Juice lemon parfum essence lipsticks 024
Ik kocht Acqua Colonio Lemon & Ginger parfum van 4711 op vakantie in Duitsland zo’n 3 jaar geleden. Ik gebruik deze parfum de laatste tijd steeds vaker en vond het tijd worden om er een review te schrijven. Het is een parfum waar ik nog nooit wat over had gelezen op een blog. Erg zonde, want het is een heerlijk parfum!

1
Op Parfumswinkel.nl wordt de geur als volgt omschreven:
Acqua Colonia Lemon & Ginger is de naam van een colognelijn van het eeuwenoude merk 4711. De colognes hebben een verfrissende werking. Deze geur van Lemon & Ginger is voor mannen en vrouwen bedoeld. De geur creëert een zomers gevoel als je de parfum gebruikt. De lemon wordt gecombineerd met de geur van gember en zo wordt het zomerse gevoel gecreëerd. Naast de Acqua Colonia Lemon & Ginger zijn er ook nog de parfums: Acqua Colonia Lavender & Thyme, Acqua Colonia Melissa & Verbena, Acqua Colonia Royal Riesling en Acqua Colonia Vetyver & Bergamot.

De geur doet mij denken aan de Sweet Lemon lijn van The Body Shop. Deze lijn is helaas niet meer verkrijgbaar. Zo jammer, want dit was mijn favoriete lijn van The Body Shop. Ik gebruikte deze lijn met name toen ik deze parfum kocht. Dat was ook eigenlijk één van de redenen dat ik deze parfum kocht. Ik werd spontaan verliefd op de geur. Als je op zoek bent naar een citroen parfum dan kan ik je deze echt aanraden. Een heerlijke frisse geur die perfect bij de lente en zomer past.

Juice lemon parfum essence lipsticks 040
De verpakking vind ik ook nog eens ontzettend mooi en chique. Een tikje ouderwets, maar hé wat wil je? Dit merk wordt nog steeds door oma’s gebruikt, omdat het al zo lang bestaat.

Juice lemon parfum essence lipsticks 027
Juice lemon parfum essence lipsticks 031
De dop is goud wat ook bij de chique verpakking past. Als je de dop eraf trekt verschijnt de verstuiver.

Ik moet de geur gedurende de dag wel nog een keer opspuiten, omdat parfums bij mij heel snel vervliegen. Het is een geur die zeker een halve dag wel blijft hangen, maar aan het einde van de dag ruik ik hem niet meer. Ik vind dat persoonlijk niet zo erg, want de prijs is daar ook naar. De prijzen variëren tussen de € 20,00 – € 25,00 voor 50 ml. De meeste parfums starten bij 30 ml en dit is bijna 2 keer zoveel. Al met al vind hem zeker zijn geld waard en ik ben erg benieuwd naar de andere parfums van deze lijn!

Ben je er benieuwd naar deze parfum of laat je de geur citroen liever staan?