Parfum – Chloé

lush fotos amsterdam, look goud 475
Chloé is het eerste luxe parfum wat ik voor mijzelf gekocht heb. Aangezien dure parfums nooit bij mij bleven hangen, kocht ik ze nooit voor mijzelf. Zou Chloé dit wel doen? Vandaag ga ik het je vertellen.

Ik heb in het verleden wel eens dure parfum gekregen, maar deze bleef nooit hangen. Daarom kocht ik ook nooit zo’n luxe parfum voor mijzelf. Ik neem dus nooit de moeite om parfum bij een winkel te ruiken, omdat ik bij voorbaat al denk dat hij niet blijft hangen. Jorinde vindt het daarentegen altijd leuk om parfum te ruiken. Toen zij mij Chloé liet ruiken was ik al snel verkocht. Wat een ongelooflijk lekkere parfum.

lush fotos amsterdam, look goud 484
Wat zegt Douglas over dit parfum?

’’Chloé is een fris en verleidelijk parfum, ontworpen voor elegante, levendige en moderne vrouwen. Een veelzijdige geur door de verschillende contrasten. Ingrediënten van Chloé zijn onder andere: honing, roos, pioen, lychee, fresia, magnolia, amber en ceder. Het eindresultaat is vrouwelijk en elegant.’’

Verleidelijk is dit parfum zeker. Hij betovert mij en laat mij op en top als een vrouw ruiken. Zo luxe, zo vol en zo lekker. Hmm… ik weet zeker dat je met dit parfum heel wat mannen kunt verleiden.

lush fotos amsterdam, look goud 454
lush fotos amsterdam, look goud 467
lush fotos amsterdam, look goud 474
lush fotos amsterdam, look goud 482
lush fotos amsterdam, look goud 489
lush fotos amsterdam, look goud 495
De verpakking is ook zo schattig. Hij komt binnen in een zachtroze/zalm kleurige verpakking. Als je deze openmaakt zit Chloé in een fluweelzachte houder. Geen goedkope, plastice houder. Nee, een luxe houder. Dit soort extra’s vind ik stiekem toch wel leuk. En dan de glazen verpakking zelf. Ook luxe door het goud, de letters, de dop en natuurlijk het strikje. Onwijs schattig, maar toch weer vrouwelijk.

En blijft deze geur nou hangen of niet? Ik ga het jullie bekennen… hij blijft hangen! Yes! Wat ben ik hier blij mee. Ik ben zuinig op dit parfum, omdat hij best prijzig is en er maar 30 ml in dit flesje zit. Ik gebruik hem zeker, maar niet dagelijks. Dit vindt ik zonde. Als ik mij in het luxe wil wanen of een verjaardag o.i.d. heb gebruik ik dit parfum. Ook blijft hij heel erg lang in mijn shawl hangen. Hierdoor ga ik stiekem wel eens aan mijn shawl ruiken hihi.

Dit is trouwens een Eau de Parfum. Hierdoor blijft hij waarschijnlijk langer hangen dan de Eau de Toilette. Bij Douglas betaal je € 50,79 voor 30 ml. Ik kocht hem met een goede deal voor € 25,00. Nu begrijp ik waarom Jorinde zei dat ik mazzel had om Chloé voor die prijs te kopen. Misschien is het leuk om hem voor je verjaardag te vragen, te wachten op een goede deal of ervoor te sparen. Chloé is haar geld zeker waard.

Ken jij Chloé? Wat vind je van de geur?

Vorige

Janzen – Verzorgende handcrème

Volgende

Shoplog – Beauty, Fashion, Lifestyle

23 Comments

 1. De verpakking maakt mij hebberig!!

 2. Wat fijn dat deze wel lang blijft hangen! Deze geur is echt goddelijk :D

 3. Ik heb hem één keer geroken en het is echt heerlijk!

 4. wat een mooie verpakking! klinkt als een lekker geurtje

 5. Fijne review, en wat een mooie foto’s!
  Ik vind het flesje ook erg mooi, en fijn dat hij lang blijft hangen. Niets is zo vervelend als een parfum die snel vervliegt.

 6. Klinkt als een lekker geurtje en de flacon is zo mooi!

 7. Hij klinkt lekkee. Dar shawl ruiken is heel herkenbaar haha

 8. ik heb hem nog niet geroken :)

 9. Lijkt me een heerlijke geur!

 10. wat een schattig flesje :)

 11. Wat een mooie, simpele flacon :-) Daar houd ik wel van! Het lijkt me een heerlijke geur.

 12. Hmmm, jouw review is zo geschreven dat ik nu zeker weet dat ik dit geurtje lekker vind. Terwijl dat natuurlijk nergens op slaat, watn dat weet je pas als je het geurtje echt ruikt haha. Wat ik dus wilde zeggen: erg leuk en overtuigend geschreven, je enthousiasme is bijna voelbaar :)

 13. Hmm.. deze is zo lekker!

 14. super cute flesje :D

 15. Ik vind deze geur zó heerlijk en lekker poederig!

 16. wat een onwijs schattige verpakking! lijkt me een fijne parfum!

 17. Ik ken hem niet! Maar lijkt me leuk om te proberen !

 18. Ik ken de geur nog niet, maar na dit artikel ben ik toch wel erg benieuwd. :)

 19. Ik ben hier al heel lang zo benieuwd naar! En wat ziet ie er mooi uit he…. :)

 20. Klinkt goed! Ik denk dat ik em eens ga ruiken in de winkel x

 21. Deb

  Prachtig flesje! Ik ken de geur nog niet.

 22. Jaaaa, goede aankoop! Deze geur is zó heerlijk <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén