Winactie – Too Faced Pixie Pin-Ups Palette!

lollipop too faced 169
Het is eindelijk zo ver, de geheime prijs voor de winactie waar je ons al een aantal keer had over horen praten. We zijn zo enthousiast en kunnen het nu eindelijk verklappen. Jullie kunnen kans maken op een palette van Too Faced en nog wel op een palette wat al een paar jaar niet meer verkrijgbaar is, het Pixie Pin-Ups palette. Des te specialer deze prijs! Benieuwd wat je moet doen om deze geweldige prijs te winnen? Lees dan snel even verder.

Om onze lieve, geweldige bezoekers te bedanken hebben wij deze leuke prijs voor jullie gekocht. We willen aan jullie laten zien hoe blij wij met jullie zijn. Dat jullie onze blog elke dag bezoeken, reacties achter laten en dat wij mede dankzij jullie al heel veel leuke producten mochten ontvangen. Jullie weten dat wij van winacties houden en proberen jullie bijna elke maand wel met iets te verwennen, maar deze keer wilde wij echt wat speciaals! Wij lezen regelmatig in beautyblogland dat jullie Too Faced wel eens uit zouden willen proberen. Waarom zouden wij jullie dan niets iets geven van Too Faced, wat er ook nog eens schattig uitziet? Met dit goedgevulde palette denken wij één van jullie zeker blij mee te maken.

lollipop too faced 136
lollipop too faced 174
lollipop too faced 139
lollipop too faced 142
lollipop too faced 147
lollipop too faced 145
Je kunt dus dit geweldige, schattige palette van Too Faced winnen met de naam Pixie Pin-Ups. De schoonheid van dit palette is moeilijk op de foto vast te leggen, maar als je de verpakking opent zie je elfjes, glitters, schattigheid, alles waar een meisje van kan dromen.

lollipop too faced 148
lollipop too faced 158
lollipop too faced 155
Daaronder vind je een laadje en als je deze opent vind je zes oogschaduw, een mini van de bekende en geliefde Shadow Insurance, een mini oogpotlood in de kleur zwart (Lava Gloss) en een mini mascara (Lash Injection). Met het palette kun je alle kanten op, je kunt er een neutrale look mee maken, maar ook zeker een drukkere en wat heftigere look. Alles, wat jij wilt en waar jij je prettig bij voelt. Je hebt een alles in één palette om jouw perfecte ooglook mee te kunnen maken.

Wat moet je doen om kans te maken op dit palette?
♥ Tweet het volgende:
Doe mee met de winactie van @Ditisons op www.ditisons.nl en win een Too Faced Pixie Pin-Ups palette!! RT
♥ Volg Dit is ons op Bloglovin
♥ Volg Dit is ons op Youtube
♥ Laat een reactie achter dat je mee doet.

Wat mag je doen om extra kans te maken?
♥ Like dit artikel op Bloglovin
♥ Like onze Facebook pagina
♥ Plaats een berichtje over deze winactie op je blog en link naar www.ditisons.nl
♥ Volg Amanda op Twitter
♥ Volg Jorinde op Twitter

Vertel in de comments wat jij hebt gedaan om kans te maken. Hoeveelste liker/abonnee ben je op Bloglovin, Facebook, Youtube, Twitter etc en plaats je tweet. Op deze manieren kunnen wij controleren dat je ook daadwerkelijk hebt geliked/geabonneerd.

Per onderdeel kun je één punt verdienen. Hoe meer punten, hoe meer kans je natuurlijk maakt. Deze winactie loopt een maand dus tot en met 14 juni. De winnares zal via de website bekend worden gemaakt. Als de winnares niet gereageerd binnen de tijd die wordt gegeven in de uitslag van de winactie, zal dit palette naar een ander gaan. Dit om er voor te zorgen dat alleen vaste en trouwe lezers dit palette kunnen winnen in plaats van naar een persoon die hier alleen komt om dit palette te winnen. Natuurlijk is het geen probleem als je ons vanaf nu gaat volgen! Dat vinden wij juist leuk.

Wij hopen dat jullie deze prijs net zo leuk vinden als wij. Wij hebben ook speciaal gekozen voor iets wat niet meer verkrijgbaar is. Dit is dan je kans om alsnog dit palette te bemachtigen. Wij hebben dit palette niet gekregen van een bedrijf voor deze winactie, maar van onze eigen geld gekocht. Uiteraard is het palette helemaal nieuw en ongebruikt.

Good Luck Ladies,
Liefs Amanda en Jorinde

Vorige

Sally Hansen – Complete Salon Manicure lakken

Volgende

My New Fashion Love – Mango Tas

69 Comments

 1. Lin

  Die is inderdaad erg leuk!!
  Ik heb hem hier al liggen, dus ik doe niet mee :)

 2. Even een minuut stilte voor dit prachtige palette wowwowow!
  Ik doe heel graag mee, ik heb alle stappen ondernomen behalven het schrijven op mijn blog. Ik zal om deze te compenseren of mijn facebook pagina een linkje zetten naar deze prachtige winactie!

  Veel succes iedereen, en wat een prachtige lay-out trouwens gefeliciteerd daarmee! :-)

 3. Marije

  Wauw wat een prachtig palette!! Helemaal mijn kleuren ook: roze/paars laat mijn groene ogen mooi uit komen :) Ik wil graag meedoen! Ik volg jullie op youtube en op bloglovin en heb dit artikel op bloglovin als 2e geliked. Ik heb alleen geen twitter, dus die stap kan ik helaas niet doen! In mijn vriendenkring heeft niemand twitter dus het heeft geen zin om het aan te maken voor winacties, want volgers heb ik dan toch niet haha.

 4. Wat een super leuke winactie! Ik wou altijd al dat palletje, maar ik wist niet waar je het kon kopen en ik moet wat geld sparen dus ja. Ik zou super graag willen meedoen aan dit super leuk pakketje! Ik had al alles gedaan wat moest en heb nu ook alles gedaan wat mag!
  Dus ik volg je op bloglovin, facebook, alle twee de kanalen van jullie op twitter
  Ben geabonneerd op jullie youtube acount! En ik heb op mijn blog geplaats dat jullie een winactie hebben plus de link! En nu maar hopen ;D
  Veel succes iedereen!!!!

 5. Ik doe mee! Ik volgde jullie al op Bloglovin, ik ben de 5e liker, ik volgde jullie al op YouTube, Facebook, beide op Twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/334312845288284160
  En ik zal even een linkje plaatsen in de sidebar op mijn blog: http://ariannebeautystuff.blogspot.nl/

 6. wow wat een super leuke winactie hebben jullie georganiseerd! Ik volg jullie nog niet zo lang, en omdat ik vind dat zoiets moois naar een ‘old-skool’ fan behoort te gaan zal ik niet meedoen, anders kom ik ook zo hebberig over :P
  Veel plezier allemaal!!

 7. Debora

  Wat een mooi palette, ik doe zeker mee met de actie! Ik volg jullie al een tijdje via bloglovin en youtube. Heb ook de tweet verstuurd :p

 8. Ik doe mee.Ik volgde jullie reeds op bloglovin en ben liker nummer 8. Ik volgde jullie ook al op Youtube onder de naam Delphi_Licious. Ik volgde jullie ook al op facebook (Delphine De Wulf). Ook volgde ik jullie beiden al op twitter en dit is mijn tweet:https://twitter.com/Delphi_Licious/status/334327120169951232

 9. Tessa

  Super leuke winactie zeg! Het pallet is gewoon prach-tig. Ik ben trouwens de 11de om het artikel te liken en hier is mijn tweet: https://twitter.com/TessaLikesYou/status/334333709006295040
  en ik volg jullie blog nu toch al een hele tijd dus ik ga zeker mijn kansje wagen :d groetjes

 10. Whaaaaaah wat een enorm super schattig palette! Hier moet ik dus aan meedoen, haha!
  Ik volg al lang via Bloglovin en heb ook even een like gegeven :D
  Natuurlijk heb ik me ook geabonneerd op jullie Youtube :)
  Op twitter volg ik ook, en hier heb ik getweet: https://twitter.com/Younaxx/status/334336026816442368
  Jullie FB pagina like ik al :D

 11. Wauw wat een pracht van een prijs. Ik ben de 13e bl liker en volg jullie eigenlijk overal :0

 12. Wat een geweldige winactie! Het perfecte palette voor mij :D
  Ik heb alle moet en magjes gedaan behalve het schrijven op mijn blog.

  Liefs

 13. Wauwwauw wat een mooi palette!! Deze wil ik wel winnen hihi, en 14 juni is 2 dagen na mijn verjaardag, dus zou een mooi verjaardagscadeautje zijn hihi! Ik volgde jullie al een lange tijd op Twitter en Bloglovin, dus weet niet hoeveelste volger ik ben, maar ik volg jullie nu ook op Youtube, volger 161 geloof ik, Facebook nmr 95, Bloglovin like nummer 14 :) En hier is de tweet:
  https://twitter.com/K_Birdsandbeez/status/334349446726955009
  Liefs

 14. Waaauuww wat een supergave actie, ik doe heel graag mee!
  Ik ben liker nummer 16 op het Bloglovin artikel, jullie FB-pagina like ik al, ik volg jullie beide al op Twitter. Ik volg jullie op Youtube onder de accountnaam Anouk86100, dat komt omdat ik filmpjes heb geupload van zangeres Anouk en toen voor die gebruikersnaam heb gekozen. :P haha
  En dit is mijn tweet: https://twitter.com/_ByHelena/status/334361993530183680

 15. Bam, ik doe mee! Goddamn, Too Faced is mah baby. :) Ik volg jullie al op YouTube, Twitter en nog een Twitter, heb het bericht getweet, Bloglovin is geliked en volgde ik al sinds 1900. En ik was ook al een liker op de Facebookpagina. :) Crap, dit is inderdaad een gouden winactie!

 16. Norina

  Wauw, ik doe mee!
  Ik volg jullie op bloglovin (17e like), youtube en twitter (+ tweet: https://twitter.com/Norina123/status/334387740814757888)

 17. Anita H.

  Ik doe mee! Naast de verplichte dingen (tweetlink: https://twitter.com/NTHBRT/status/334401992229269504) heb ik vrijwel alles gedaan voor extra kansen. Alleen stukje op blog niet omdat ik simpelweg geen blog heb. De hoeveelste liker ik ben op Bloglovin’ weet ik niet (ergens tussen 1 en 19).

 18. Ik doe natuurlijk ook mee, wat een beauty!!! ik volg jullie al overal haha. Ik heb net getweet en geliked!!

 19. awesome ik doe mee :D ik volg en like via bloglovin, ook volg ik via YT en like ik de FB en volg ik beide twitters met hier de tweet: https://twitter.com/femketje/status/334426598860279808

  ik heb dus kortgezegd gewoon alles gedaan XD

 20. WOW! wat een geweldige winactie! ik doe graag mee! Ik ben zo benieuwd naar dit palette! Ik volg jullie via twitter, facebook, youtube,bloglovin en ook Ge-RT!!
  https://twitter.com/Qtplace/status/334427544587759616

  Heel erg leuk!

  xxxx Mattania

 21. Oh jee, wat een super mooi palette. Ik MOET gewoon meedoen aan deze winactie.
  Ik volgde jullie allebei al op Twitter en dit is de Tweet die ik stuurde:
  Blissfulbeauty ‏@Alettedejong 5m
  Doe mee met de winactie van @Ditisons op http://www.ditisons.nl en win een Too Faced Pixie Pin-Ups palette!! RT

  Ik had jullie Facebookpagina al geliked, waardoor ik niet weet hoeveelste liker ik was. Op Youtube was ik jullie 163e volger. Op Bloglovin volgde ik jullie site al en op het artikel was ik de 22e liker.

  Het enige dat ik niet heb gedaan is een link naar de winactie op mijn blog plaatsen. Voor de rest heb ik alles gedaan.

  Nu ga ik enorm duimen!!!

 22. Wat een toffe prijs! Heel veel succes iedereen en wat hebben jullie een prachtige lay-out dames!

 23. Wat een super gave winactie! Ik volgde jullie al op Bloglovin’ en YouTube. Het bericht heb ik ook getweet: https://twitter.com/BeautyChefNL/status/334620987662409728

  Aan alle extra voorwaarden heb ik ook voldaan – behalve het berichtje plaatsen op mijn eigen blog. Ik heb het bericht geliked op Bloglovin’ ik ben de 24e liker! Ik volgde jullie beiden al via Twitter (mijn Twitter account is BeautyChefNL). Ook volgde ik jullie Facebook pagina al. Op Facebook heet ik Joyce1993

  Jullie nieuwe lay-out is trouwens prachtig geworden! :)

 24. Wat een super super super leuk winactie! Ik doe graag mee en ik probeer aan alles te voldoen! Tof!

 25. Woehoee leuke winactie,
  Ik had jullie natuurlijk allang op Bloglovin en facebook (geen idee hoe ik moet zien de hoeveelste volger liker ik ben?)
  Youtube en twitter heb ik niet helaas!
  veel plezier met verloten!

 26. Heey!

  Ik doe zeker mee met deze winactie! Ik was de 27e like!
  Ik vind het zo ontzettend gaaf dat jullie dit doen!
  Ik ga zo even een artikel voor op mijn blog maken! Ook facebook een like achtergelaten! en op youtube volgde ik jullie al heel lang.
  Succes met verlopen!

  liefs,
  Judith

 27. ik doe mee!
  wat een geweldig palette, echt hele geschikte kleuren om goed mee te combineren!
  ik heb jullie op facebook gelikt en op bloglovin als extra’s
  veel succes iedereen!
  XOXO esmee

 28. Wat een gave winactie! Dit is echt een van de mooiste paletten die ik ooit heb gezien! Ik ben helemaal fan, ik heb alles gedaan behalve het stukje op mijn blog. Ik ben de 28e liker op Bloglvoin en de 165e abbonee!

 29. Hoi! Ik doe mee met deze ontzettend leuke winactie. Wat gaaf dat jullie zo’n mooi en duur palette weg geven, zo lief! Ik volg jullie beide op twitter en heb natuurlijk getweet (@beautylifeofme). Ik ga snel een artikel maken voor op mijn blog! Wauw, ik ben zo benieuwd naar de uitslag!

  Liefs,
  Heleen

 30. Wow, wow, wow! Ik doe heeeel graag mee, ik heb namelijk nog NIKS van Too Faced (op een mini tubetje primer na van ebay :’)) dus dit zou echt een dream come true zijn! Ik heb ‘m getweet: https://twitter.com/OhFashionNL/status/334722605804310528 en ik volg jullie op Bloglovin en Youtube! Extra kansen:
  – Ik ben de 31e liker op Bloglovin
  – Ik volg jullie op FB
  – Ik volg beide op Twitter!

  Ahhhh, nu maar heel hard duimen :) Succes iedereen!! X

 31. OMG zo freaking mooi, jammer dat ik niet aan alle eisen kan voldoen :c
  x

 32. Ik heb getweet en ik volgde je al op bloglovin en Youtube!
  Ik doe meee ! ♥

 33. Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie want dit palette is natuurlijk echt pure perfectie!
  Ik volg jullie op bloglovin’ (en heb dit artikel geliked) en allebei op twitter. Ook heb ik de facebook geliked en geabonneerd op jullie youtube kanaal. En ik volg jullie via instagram! ;)

 34. Wauw wat mooi! Ik doe mee
  Ik volg via Bloglovin’ (283e volger)
  Dit is de tweet: https://twitter.com/ByDjuli/status/335010576436707328
  Ik hebt geabonneerd op YT (171e abonnee)
  Heb het bericht geliked op Bloglovin’ (34e liker)
  Ik like de FB pagina (Djuli Bravenboer)
  Ik volg jullie beide op Twitter (ByDjuli)

  xx

 35. Wauw, iets van Too Faced staat al heel lang op mijn wishlist.. Ik doe mee!

  Ik volg jullie op Bloglovin en was de 35e liker. Verder volg ik alle 3 de Twitterkanalen onder naam Lisanne Burgers en heb ik onder dezelfde naam ook de FB pagina geliked, geaboneerd op YouTube en heb ik getweet: https://twitter.com/LisanneBurgers/status/335102496785694720

  Love it! <3

 36. Aaaawh wat een heerlijke win-actie, ik zou heel erg graag meedoen! Dit is wel een super fijne actie omdat de Sephora natuurlijk weggaat uit Nederland en ik heb nog nooit wat gebruikt van Too Faced
  Ik volg jullie al super lang op youtube , echt al vanaf het begin.
  ♥ Ik heb getweet onder de naam @missjustpretty:
  Doe mee met de winactie van @Ditisons op http://www.ditisons.nl en win een Too Faced Pixie Pin-Ups palette!! RT
  ♥ Ik Volg Dit is ons op Bloglovin
  ♥ Ik Volg Dit is ons op Youtube
  ♥ Hierbij het berichtje dat ik mee doe met de win-actie
  ♥ Ik heb dit artikel geliked op Bloglovin
  ♥ Ik heb jullie Facebook pagina geliked
  ♥ Ik Volg Amanda op Twitter
  ♥ Ik Volg Jorinde op Twitter (althans ik heb een verzoek gestuurd;))

  Spannend!

 37. Jes

  Wauw ik word er stil er stil van! :)
  Ik volgde jullie al op bloglovin’, nu ook op youtube en ik heb
  jullie artikel geliked! Ik doe heel graag mee!!

  Liefs xx

 38. Britt

  Wat ontzettend gaaaf!!!!!!! Dit is echt een perfect palette, alle kleuren zou ik met veel fun gebruiken :).

  Ik volg jullie beide via Twitter+getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/335456332327047169, ik volg via bloglovin+geliked, 36e liker, en heb jullie fb pagina geliked!

  Liefs,
  Britt

 39. TOO FACED? Wat tof! Ik heb nog nooit iets van Too faced gehad en jammer genoeg is het volledig boven mijn budget. Ik heb alle benodigde stappen gevolgd (youtube: makeabledesign, twitter: makeabledesigns, bloglovin: everything is makeable (blog)) en ik heb dit artikel geliked!

  Liefs,
  Jessy

 40. wat een toffe winactie :) Ik doe graag mee. Ik heb alles wat ‘moest’ – http://twitter.com/staceyswereld/status/336035619157450753

  Ik heb dit artikel geliked op Bloglovin , ik Like jullie Facebook pagina en volg jullie allebei op twitter :)

 41. Wauw, wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee:)
  Ik heb alles gedaan!

  ♥Ik ben geabonneerd op jullie YouTube kanaal (mrsilovethiss, 180e abonnee)
  ♥Ik volg ditisons op bloglovin. (283e volger)
  ♥Ik heb het artikel geliked op bloglovin. (40e liker)
  ♥Ik heb jullie geliked op facebook. (104e liker)
  ♥Ik heb een volgverzoek aan Jorinde op twitter gestuurd. (126e volger volgens mij)
  ♥Ik volg Amanda op twitter. (237e volger)
  ♥Ik heb hier getwitterd: https://twitter.com/ilovethiss_
  ♥Ik heb hier een stukje geschreven op mijn blog: http://ilovethiss.wordpress.com/2013/05/20/winactie-ditisons-nl/

  Veel succes iedereen!
  Liefs, Frouke

 42. Jente

  Ik doe mee!!! Echt een geweldige winactie dit!!!!

 43. Jente

  Ik ben de 182 abonnee, ik kan niet goed zien. Hoeveelste like ik was maar ik heet jente_loveeee, ik was de 105ste vind ik leuk op facebook, de 238ste volger op twitter van amanda en die van jorinde is nog in afwachting.
  Maar ik doe dus mee en ik vind dit echt een geweldige winactie!!!

 44. Mirjam

  Ik doe mee! Ik volg jullie op bloglovin’, facebook, youtube en twitter en ik de post geliked op bloglovin’ ik kon alleen niet zien hoeveelste like ik was.. Oja en ik heb het getweet xoxox

  • Mirjam

   Mijn twitter is @mirjam_loveee ik volg jullir allebei :) en ik ben de 183e youtube abonnee xx

 45. Anouk

  Wauw, wat maakt Too Faced toch kunstwerken van hun palettes! Ik doe mee.
  -Ik volg en like op bloglovin’
  -ik volg beide op twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/336512040803893249
  -Ik heb geliked op FB (Anouk van der Zee)

  Ben benieuwd!!

  Liefs,
  Anouk

 46. Waaauw dit is echt een topwinactie. Ik doe heel graag mee! Ik volg je op bloglovin(288e) en ik heb geliked op bloglovin (44e)
  Ik volg je op youtube. En ik heb getweet.
  Fingers Crossed!

 47. ik doe zeker mee

 48. Linda

  Super leuk ik doe mee! Ik heb het bericht getweet en ik volg beide Twitter accounts (@WingsOfArt). Ik volg via Bloglovin en heb het bericht geliked (nr 45). Ik volg via YouTube en Facebook (LindaDZ en Linda de Zoete)

 49. Wat een superschattig setje, zeg! Helemaal leuk!

  Ik volg jullie al een tijdje op YouTube, Twitter, Facebook en Bloglovin (gebruikersnaam is: F4ZU of Fauzia Jonas) dus ik hoefde alleen nog maar de tweet te versturen (https://twitter.com/F4ZU/status/338573065267073024) en het artikel te liken op Bloglovin, wat ik dus zonet ook heb gedaan. :-)

  Ik heb nog helemaal niks van Too Faced, dus dit zou zo welkom zijn!! :-)

 50. manuela schreurs

  wauw ik doe zeker mee,
  ik ben geabonneerd op jullie youtube kanaal -> manuweeltjuhw
  ik volg jullie via bloglovin + dit artikel geliked.
  k volg jullie beide op twitter -> manuelaa94
  en ik heb getweet: https://twitter.com/Manuelaa94/status/339674648071528448

  hopelijk maak een kans, en succes met de winactie,
  groetjes

 51. Anita te Gussinklo

  Wat een leuke actie weer.
  Ik heb eigenlijk alles gedaan, heb alleen geen eigen blog.
  Zie: https://twitter.com/AGussinklo/status/339702937754423296

 52. Wauw wat een prachtige winwactie! Ik volg jullie al wat langer alleen sinds kort ook op youtube, vandaag pas geabboneerd maar jullie site bezoek ik vaker!

  Het lijkt mij geweldig om te winnen want i love too faced!

  Op bloglovin volg ik jullie al langer dus de hoeveelste volger ik ben geen idee
  Op bloglovin ben ik de 48ste liker:-)
  Op youtube heb ik het niet kunnen vinden
  Amanda volgende ik wat langer op twitter en en Jorinde vandaag ook (Beautyfizz)

  And thats it

 53. Chylene

  I’m all in!
  Behalve de blog want die heb ik nog niet..

  Xoxo chylène

 54. Chylene

  Wat moet je doen om kans te maken op dit palette?
  ♥ Tweet het volgende:
  Doe mee met de winactie van @Ditisons op http://www.ditisons.nl en win een Too Faced Pixie Pin-Ups palette!! RT, @moedertereza
  ♥ Volg Dit is ons op Bloglovin, Chylene ploeg
  ♥ Volg Dit is ons op Youtube , cprimaballerina
  ♥ Laat een reactie achter dat je mee doet., gedaan :D

  Wat mag je doen om extra kans te maken?
  ♥ Like dit artikel op Bloglovin , 49ste like
  ♥ Like onze Facebook pagina, Chylene ploeg
  ♥ Volg Amanda op Twitter, @moedertereza
  ♥ Volg Jorinde op Twitter, @moederetereza

  Xoxo chy

 55. Hoi! Ik doe zeker mee aan deze superleuke winactie.
  Ik heb alles gedaan behalve het liken en het artikel plaatsen.
  Ik hoop heel erg dat ik win maar ik gun het de andere natuurlijk ook! Iedereen succes met het meedoen.
  Leonie.

 56. Aaaaaaaah ik hoop het zo! Jullie laten me zoooooo in spanning!

 57. Nadine

  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en YouTube.
  Ik heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/343735043400802305
  Ik volg jullie beiden op twitter.
  Ik volg de facebook.
  En ik heb het bericht geliked op bloglovin.

 58. Maya Janice

  Ik heb meegedaan!

  Prachtig palette! <3

  • Maya Janice

   Ik was volgens mij nr. 211 op Youtube, heb het bericht op Bloglovin geliked, like de pagina op Facebook en volg jullie op Bloglovin.

 59. te gekke winactie!! echt prachtige kleurtjes!
  Ik volg jullie op bloglovin en op you tube.
  Op twitter heb ik de tweet geplaatst en ik like dit artikel op bloglovin!
  https://twitter.com/martinaa89/status/344372118739382272

  • het lukt me niet om dit artikel terug te vinden op bloglovin, de artikelen gaan niet zo ver terug ( naar de plaatsingsdatum) dus helaas lukt het me niet om dat te doen :(

 60. Nicole

  Wat een supergave winactie!

  Tweet staat hier :
  https://twitter.com/Nic_7373/status/344809557291327488
  Kan helaas het oorspronkelijke bericht van de winactie op Bloglovin niet terugvinden dus heb de blog met herinnering van de winactie geliked.
  Ik heb zelf geen blog dus kan geen berichtje erover neerzetten…..sorry!
  Volg op Bloglovin (nummer 307)
  Volg op Youtube (ik denk nummer 213)
  verder alles geliked en gevolgd (Facebook,Twitter,Youtube,Bloglovin)

  Euhmmm….heb ik al gezegd dat ik graag meedoe??!! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén