Janzen – Verzorgende handcrème

IMG_14518
Laatst ontving ik een heerlijke handcrème van het merk Janzen in de geur Jasmine & Ylang ylang. Zoals sommige van jullie misschien weten ben ik dol op handcrème en verslijt heel wat tubes vanwege mijn droge handen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze handcrème? Lees dan even verder.

IMG_4520

IMG_4530
Dit zegt Janzen zelf over hun handcrème:
JANZEN introduceert een heerlijk lichte, hydraterende handcrème voor de dikwijls vergeten handen.
Gun je handen een ‘zen’ moment. Laat je handen je leeftijd niet verraden. De huid van de handen is namelijk bijzonder dun en heeft veel te lijden van zon, kou, water en schoonmaakmiddelen. Extra belangrijk dus om ze eens goed te verwennen. De JANZEN handcrème komt in een handig formaat met een inhoud van 75ml. De JANZEN handcrème verdeelt heel gelijkmatig en wordt direct opgenomen door de huid. Bovendien komt de handcrème in een handige tube, perfect voor in iedere handtas. De crème werkt intensief hydraterend en beschermt tegen uitdrogen. Kies de geur die bij je past want de JANZEN handcrème komt maar liefst in 6 unieke JANZEN parfums en maakt je zen moment compleet.’

IMG_4534
Ik heb de Fuchsia 69 Jasmine & Ylang ylang mogen testen. De mooie witte strakke tube spreekt mij meteen aan en ik vind het handig dat ze voor alle verschillende geuren een kleur als kenmerk hebben gegeven. Deze handcrème heeft voor deze geuren namelijk een roze label gekregen. De handcrème heeft een fijne samenstelling met drie oliën (karité, canola en macadamia) erin verwerkt. Zoals je kunt zien is het een lekkere stevige crème die fijn uitsmeert. Deze geur kan ik omschrijven als bloemig en sterk, maar niet overheersend. Zodra ik de handcrème aan iemand liet ruiken kreeg ik alleen maar positieve reacties dat de crème zo lekker ruikt. De geur is ook niet snel verdwenen en je handen blijven ernaar ruiken totdat je, je handen weer wast. De crème trekt lekker snel in en mijn handen blijven gevoed. Er blijft ook geen vettige laag achter wat ik echt een pluspunt vind. De dop die je open en dicht kunt klikken is goed stevig dus als je hem meeneemt in je tas hoef je niet bang te zijn dat hij open gaat en gaat lekken.

IMG_4538
Hou je nou niet zo van de geuren Jasmine en Ylang ylang zijn de volgende geuren handcrème ook nog beschikbaar:
Grey 04: Ceder & Sandelwood
Black 22: Bergamot & Tonka beans
Blue 33: Patchoeli & blue Cedar
Brown 51: Exotic flowers & Saffron
Orange 77: Fresh Rose & Mandarin

Een tube handcrème van het merk Janzen bevat 75 ml, kost € 5,95 en is te koop bij DA.

Vorige

My New Fashion Love – Mango Tas

Volgende

Parfum – Chloé

18 Comments

 1. Black en Orange klinken ook wel fijn anders !

 2. toevallig is mijn handcreme op, ik ga hier eens voor kijken;)

 3. Deb

  Klinkt goed! Ook de prijs is leuk!

 4. klinkt als een lekker smeerseltje

 5. ben benieuwd naar de geur!

 6. Ik had de geurkaars hiervan, die was ook errug lekker!

 7. Ik beb gek op de geur ylang ylang en jasmijn vind ik ook erg lekker. Als mijn tubes op zijn ga ik eens voor deze kijken. Lijkt me heerlijk

 8. Dit lijkt me een fijne handcrème.. ben ook heel benieuwd naar het merk!

 9. Dat ziet er goed uit, ik ben nu ook wel benieuwd geworden!

 10. Het lijkt me een heerlijke handcrème :-)

 11. die met Exotic Flowers klinkt wel heel lekker!

 12. Ik heb deze hand cream ook en vind het echt een fijne creme! Mijn handen voelde direct zacht aan.

 13. Dit klinkt als een goede handcreme! Duidelijke review en ik moet zeggen datik nu wel benieuwd ben geworden. Ik verslijt ook heel wat tubes handcreme vanwege mijn droge handen

 14. Hartelijk dank voor de leuke review!
  Janzen is verkrijgbaar bij de betere parfumerie en drogisterij.
  Kijk op de shopfinder van http://www.janzen.com voor een verkooppunt bij jou in de buurt

 15. klinkt heerlijk, misschien eens proberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén