Reminder! Winactie – Too Faced Pixie Pin-Ups Palette!

lollipop too faced 169
Het is eindelijk zo ver, de geheime prijs voor de winactie waar je ons al een aantal keer had over horen praten. We zijn zo enthousiast en kunnen het nu eindelijk verklappen. Jullie kunnen kans maken op een palette van Too Faced en nog wel op een palette wat al een paar jaar niet meer verkrijgbaar is, het Pixie Pin-Ups palette. Des te specialer deze prijs! Benieuwd wat je moet doen om deze geweldige prijs te winnen? Lees dan snel even verder.

Om onze lieve, geweldige bezoekers te bedanken hebben wij deze leuke prijs voor jullie gekocht. We willen aan jullie laten zien hoe blij wij met jullie zijn. Dat jullie onze blog elke dag bezoeken, reacties achter laten en dat wij mede dankzij jullie al heel veel leuke producten mochten ontvangen. Jullie weten dat wij van winacties houden en proberen jullie bijna elke maand wel met iets te verwennen, maar deze keer wilde wij echt wat speciaals! Wij lezen regelmatig in beautyblogland dat jullie Too Faced wel eens uit zouden willen proberen. Waarom zouden wij jullie dan niets iets geven van Too Faced, wat er ook nog eens schattig uitziet? Met dit goedgevulde palette denken wij één van jullie zeker blij mee te maken.

lollipop too faced 136
lollipop too faced 174
lollipop too faced 139
lollipop too faced 142
lollipop too faced 147
lollipop too faced 145
Je kunt dus dit geweldige, schattige palette van Too Faced winnen met de naam Pixie Pin-Ups. De schoonheid van dit palette is moeilijk op de foto vast te leggen, maar als je de verpakking opent zie je elfjes, glitters, schattigheid, alles waar een meisje van kan dromen.

lollipop too faced 148
lollipop too faced 158
lollipop too faced 155
Daaronder vind je een laadje en als je deze opent vind je zes oogschaduw, een mini van de bekende en geliefde Shadow Insurance, een mini oogpotlood in de kleur zwart (Lava Gloss) en een mini mascara (Lash Injection). Met het palette kun je alle kanten op, je kunt er een neutrale look mee maken, maar ook zeker een drukkere en wat heftigere look. Alles, wat jij wilt en waar jij je prettig bij voelt. Je hebt een alles in één palette om jouw perfecte ooglook mee te kunnen maken.

Wat moet je doen om kans te maken op dit palette?
♥ Tweet het volgende:
Doe mee met de winactie van @Ditisons op www.ditisons.nl en win een Too Faced Pixie Pin-Ups palette!! RT
♥ Volg Dit is ons op Bloglovin
♥ Volg Dit is ons op Youtube
♥ Laat een reactie achter dat je mee doet.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
♥ Like dit artikel op Bloglovin
♥ Like onze Facebook pagina
♥ Plaats een berichtje over deze winactie op je blog en link naar www.ditisons.nl
♥ Volg Amanda op Twitter
♥ Volg Jorinde op Twitter

Vertel in de comments wat jij hebt gedaan om kans te maken. Hoeveelste liker/abonnee ben je op Bloglovin, Facebook, Youtube, Twitter etc en plaats je tweet. Op deze manieren kunnen wij controleren dat je ook daadwerkelijk hebt geliked/geabonneerd.

Per onderdeel kun je één punt verdienen. Hoe meer punten, hoe meer kans je natuurlijk maakt. Deze winactie loopt een maand dus tot en met 14 juni. De winnares zal via de website bekend worden gemaakt. Als de winnares niet gereageerd binnen de tijd die wordt gegeven in de uitslag van de winactie, zal dit palette naar een ander gaan. Dit om er voor te zorgen dat alleen vaste en trouwe lezers dit palette kunnen winnen in plaats van naar een persoon die hier alleen komt om dit palette te winnen. Natuurlijk is het geen probleem als je ons vanaf nu gaat volgen! Dat vinden wij juist leuk.

Wij hopen dat jullie deze prijs net zo leuk vinden als wij. Wij hebben ook speciaal gekozen voor iets wat niet meer verkrijgbaar is. Dit is dan je kans om alsnog dit palette te bemachtigen. Wij hebben dit palette niet gekregen van een bedrijf voor deze winactie, maar van onze eigen geld gekocht. Uiteraard is het palette helemaal nieuw en ongebruikt.

Good Luck Ladies,
Liefs Amanda en Jorinde

Vorige

Fashion – Mint & Berry

Volgende

Beach Nails – Nail art

13 Comments

 1. Ja ik weet het, ik heb alles al gedaan en ik zit al tijden te duimen. Mijn vingers zijn er moe van… Ik hoop zoooooooooo erg dat ik win

 2. Ik heb nog steeds alles gedaan (behalve de blogpost) en krijg nu seeeeeerieus kriebels in mijn buik! Ik ben zoooooo dol op Too Faced. Duimen duimen duimen!

 3. Ik doe niet mee, maar heb het bericht wel voor jullie geliked op Bloglovin! :)

 4. Hij is echt zoooooooo mooi! :) Ik doe ook al mee. :)

 5. Chylene

  Ik hoop zo dat ik win.. Too Faced is zooooo’n mooi merk, ik heb er alleen niet het budget voor..

  Xoxo chy

 6. Tanita

  Ik doe mee en heb alles gedaan! Ook getweet en ook alles voor extra winkansen. https://twitter.com/tanitakok/status/343326746491363328
  Facebook= Tanita Kok
  youtube is= TJ Kok
  twitter= @tanitakok
  kus,
  tanita

 7. Hartverzakking ;) ik dacht even dat het de uitslag was maar het was een herinnering ;) hahah. Ben echr benieuwd!

 8. Ik ben zoooo hard aan het duimen!!! :D Ik vind hem zo onwijs mooi! Ben zooo benieuwd :D

 9. Michelle

  Wauw wat een mooi palette! Ik doe zeker mee

 10. Wauw, wat een leuke blog! En wat een geweldige winactie! Ik doe zeker mee! Natuurlijk zal ik jullie volgen! En nu maar hopen! Super leuk!

 11. Ik heb nog steeds alles gedaan en zit nu zo hard te duimen! Too Faced is zo’n geweldig merk! En dat palette, geen woorden voor<3 Wat hebben jullie trouwens ook een mooie lay-out zeg!
  Liefs

 12. Wat een leuke actie.. ik dacht dat ik jullie al volgde.. maar niet, nu dus weer wel
  op twitter bloglovin (en like 7de van dit artikel denk ik) en youtube ik heb ook getweet.. super spannend, een product van too faced staat al heel lang op mijn wishlist…

 13. Desiree

  Ik doe mee! Ik volg jullie al op bloglovin en youtube en heb getweet (@Deesje19 https://twitter.com/Deesje19/status/345170748878491649). Ik heb de post geliked, jullie facebook had ik al geliked en ik volg jullie beide ook al op twitter.

  Ik vind het echt een ontzettend mooi en schattig palette! Heb zelf nog niks van dit merk, dus hoop dat ik win! Echt heel leuk dat jullie deze winactie organiseren en tof dat het uit eigen zak komt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén