super mooi gemaakt! Heel toepasselijk :)

 9. Die sterretjes zijn leuk !

 10. Wat een mooie, zomerse nailart! Leuke foto met het zand.

 11. Lin

  Wat leuk om te zien! Ik zou alleen binnen 3 minuten al die sterren er naast hebben liggen denk ik, als ze zo uitsteken ;)

 12. Hele leuke zomerse nailart :) vooral me die sterretjes er ook op!

 13. Wat ontzettend schattig en uniek gedaan :D

 14. Heel erg mooi. Wat je al niet kan met Fimo.

 15. Heel leuk gedaan, echt op en top zomers!

 16. Mooie nail-art en super mooie foto’s ook! :-)

 17. leuk! vooral met dat zand op de foto’s

 18. Omg wat super leuk! ook vooral met die zeesterretjes – ik dacht dat dat het waren ;) – erop! xx

 19. Leuk gedaan, heel creatief!!

 20. Wow, echt supergaaf gedaan <3

 21. Wat onwijs schattig

  XO

 22. Wat leuk! De foto’s zijn trouwens ook echt supermooi! Ik krijg helemaal zin in de zomer!

 23. Gaaf met die fimosterretjes! Sowieso is het ook een echte zomerse lak die perfecto op de tenen ook kunnen gedragen worden voor le beach! Lovely pictures ook, vind de manier van fotograferen leuk gedaan. :D

 24. Tof!! Die zeesterren zijn super cute!

 25. Haha wat zijn deze nagels ontzettend leuk zeg :D

 26. super leuke nailart

 27. gave look, leuk zo met dat zand! jullie fotos worden steeds mooier en mooier!!

  • We doen ons best haha. Maar we wachten totdat we genoeg geld hebben voor een proffesionele camera, maar die kost rond de 1000 euro met de lenzen die wij willen haha.

 28. F&F

  Wow, wat knap!
  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén