My New Fashion Love – Mango Tas

pink look pupa nail art essence 266
Een paar maanden geleden ontdekte ik de aparte outlet webshop van de Mango. Toen ik daar laatst weer keek zag ik dat ze een tas in de aanbieding hadden. Ik wilde graag nog een beige tas, omdat ik nu alleen een zwarte heb en die heb ik al twee jaar. Vandaar dat ik jullie graag mijn nieuwe tas wil laten zien!

pink look pupa nail art essence 266
De tas is beige, maar heeft ook een roze tint in zich. Normaal gesproken zou ik nooit een slangenprint kiezen. Dit was vroeger veel te heftig voor mij geweest, maar ik probeer een beetje uit mijn comfort zone te komen en wat aparte dingen te kopen. Dan wel in deze vorm, dan wel in de vorm van kleur dragen. De tas is vierkant en wordt ook wel een bowling tas genoemd.

pink look pupa nail art essence 248
Wat voor mij wel wennen was is dat hij geen lang hengsel heeft om de tas op mijn rug te dragen. Normaal gesproken doe ik dat vaak als mijn tas te zwaar is. Dit is dus geen tas om een hele dag mee te nemen als je die-hard gaat shoppen, maar voor een middagje shoppen gaat het wel.

pink look pupa nail art essence 254
Zelfs de knopjes hebben het Mango teken. Zulke details vind ik leuk. In het begin ritste de tas niet zo goed en toen heeft mijn vader iets tussen de rits gedaan en nu krijg ik hem gelukkig wel goed open en dicht.

pink look pupa nail art essence 258
Op de onderkant zitten van deze zilveren bolletjes om de tas te beschermen als je hem neerzet.

pink look pupa nail art essence 271
Binnenin zit nog een ritsje waar je bijvoorbeeld je sleutels in kunt doen.

Ik ben ontzettend blij met deze tas. Nu heb ik ook een tas die ik bij een lichte outfit kan dragen. Een zwarte vind ik dan toch iets minder mooi staan. Ik heb € 19,99 voor deze tas betaald wat echt geen geld is voor zo’n mooie tas. Hij was in de sale voor 50% en nu al niet meer te koop. Je betaald trouwens nog wel verzendkosten van € 5,00. De tas kun je in de Mango outlet webshop kopen. Dit is dus een andere site dan de reguliere webshop van de Mango.

Wat vind jij van mijn nieuwe tas? Was jij al bekend met de outlet webshop van de Mango?

Vorige

Winactie – Too Faced Pixie Pin-Ups Palette!

Volgende

Janzen – Verzorgende handcrème

26 Comments

 1. Wat een mooie tas zeg!

 2. Die tas is leuk!

 3. Pretty met een dikke hoofdletter P zeg! Wauw wat een pracht van een tas.

 4. Wat een super mooie tas! Ik wil ook nog een nieuwe tas hebben voor de zomer

 5. Pretty! Wat een onwijs leuke tas is het. Ik hou d’r van!

 6. He, wat gaaf dat de Mango ook een outletshop heeft! Die kende ik inderdaad nog niet.
  De tas die je hebt uitgezocht ziet er mooi uit :) Ik denk dat het een goede aanvulling is op de zwarte tas die je al hebt

 7. Wat een mooie tas! Leuke kleur ook!

 8. Hij is heel gaaf. Ik kan nog steeds niet helemaal wennen aan de korte hengsels. Ik zorg altijd dat er ookeen lang hengsel bij zit en dan wissel ik af haha.

 9. Wat is die mooi! Ik houd wel van zulke kleurtjes :)

 10. Mara

  Leuk he, die outlet?
  Heb er pas nog een heel leuk jasje en jurkje gescoord.

 11. Minouch

  Pretty! En een lekker prijsje zo :)

  (Onder de foto van de zilveren bolletjes aan de onderkant staat trouwens beginnen, maar ik denk dat dit beschermen moet zijn?)

 12. Wauw, hele mooie tas!

 13. Leuke tas! Mooie kleur :-)

 14. Wauw, heel mooi!

 15. Wat een mooie tas,vind de kleur erg mooi!
  Wist ook niet dat Mango een outlet webshop heeft, handig ;-)

 16. Hele mooi tas, en ik vind de kleur ook mooi

 17. Deb

  Erg leuke tas!

 18. Ik heb hem in het zwart gehad, ook uit de sale. Mooie tas is het! Alleen de mijne is maar 3 maanden meegegaan. Toen scheurde die en brak de rits af.

 19. hele mooie tas voor een goede prijs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén